Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αμάν! Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ τώρα έχω αρχίσει και συνειδητοποιώ ότι πρέπει σιγά-σιγά να έρθει και το 2ο, και η αλήθεια είναι ότι με ψιλοπανικοβάλει η ιδέα..

Τες παν, για το στήθος δεν είχα πολυσκάσει 3 χρόνια τώρα σχεδόν, αλλά τις προάλλες μου είπε τυχαία η ξαδέρφη μου ότι αυτή μίκραινε ένα νούμερο σε κάθε παιδί και θορυβήθηκα! Βέβαια μόνο η ιστορία θα δείξει, αλλά αν μικρύνει κι άλλο θα εκνευριστώ πολύ...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω κι εγώ ένα της chicco που το πήρα από το μαιευτήριο όταν γέννησα! Εϊναι τέλειο και το φοράω ήδη από τη 2η εγκυμοσύνη! Εϊναι και πιο συμμαζεμένο από του mothercare αλλά θυμάμαι ήταν ακριβούτσικο!

νομίζω 32 ή 35 ευρώ το πλήρωσα. όντως είναι συμμαζεμένο και καλαίσθητο:D

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας για τον Κιμωνάκο μου!

Χρόνια πολλά και στην Τζενούλα και στον Οδυσσέα του Γιογκινίου!

Αχχχχ γιατί άκαρδη Ayla δεν με κάλεσες κι εμένα στη μάζωξη;;; (θα έφερνα δώρα για τη μικρή για 3-4 χρονών, να μην έχεις να αλλάζεις κιόλας!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

αχ κοριτσια κλεινει ο παιδικος μας για μια εβδομαδα..... υπηρξανε λεει 2 επιβεβαιωμενα κρουσματα της νεας γριπης.....

τα παιδακια ηταν απο το μεγαλυτερο τμημα αλλα τα μεσημερια και το πρωι ηταν ολα μαζι.....

και λεω εγω τωρα....δεν ειναι πολυ πιθανον να τον εχουμε ηδη κολλησει τον ιο?

και μετα απο μια εβδομαδα δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωσει να τον ξανακολλησουμε?????????????????????///

ουφ... δεν θα μπορω να μπαινω και συχνα απο αυριο γιατι θα τα εχω και τα τρια και μαλλον μονη μου....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ Αναστασί, μην πανικοβάλλεσαι...΄

Τίποτα δεν θα γίνει! Να προσέχεις λίγο τις μπεμπούλες να μην έρχονται πολύ σε επαφή, όσο γίνεται αυτό....

Ετοιμάζομαι να πάω γυμναστήριο... Πρώτη φορά... Θα τα φτύσω αλλά είναι μια έξοδος δεν μπορείτε να πείτε...

Τάτι, με το καλό αύριο! Καλή επιτυχία!

Ντανσεμ καλώς ήρθες!

Λέτε να μικραίνει το στήθος? Εντάξει δεν πειράζει... Ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε για να έρθει στα ίσα του! Μπουαχαχαχαχαχα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωχ Αναστασάκι άλλο κι αυτό τώρα! Βέβαια καλύτερα που έκλεισε από τη μια πλευρά γιατί υπάρχουν πολλοί σταθμοί με πολλά κρούσματα που δεν κλείνουν και δε λένε και τίποτα. Τώρα πώς θα τα καταφέρεις με τα 3 μικρά, χμμμμ μεγάλο ζόρι! Υπάρχει η δυνατότητα να βρεις καμιά κοπέλα για λίγες μέρες να έρχεται? Η μαμά σου δε μπορεί ε? Πάντως αν έχουν κολλήσει κι άλλα παιδάκια μπορεί και μετά την εβδομάδα να πάνε και να έχουν κι άλλα κρούσματα, αλλά αν δεν έχεις βοήθεια καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι πάαααρα πολύ δύσκολο να τον κρατήσεις περισσότερο σπίτι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρααααα!!!!!!!!Γυρίσαμε και μεις χτες από την τριήμερη εξόρμησή μας!!!!!Πολύ όμορφα τα περάσαμε στα Γιάννενα, γυρίσαμε και κάποια Ζαγοροχώρια.Καλά,τί όμορφη φύση εκεί πάνω!!!Τρελάθηκα με τα πέτρινα γεφύρια,το κάτι άλλο!!!!Και με το μικρό μια χαρά,λίγο στον ύπνο πάλι μας τα χάλασε,αλλά θα στρώσει πάλι,πού θα πάει!Δεν διάβασα και πολύ πίσω,έχετε 'γεμίσει' απειρες σελίδες.Είστε όλες καλά?????Είχαμε τίποτα γεννητούρια???Τα αρρωστούλικα έγιαναν????Σήμερα δεν πήγα δουλειά, η κοπέλα που φυλάει τον Κων/νο αρρώστησε κ αυτή και τα παιδιά της,ο γιατρός τους είπε ότι μπορεί να είναι και Η γρίπη, οπότε είπαμε με το Χ.να κάτσουμε με το μωρό εκ περιτροπής, μέχρι να αναρρώσει πλήρως η νταντά και σια.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Πήγατε τελικά προχτές στο Parentholics?????Πώς ήταν,πώς περάσατε???Πείτε και σε μας τους μακρινούς.....

Να μην ξεχάσω να ευχηθώ καλό μήνα (πότε επιτέλους θα χειμωνιάσει????)και Χρόνια Πολλά στη Τζένη, στον Κίμωνα της Σοφίας και στο μικρό τσουλουφάκι μας που έγινε κ αυτό 2 μηνών!!!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καταλαβα......και εγω θελω......:(:(:(:(:(

εμεις με την καισαρικη τι να πουμε??????ειχα να φαω 3 μερες φαι......:rolleyes:

εσυ τουλαχιστον ειχες τελεια εγκυμοσυνη, εγω τι να πω που ηταν σκ@#@;;:( παντως σου ευχομαι οταν ερθει η ωρα του 2ου, να το γεννησεις οπως ονειρευεσαι...και φυσικα αν θελεις οτιδηποτε σχετικα με την ευτοκια θα μου το πεις...εν καιρω!:D

σιγουρα πεφτει πεινα μετα τον τοκετο , αλλα η βαρυστομαχια δεν παλευεται:tongue:

αχ κοριτσια κλεινει ο παιδικος μας για μια εβδομαδα..... υπηρξανε λεει 2 επιβεβαιωμενα κρουσματα της νεας γριπης.....

τα παιδακια ηταν απο το μεγαλυτερο τμημα αλλα τα μεσημερια και το πρωι ηταν ολα μαζι.....

και λεω εγω τωρα....δεν ειναι πολυ πιθανον να τον εχουμε ηδη κολλησει τον ιο?

και μετα απο μια εβδομαδα δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωσει να τον ξανακολλησουμε?????????????????????///

ουφ... δεν θα μπορω να μπαινω και συχνα απο αυριο γιατι θα τα εχω και τα τρια και μαλλον μονη μου....

κουραγιο Αναστασι!!!:o ελίζω να μην εχει κολλησει ο μικρος,κυριως για τις διδυμουλες!:)

κοριτσια!!!βαλτε το δυνατα!!!αφρονταιτιιιι κανσιον εν εσπανιολ!!!!!!!:tongue: ερχεται σημερα στο half note

Για βάλτε λινκ για αυτο το παιχνίδι που λέτε το σχολικό...ποιο είναι δεν έχω καταλάβει...

σουτιέν θηλασμού αγόρασα απο το mothercare της Αγγλίας online και ειχε φοβερα σχέδια καθόλυο συντηρητικά...το κακό είναι όμως οτι το παράκανα και πήρα παραπάνω από ότι χρειαζόμουν...:o

κοριτσια!!!βαλτε το δυνατα!!!αφρονταιτιιιι κανσιον εν εσπανιολ!!!!!!!:tongue: ερχεται σημερα στο half note http://www.youtube.com/watch?v=tCE15HzU8rE

τέλειο! αχ ακόμη δεν έχω αξιωθεί να παω στο εν λόγω μέρος...και θέλω πολύ...λέτε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση εκεί? :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...