Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τ ρ ο με ρος!!!! Χαχαχαχαχα καλέ τι σπασιμο μεσης!!! Χαχαχαχα μου αρεσε το τελος που τη επεσε στην κατα πολυ μεγαλυτερη του χαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα η ξαδελφούλα του είναι.

Ευχαριστώ κοριτσάκια πολύ! να τα χαιρόμαστε τα θκατούλια μας!:D

Γενεθλιάζει ο Μαριούκος; Μυρτουλίνι να τον χαίρεστε Λουκουμάριό σας!! γερός και χαμογελαστός πάντα!!!:-D

Χρόνια Πολλά μικρέ μας Λουκουμάριε!!!! Να είσαι πάντα χαμογελαστός όπως συνηθίζεις (ακόμα και όταν ανακαλύψεις επιτέλους ποια είναι η νονά σου ;-P ) με το ατίθασο σου τσουλουφάκι γλυκέ Τσαρλυ Μπράουν!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Νέα από το Λεγκωμέτωπο που μεταβήκαν στο Παίδων - παράρτημα του Λεγκόσπιτου: ο Νικόλας έκανε τις εξετάσεις όλες και το απόγευμα θα γυρίσουν στο σπιτάκι τους!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τι επαθε ο Νικολας βρε παιδια ?

Αυλα κουραγιο κοριτσακι καθε εμποδιο για καλο λενε, ητανε γραφτο τι να πω. Η Δαναη τα ειπε πολυ καλα.

Μυρτουλα χρονια πολλα να χαιρεσαι τον Λουκουμαριο. Γερος κ ευτυχισμενος να ειναι.

Βασουλα τα παιδακια σου ειναι τελεια! Η Στεφανουλα εγινε κοτζαμ κοπελα ξανθουλα πανεμορφη κ ο μπεμπης γλυκας. Μεγαλωσε ξεπεταχτηκε κ αυτος. Να τα χαιρεσαι!

Ο Ιασωνακος πολυ χορευτης λεμε! Να τον χαιρεσαι Μαριλενακι.

Οσο για τα Αφροδιτοπαιδα τι να πω ολα τα λεφτα. Ειδικα η φωτο με Αγγελο να πλενει πιατα με την ποδια πεθανα!!!

Αθηνά, τι κουκλια! Ο μπεμπης εχει μεγαλωσει και μοιαζει πολυ στον Βαγγο, ενω η ρηνουλα (ολοκληρη δεσποινιδα) οσο παει μοιαζει και πιο πολυ σε σενα μου φαινεται! Δε προκειται να μπερδεψουμε τα παιδια μας, χαχαχα. Κοριτσια τι θα γινει θα κανονισουμε καμια συναντηση????? Θελω να τα δω ολα τα παιδακια απο κοντα!!!

Διαφημίσεις

Σε κάποιες φοτος είστε ίδιες Αθηνούλα!!!!

Έχετε χωριστεί σε στατόπεδα στην οικογένεια εεε? Άντρες και γυναίκες!

Κουκλιά!

Άντε να ανοίξει ο καιρός να συναντιόμαστε στα πάρκα και στις πλατείες!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και με τα καινούρια πυτζαμάκια από το TOY STORY που μας στείλαν από Αμέρικα...

σας παρουσιάζω τον Woody και τον Buzz

edit admin request by member

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...