Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αυλα, πριν την 8η εβδομάδα δεν ακούς καρδιά...

Ax..felinidoc λες να μην είναι τπτ? Τότε γιατί τον άκουσα τόσο ανήσυχο τον γιατρό; Γιατί μου είπε ότι πρέπει να το ψάξουμε;Γιατί μου είπε να κανω δεύτερη χοριακή; ΓΙατί η χοριακή αυτή δεν έχει ανέβει τόσο όσο θα έπρεπε;;; Μήπως μπορεί καμία σας από την εμπειρία που ενδεχομένως έχει να μου απαντήσει;

Σημείωση η πρώτη χοριακή ήταν στις 25 Γενάρη κ ήταν 479,7 και η δεύτερη ήταν χτες (7 Φεβρ.) και ήταν 2969...

Ψυχολογία υπό το μηδέν εγώ εντωμεταξύ....

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα έτσι είναι

αλλά ευτυχώς πριν νοικιάσω σπίτι στη Νάουσα

με καλέσανε (11 Ιανουαρίου) από την πρώτη θέση που είχα κάνει αποδεκτή

στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων (πρώην Ναυτιλίας)

και θα έρθω τελικά στην Αθήνα...

Για την άδεια έχω περίπου ένα μήνα και ελπίζω να μου τη δώσουν μια μέρα την εβδομάδα και να την κολλήσω στο ΣΚ και να βλέπουμε το μπαμπά μας λίγο περισσότερο

μέχρι τον Ιούνιο... Να δούμε

899667.png226174.png

αυλα,΄η καρδιά αρχίζει να χτυπάει από την 6η εβδομάδα αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι δεν μπορείς να την δεις σε υπέρηχο πριν την 8η εβδομάδα, ο Χασιάκος χαρακτηριστικά δεν με είδε ποτε πριν.... γι αυτό τον λόγο...

Η χοριακή καλή μου φαίνεται πόσο ήθελες να ήταν...

Και πάλι δεν είμαι ειδικός, απλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν υπάρχει εμφανής λόγος για ανησυχία..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πωπω εύη, η ιδέα και μόνο μιας σκυτάλης μου θυμίζει κάτι σε "να σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι"!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

αυλα,΄η καρδιά αρχίζει να χτυπάει από την 6η εβδομάδα αλλά είμαι 100% σίγουρη ότι δεν μπορείς να την δεις σε υπέρηχο πριν την 8η εβδομάδα, ο Χασιάκος χαρακτηριστικά δεν με είδε ποτε πριν.... γι αυτό τον λόγο...

Η χοριακή καλή μου φαίνεται πόσο ήθελες να ήταν...

Και πάλι δεν είμαι ειδικός, απλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν υπάρχει εμφανής λόγος για ανησυχία..

Σε ευχαριστώ πολύ felini.....Μου δίνεις κουράγιο, γιατί από χτες είμαι άστα να πάνε. Διαβάζω κι εδώ και στο άλλο το Parents περιπτώσεις παλίνδρομων κυήσεων και έχω γίνει χάλια. Σήμερα μπήκα στην 7η εβδομάδα σύμφωνα με την αρχική μέτρηση. Υπολογίζω ότι ίσως να έχουμε κάνει και λίγες μέρες λάθος. Θα δω και σήμερα τι θα μου πει ο γιατρός μου. Αλλά νιώθω ένα σφίξιμο από χτες που δε μπορώ να σας το περιγράψω....

age.png

εμείς έχουμε μπει σε μια καλή φάση

έχουμε βρει το ρυθμό μας και περνάμε καλά και οι 3μαζί στο σπίτι.

κουράζομαι αλλά οι γκρίνιες και οι εξάρσεις και το ξύλο είναι πια σπάνια...

899667.png226174.png

Άυλα έτσι είναι... Κι εγώ ποτέ δεν πήγαινα στο γιατρό πριν την 8η βδομάδα...

Οπότε μην ανησυχείς τσάμπα, γιατί επηρεάζεις και το εμβρυάκι!

Εύη πού θα μένετε? Στους γονείς σου??? Άντε με το καλό! Το ωραίο είναι που όχι μόνο θες 3η σκυτάλη, έχεις τα κουράγια να πείσεις και το Β!

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά με τη δουλειά και τη μετακίνηση ενδεχομένως να δεις κάποιες αναταράξεις στην ηρεμία σας...

Όσο για τις μέρες, νομίζω ότι μια χαρά θα μπορείς να παίρνεις 1 μέρα τη βδομάδα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη, τις περιμένω τις αναταράξεις και ελπίζω να τις ξεπεράσουμε εύκολα

Θα μείνω στους γονείς μου, πράγμα που δεν με ξετρελαίνει

αλλά από την άλλη δεν θέλω να πληρώνω ενοίκια...

και θα είναι και πολύ πιο εύκολα από την άποψη ότι δεν θα έχω να σκεφτώ καθάρισμα, μαγείρεμα κλπ του σπιτιού, που θα μείνουν τα παιδιά, παιδικούς και τέτοια...

Υπομονή μέχρι να πάμε στο σπιτάκι μας...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

χμ! Από τη Νάουσα μόνο μετά από 5 χρόνια μου είπαν ότι θα μπορούσα να ζητήσω μετάταξη

και μόνο σε άλλο δήμο...

από το Υπουργείο ίσως είναι πιο εύκολα τα πράγματα

και μπορώ να ζητήσω μετάθεση σε 2 χρόνια (αν θα την πάρω είναι άλλο θέμα)

αλλά ξεκινάει η διαδικασία νωρίτερα

Επίσης σε περίπτωση αμοιβαίας μετάθεσης είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον να θέλει να πάει σε κάποιο Υπουργείο στην Αθήνα

παρά σε έναν δήμο στη Νάουσα

Όσο για το κόστος

η Αθήνα μου βγαίνει πιο οικονομική

γιατί στη Νάουσα θα είχα παδικούς, ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, τα καθημερινά...

899667.png226174.png

το αυθημερον στη Ναουσα δεν παιζει, ε? ειναι πολυ μακρια?

Οπως και να εχει καλη επιτυχια βρε Ευακι, θα ειναι πιο ευκολο να ερχεσαι στις δικες μας συναντησεις. Και ναι, νομιζω οτι η σκυταλη ειναι καλη λυση στη περιπτωσή σου.

Ουτε εγω ειμαι ειδικος, αλλα καταπληκτικη μου φαινεται η χοριακή σου αυλα. και πολυ νωρις ειναι να ακουσεις καρδια. Μπορει κ νωριτερα να ακουστει αλλα μετα την ογδοη πρεπει να την ακουσεις γιαυτο κ σου κλεινουν τοτε ραντεβου. Ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι αδικα!

θελω βολτα, θελω θαλασσα.... παω να ωησω την οικογενεια μπας κ ξεκουνησουμε απο το σπιτι, η Δαναη δε θελει να νγαινει εξω καθολου....

Κι εγώ θέλω εκδρομή!!!!

Κι ενώ κανόνιζα ταξίδι στο Παρίσι μου τα χάλασε ο Χαβιέ... Θα είναι πολύ πιεστικό το πρόγραμμά του και το ξενοδοχείο είναι στο αεροδρόμιο....

Οπότε με τα παιδιά δεν παίζει να πάω... και βρήκα εισιτήρια με 400 Ευρώ!

Μόνο μόνη μου το οποίο το βλέπω χλωμό!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

(((((ayla)))))) να δεις δεν θα είναι τίποτα μια χαρά θα είναι το μπεμπάκι! μη στενοχωριέσαι βρε άδικα!:)

Αφροδιτάκο τέλεια τα ζουζούνια σου! Η Δανάη έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, τα μαλλάκια της έχουν μακρύνει καλέ και έχουν και ανταύγειες!

Καλά ο Αγγελούκος είναι λουκουμάς σκέτος! πως τα λέει έτσι τόσο ωραία! και έχει γίνει ολόκληρο αντράκι! :) Να τα χαίρεσαι τα βλαστάρια σου!

και επειδή ζούλεψα σας έστειλα κι εγώ ένα βιντεάκι από τα γενέθλια της ανηψιάς μου Χαράς που είχαμε πάει, στους Γαργαλιάνους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...