Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ayla κουράγιο. Τελικά οι γυναίκες τραβάνε ζόρια σ'αυτή τη ζωή, όχι αστεία. Μέχρι να γεννήσω δεν είχα καταλάβει τίποτα. Τώρα σιγά σιγά παίρνω μια ιδέα. Ουφ. Οι άντρες έναν στρατό πάνε και νομίζουν ότι κάτι έγινε. (Ω θεέ μου, με έπιασε μίρλα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palladin, μην ανησυχείς για τη μίρλα, είσαι στο καταλληλο μέρος! Εδώ μπορείς να γκρινιάζεις όσο αγαπάει η ψυχή σου, γλυτώνεις και την ψυχοθεραπεία!

Σας σκέφτομαι πολύ ρε κορίτσια, δύσκολη φάση περνάτε....Όποτε θέλετε διαδικτιακό ταπ-ταπ εδώ είμαστε, αν βοηθάει σε κάτι...Εμένα με είχε βοηθήσει.

χαχα... ελατε να ενωσουμε την μιρλα μας....

σημερα εκανα την βλακεια να πιο δυο καφεδες και εχω τσιτωσει ασχημα... εχω φοβερη υπερενταση... ελπιζω μονο μην επιρρεαστουν οι μικρες και περασουμε μια νυχτα τρελλα...!.............................. επεσα και σε κατι ωραια θεματα στο παρεντς.......

δεν εμπαινα καλυτερα στο φεις να ταισω καμια κοτουλα???....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καλά δεν το συζητώ, κουκλιά τα πιτσιρίκια όλα! Και τι μπρίο, τί χάρη αγόρια κορίτσια! Σκόρδα και διαδικτυακά φτυσίματα προς όλες τις κατευθύνσεις...

Αyla, το ξέρω είναι δύσκολο να το σκεφτείς τώρα, αλλά αν ήταν κάτι να πάει στραβά 1000 φορές τώρα που σου έτυχε νωρίς-νωρίς. Το να στο ανακοινώνει ο γιατρός είναι σκληρό (ειδικά αμα δεν έχει και πολύ τακτ) αλλά σημαίνει ότι γλίτωσες τον πόνο και τον φόβο μιας αποβολής σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, που είναι άστα να πάνε - στο λέω εκ πείρας. Η απόξεση δεν είναι τίποτα, αμέσως θα συνέλθεις και κάπως τα κανονίζουν οι ορμόνες, θα νιώσεις και πολύ δυνατή μετά από λίγο, σαν να σου επιστρέφει ενέργεια μαζεμένη. Κι όπως λέει κι η Ελένη, θα κανονίσει ο καπετάνιος για τα υπόλοιπα, μη σκας! Όλα για καλό είναι και το σώμα μας ξέρει πιο καλά απο μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Σόρι για την πολυλογία, αλλά συμπάσχω πολύ σε κάτι τέτοια...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερα!

αφρο πως παει ο αποθηλασμος? για πειτε καμια ιδεα πως κοιμιζουμε δυο μωρα χωρις θηλασμο και πιπιλα?

μαλλον θα πρεπει να αποφασισεις ποια θα αποθηλασεις πρωτα και μετα στο καπακι την αλλη, ε? Τι να σου πω και σενα, καλο κουράγιο...

Εμεις δεν ξερω... εχουμε δρομο μπροστα μας για τον αποθηλασμο, αλλα χτες (αφου ειχε θηλασει) τον εβαλα νυσταγμενο στο κρεβατι του, μου ζητησε να του χαϊδευω την πλατουλα και κοιμηθηκε! Βεβαια μετα απο μια ωρα ξυππνησε κ ειχαμε τις βραδυνες μας μαχες μεχρι να ξεκολλησει απο το ζβ (θελει να πιπιλαει κ με τρελλαινει) μαρτυρησαμε, αλλα σιγα σιγα,ε?

Αyla, το ξέρω είναι δύσκολο να το σκεφτείς τώρα, αλλά αν ήταν κάτι να πάει στραβά 1000 φορές τώρα που σου έτυχε νωρίς-νωρίς. Το να στο ανακοινώνει ο γιατρός είναι σκληρό (ειδικά αμα δεν έχει και πολύ τακτ) αλλά σημαίνει ότι γλίτωσες τον πόνο και τον φόβο μιας αποβολής σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη, που είναι άστα να πάνε - στο λέω εκ πείρας. Η απόξεση δεν είναι τίποτα, αμέσως θα συνέλθεις και κάπως τα κανονίζουν οι ορμόνες, θα νιώσεις και πολύ δυνατή μετά από λίγο, σαν να σου επιστρέφει ενέργεια μαζεμένη. Κι όπως λέει κι η Ελένη, θα κανονίσει ο καπετάνιος για τα υπόλοιπα, μη σκας! Όλα για καλό είναι και το σώμα μας ξέρει πιο καλά απο μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Προσκυνω, νομιζω οτι τα ειπες τελεια! Αυλα, προφανως κατι δεν πηγε καλα εξαρχης και σιγουρα ηταν καλύτερα που σταματησε τωρα! Μη στεναχωριεσαι (πολυ τουλαχιστον), θα ερθουν καλύτερες μέρες.

Καλα Βασσουλα, η τουτουτιτσα μου εφτιαξε το κεφι!!! Κουκλα η Στεφανια και ο μπεμπακος το διασκεδαζει τοσο πολυ διπλα στην αδερφούλα του! Να ειναι παντα αγαπημένα!

Διαφημίσεις

A, παραλίγο να ξεχάσω...

Χρόνια πολλά στον Μαριουκο μας, στον γλυκό μας, γελαστό μας Λουκουμάριο!

Μυρτούλα να τον χαίρεστε, αν είναι πάντα τόσο γελαστός και πολύ-πολύ-πολύ ευτυχισμένος και σεις κοντά του να τον καμαρωνετε κ αυτον κ την αδερφούλα του!

καλημέρααα!!

διαβάζω διαβάζω, τελιωμό δεν έχετε!

Αφρούλι τώρα είδα το πιμί, αλλά δεν έχω βίδεο στη δουλειά καρντιά μου! (χααχαχα τι λέω :P ) θα τα δω το βράδυ!

διάβασα στενάχωρα πράγματα, αλλά Παλλαντίνιο και άυλα η ζωή συνεχίζεται..κοιτάξτε μπροστά!!

το λουκουμάκι έχει γενέθλια σήμερις? αφού το τίκερ του λέει άλλα! πάλι η μυρτώ την έκανε ε? :D:D:D να τον χαίρεστε Μυρτούλι, πολύχρονος να είναι!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

E, την έκανα; Ποιά έκανα;;;

Όντως έχει γεννέθλια το λουκουμάκι μου, δεν ξέρω γιατί λέει άσχετα το τικεράκι!!!

Πάω να φτιάξω τούρτα, και έχω σε επιφυλακή τον σούπερμαν αν δεν πετύχει να μου φέρει μια ωραιότατη από ζαχαροπλαστείο!!!

Καλημέρα!!!!!!!

Χρόνια πολλά στον γλυκό, Λουκουμάριο! Να είναι πάντα χαμογελαστός και να τον χαίρεται η σουπερμανοοικογένειά του!

Ανασταζί, με το καλό η προσπάθεια αποθηλασμού! Εμείς λίγο καλύτερα είμαστε όλοι, τα παιδιά μια χαρά, ο Χαβιέ αναρρώνει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...