Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

αυλα... καθε εμποδιο σε καλο κοπελα μου... μην σε παιρνει απο κατω....να σκεφτεσαι οτι ηδη εχεις μια κουκλιτσα!

βασω τα κουκλακια σου ειναι υπεροχα! τι ωραια μιλαει η στεφανια! κουκλιτσα πρωτη με τις ξανθες μπουκλιτσες της...!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μου είπε να πάω να κάνω "καθαρισμό" υποθέτω αυτό που λένε απόξεση,απόξυση κ δεν ξέρω κ γω πως αλλιώς....

ΑΝ μη τι άλλο χαμογέλασα ....αν κ τπτ από όλα τα παραπάνω δε συγκρίνεται με μια ψυχούλα που έφυγε τόσο νωρίς....

Μην αρχίσουμε τέτοια γιατί θα πούμε πολλά!

Κοιτάμε μπροστά και τα καλύτερα έρχονται! Άντε τώρα... Πήγαινε να κάνεις την επέμβαση να ξεμπερδεύεις και μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα που δεν έχουν κανένα νόημα... Κάποιος λόγος θα υπήρχε...

Αν με ακούσετε πάντως θα νομίζετε ότι παίζω σε τσόντα! Πολύ αισθησιακή φωνή!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

βρε Αυλάκι κοριτσάκι τι να πω.... σε αισθάνομαι, αλλά μη το βάζεις κάτω. Συμβαίνουν αυτές οι ατυχίες. Να χαίρεσαι το παιδάκι που έχεις δίπλα σου και σύντομα όπως λέει και η Ελεν θα'ρθει κι ο καπετάνιος σου... κουράγιο κοπελιά και περαστικά σου!!! Πολλές πολλές διαδικτυακές αγκαλιές!

ayla, με κάλυψε η Ελένη!

Βρε συ κατσαφά, η φιφή έπεσε την Παρασκευή και συ τώρα ανησυχείς;;;;

Το πρώτο 24ωρο θέλει παρακολούθηση από ένα πέσιμο μετά αν όλα είναι οκ το ξεχνάς! Ο πυρετός είναι επειδή την κολλήσατε! Καμία σχέση!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

(((((ayla))))) λυπάμαι πολύ , αλλα καθε εμποδια για καλό, καθε μέρα θα ειναι και καλύτερη απο εδω και περα!

στελνω βιντεακια και φωτο ,ελπιζω να τα καταφερα γιστι δεν εχω ξαναστειλει ,αν ξεχασα καμια πειτε

Εμενα! Απιστευτο??????????/ ντροπη σου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αν με ακούσετε πάντως θα νομίζετε ότι παίζω σε τσόντα! Πολύ αισθησιακή φωνή!!!!

Ετσι ημουν κι εγώ...περνει αρκετο καιρο Ελενη αυτη η ιωση...πληρως αναρρωσαμε ολοι 2 εβδομαδες και το περασαμε και ελαφρα υποτιθεται

Λοιπον...για τα αφροβλασταρια εχω παθει πλακα, κλασσικα με το ποσο μεγαλωσε ο αγγελος, βλεπεις κανω μαυρα ματια να σας δω απο κοντα λυγμ λυγμ

Μου αρεσε το δεντρο στο δωματιο τρελαθηκα!!!!! Και ειναι γλυκες να τα χαιρεσαι!

Παω να δω Ιασωνιτο κι επανερχομαι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

που είναι η τρελέγκω μου λέτε;;;;

Τέλειος ο Ιασονίτος, μαριλού, το παιδί εκτός από πιανίστας θα γίνει και χορευτής τρελός... τον σκέφτομαι αλά great balls of fire!!!

Βασω είδα μονο τα μελισσάκια το άλλο δεν το βρίσκω αλλά έχω να πω ότι η στεφανία είναι σωστή πριγκήπισσα!

Να μου τα φιλήσετε βρε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αyla μια μεγάλη αγκαλιά...Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να σκέφτομαι τη στιγμή που μου είπε ο γιατρός ότι δεν προχωρά η εγκυμοσύνη...Παρολα αυτά...obladi oblada life goes on...

Tι κάνετε μικρές μου παλόμες;;;;

καλησπερα κοριτσακια!

τι κανετε? ειναι καμια εδω?

μολις κοιμηθηκαν τα αγγελουδια μου και ο συζηγος την εκανε για ουζακι.... δευτερη φορα αυτη την εβδομαδα.... γρρρ... κακοπερναει.... αλι σε εμας.....

αφρο πως παει ο αποθηλασμος? για πειτε καμια ιδεα πως κοιμιζουμε δυο μωρα χωρις θηλασμο και πιπιλα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γειά σου Αναστασία....Πως κοιμίζουμε δύο μωρά χωρίς θηλασμό και πιπίλα;;;Εδώ ένα και δε μπορούμε να το κάνουμε ζάφτι!

Να δηλώσω για τις φωτογραφίες ότι :

Η Στεφανία είναι αστέρι

ο μπέμπης κλώνος του μπαμπά του

ο Ιάσονας προπονείται για Φρεντ Ασταιρ

η Δανάη είναι το γνωστό σε όλους μας υπέροχο κατσικάκι

και το βαπτιστήρι μου είναι πολύυυυυ μπροστά από την ηλικία του...

.....αχ θεέ μου, δε θα το αντέξω να μου πάρει ΚΑΙ παιδιά ΚΑΙ βαφτιστήρι η Νάσα!

Τι γίνεται με τους πυρετούς, έχασα τη μπάλα! Ίφι, Άννα είναι καλά;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...