Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα Αφροδιτόπαιδα και ο Ιάσονας ο χορευτής είναι τέλεια!! Πάντως, παρόλο που η Σοφία είναι πολύ μεγαλόσωμη για την ηλικία της, ο Άγγελος μου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος! Και έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία.

Ευχαριστώ για τις ευχές και τα περαστικά. Η αλήθεια είναι ότι όταν συνέβη ήμουν στον κόσμο μου, η μόνη μου έννοια πραγματικά, ήταν το τι θα γίνει με τη Σοφία και πώς θα αντέξει αν χρειαστεί να αποχωριστούμε το βράδυ στην κλινική. Τώρα που πέρασαν όλα, τώρα συνειδητοποιώ τι έγινε.

ayla σκέψου αισιόδοξα. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την φάση

χουχου έλιωσαααα... τι ωραια παιδάκια γελαστά και χοροπηδηχτα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ο ομορφος πολυλογάς και η τραγουδιστριουλα μας και ο χορευταράς σπέρνουν λεμε! Γελασα πολύ και με τις φωτο, ειδικά αυτή με την ποδια στο νυπτήρα όλα τα λεφτα. Να τα χαίρεστε τα αστέρια σας κοριτσάρες.

Αυλα μου θετική σκέψη όπως είπαν τα κορίτσια και όλα θα πάνε καλά με το σποράκι σου που απο τώρα σε παίζει :)

Ευγενία μου γιόρταζες;;; Χρόνια πολλά κοριτσάκι, πολύχρονη, πολύχρωμη και πολυ πολύ χαρούμενη!

Εγώ πέρασα όλο το πρωινό μου στην εφορία... τέσσερις ορόφοι και δεκατρία γραφεία χτύπησα αλλα ευτυχώς έκλεισα βιβλία όοοοολε. Ευτυχώς που είχα ζητήσει ειδική βοήθεια και είχαν έρθει και κρατήσει οι γονείς του γιώργου τον μικρό γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω διαφορετικά.

Γειά σας κορίτσια... ντρέπομαι τόσο που έχω τόσο καιρό να μπω... έχω θέμα με τον υπολογιστή και τα παιδιά, οπότε όσο είναι ξύπνια το αποφεύγω και όσο κοιμούνται, κάνω δουλειές και κοιμάμαι με τις κότες και εγώ...

Φαντάζομαι θα ήσασταν και εδώ μπόλικοι οι αρρωστούληδες... περαστικά!! Και εμείς την προηγούμενη βδομάδα είχαμε μια ιωσούλα, τα αγόρια, εγώ ευτυχώς την σκαπούλαρα!

Κατα τ'άλλα καλά είμαστε! Εύχομαι και εσείς!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σου ροζαλίτα!

Αυλα, ακριβως την ιδια περιπτωση ειχει η φιλη μου, η οποια περασε κι απο μια μυλη πρωτα οποτ ετο ειχαμε μεγαλη αγωνια... την ακουσε τελικα την καρδια μετα απο 10 μερες και η χοριακη αυξανοταν κανονικα! Ελπίζω οτ ιδια και σε σας, και οντως ιενια νωρις να την δεις την καρδια στην 8η...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες!

Μπαίνω και σας διαβάζω όποτε μπορώ, αλλά δύσκολα μπορώ να γράψω!

Άφρο, θέλω κι εγώ φωτό!!! Μπουχουχουυυυ!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

Παλλαντίν, μια αγκαλιά κι από μένα! (((((()))))))

((((((Ayla))))), σου τα έχω γράψει και ιδιαιτέρως, περίμενε λίγο ακόμα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όσες αποθηλάζετε!

να βάλω και τραγουδάκι;

παλιό, αλλά ανεβαστικό!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα !

αυλα εγω θυμαμαι και στα δυο παιδια με διαφερετικους γιατρους στην 4-5 βδομαδα εκανα χοριακη ,στην 6 βδομαδα εκανα τον πρωτο υπερηχο οπου βλεπαμε μονο τον σακο και πηγαινα σε ενα μηνα να ακουσω την καρδια που ενταξει ακουγεται νομιζω στην 8η

πολυ νωρις δεν ειναι η 7η ?ο γιατρος δηλ τι σου ειπε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Καλημέρα σας. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Δεν είδαμε τίποτα χτες στον υπέρηχο. Μόνο ένα κενό σάκο.....:cry::cry::cry:

Δηλαδή, θα έπρεπε να φαίνεται κάτι τώρα? Τι σου είπε ο γιατρός? Σε απογοήτευσε τελείως?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αυλα, τί σου είπε δηλαδή?

Έχεις αίμα ή κάτι? Δεν ξέρω και πολλά από αυτά αλλά λίγο περίμενε...

Πάντως όπως σου είπα όλα είναι για καλό!

Μέτωπο αρρώστιας!

Η Φίφη έκανε δέκατα χθες, ο Χαβιέ χάλια στο κρεβάτι με πυρετό και πόνο στα κόκαλα, και εμένα ο λαιμός μου τα ίδια!

Έχω λίγο το νου μου για τον πυρετό της Φίφης, λέτε να έχει σχέση με το πέσιμο? Ό πυρετός είναι ανησυχητικός μετά το πέσιμο? Βέβαια έχει και βήχα και μπορεί να δικαιολογηθεί ο πυρετός...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Αυλάκι, σου είπε κενό σάκο; (((((())))))

Περαστικά στην κατσαφοοικογένεια!!! Πότε επεσε η φιφή;;; και από που;;;

Και εγώ είμαι 4η μέρα με πυρετό, ξεκινησα και augmentin, αχ, ήθελα να την αποφύγω την αναρρωτική αλλά με πυρετό δεν πάω να δουλέψω, ουφ! Πάντως ο θηλασμός μάλλον γλίτωσε τον μικρό, παρόλο που ψηνόμαστε εγώ και η Άννα τόσες μέρες αυτός για την ώρα μόνο βήχα και μύξες έχει..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...