Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ε καλά το θέμα δεν ήταν για τα δικά μας παιδιά... Δεν ξέρω και αν είναι γενικά για παιδάκια... Όργουελ τώρα... Αλλά πέρα από αυτό, κάτι μπορεί να πιάσουν... Έστω ότι τρώει πολύ ο αρχηγός!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε καλά το θέμα δεν ήταν για τα δικά μας παιδιά... Δεν ξέρω και αν είναι γενικά για παιδάκια... Όργουελ τώρα... Αλλά πέρα από αυτό, κάτι μπορεί να πιάσουν... Έστω ότι τρώει πολύ ο αρχηγός!

Εμενα πάντως ο δικός μου ψήθιζε παθιασμένα γουρούνι, ούτε που έδερνε τα προβατάκια τον πτόησε, αφού έδινε παγωτο χεστηκε για τα υπόλοιπα.

Χα ο Αλέκος δεν χρειάζεται να σου πω τί ψήφισε...

Δεν ξέρω μήπως νόμισε ότι θα μας το δώσει το παγωτό μετά!

Καλά σήμερα το πρωί του έκανα τρομερή φάση! Δεν είχα γάλα και του λέω ντύσου γρήγορα και πάμε πριν το σχολείο στο φούρνο να πάρουμε ότι θες για πρωινό! Αφου διαπληκτιστήκαμε λίγο για κάτι ταρτάκια που ήθελε τελικά συμφωνήσαμε σε κρουασανάκι σοκο! Δεν σας λέω τίποτα!!!!!!!!!

Ευτυχισμένος!

Χα ο Αλέκος δεν χρειάζεται να σου πω τί ψήφισε...

Δεν ξέρω μήπως νόμισε ότι θα μας το δώσει το παγωτό μετά!

Καλά σήμερα το πρωί του έκανα τρομερή φάση! Δεν είχα γάλα και του λέω ντύσου γρήγορα και πάμε πριν το σχολείο στο φούρνο να πάρουμε ότι θες για πρωινό! Αφου διαπληκτιστήκαμε λίγο για κάτι ταρτάκια που ήθελε τελικά συμφωνήσαμε σε κρουασανάκι σοκο! Δεν σας λέω τίποτα!!!!!!!!!

Ευτυχισμένος!

χαχαχα τέλειο! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θα ημουνα ευτυχισμένη με κάτι τέτοιο σλουπ γιαμ γιαμι

Ω ρε μια νύστα που την έχω... Πάω να κάνω τίποτα γιατί σε λίγο τελειώνη η ώρα ηρεμίας και αρχίζει η απογευματινή ώρα του παιδιου:rolleyes:

Καλησπέρα κοπελιές! Οιοιοιοιοιοοοοοο το ταλαιπωρημένο μου κορμάκι πονάει ολόκληρο! Χαχα πλάκα θα χει με το που γυρίσω δουλειά θα βαρέσω μια αναρρωτική!

Παλλαντίνιο περαστικά κοριτσάκι μου! Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολα θυμάμαι και από την Μυρτούλα γμτ!

Άφρο τί να λέμε τώρα!!! Κουράγιο και αν βαράς κλατατιον πάρε την τσάντα σου και βγες μια βολτίτσα διακριτικά διακριτικά με ένα "θα επιστρέψω σε λίγο!"

Η Άννα ψήνεται και πάλι και σήμερα το μενού είχε κεικ πορτοκάλι με γάλα... δεν θέλει τπτ άλλο και από αυτό έφαγε ένα κομματάκι..

Φιλώ σας, με καλούν τα πολυαγαπημένα μου τέκνα!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Παλλαντινάκι περαστικά σου! Δύσκολη φάση πέρασες, πού θα πάει θα έρθουν και καλύτερες μέρες!

Τζενάκι να τα εκατοστήσεις!!!

Περαστικά και στους υπόλοιπους αρρωστούληδες!

Η μέρα πάντως μεγαλώνει και η διάθεση ανεβαίνει!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!

τι κανετε κοπελιες?

κλιμα αποθηλασμου βλεπω στο καφε μας...

κι εμεις εχουμε κοψει αισιως τον θηλασμο των 11 και απο χθες κοβουμε και των 5μιση(μετα τον υπνο)... μας εχουν μεινει πρωινος-μεσημεριανος-βραδυνος και οι απειροι μεταμεσονυχτιοι.... το προβλημα σε εμας ειναι οτι δεν ξερουν να κοιμουνται διαφορετικα απο θηλασμο... δεν παιρνουν πιιπιλα και αν διανοηθω να τις βαλω στο κρεβατι ξυπνιες γινεται χαμος... επισης αναγουλιαζουν με το φρεσκο γαλα....δεν το θελουν καθολου...

αφρο σφυριζω κλεφτικα!....

tqj2p3.png vvtJp3.png

τελεια τα αφροπαιδακια! αφροδιτη να τα χαιρεσε! καλα ο αγγελος μας μαγεψε..η ραφαελα κολησε στον υπολογιστη....τι ωραια που μιλαει... βιαζεται και να μεγαλωσει...8 χρονων!!!....χαχαχαχα.... επισης πλενει και πιατα...! τι αλλο να θελει κανεις απο εναν αντρα!.... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

η ραφαελα κολησε στον υπολογιστη....τι ωραια που μιλαει... βιαζεται και να μεγαλωσει...8 χρονων!!!....χαχαχαχα.... επισης πλενει και πιατα...! τι αλλο να θελει κανεις απο εναν αντρα!.... :)

ααα, τι, πως, τι εγινε, βρηκαμε νυφη??? Η Ραφαέλα, ε? :)! I do, I do, σας τον στελνω και "σωγαμπρο" αμα θελετε!!!:-P:razz: Δεν θα σας κουρασει πολυ, αφηστε τον στον νεροχυτη σας και θα ειναι σαν να μην υπαρχει!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, άφρο τέλεια τα βλαστάρια σου, απολαυστικότατα τα βιντεάκια

Γιορτή στο σχολείο είνια εκείνη η φωτο;

Α και τρελάθηκα με τον Άγγελο μιλάει τόσο καθαρά, και πλένει και πιάτα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημεραααα κοπελιες τι κανετε?

Εγω ειμαι σπιτι απο την Τριτη την προηγουμενη κ θα γυρισω γραφειο την Δευτερα. Εχω ιωση του αναπνευστικου που με εχει παρει πολυ βαρια κ εχω λειωσει. Πυρετος,πονοκεφαλος,πονολαιμος,μπουκωμα αστα να πανε. Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα νομιζω. Κ ειχα κ Μητσο 5 μερες με πυρετο δραμα.

Τατιανα μην ανησυχεις που δεν τρωει ετσι ειναι αυτη η ιωση δεν εχεις ορεξη εμενα ο Μητσος ακομα δεν τρωει κ εχω ελαχιστα με τα χιλια ζορια.

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα.

Παλλαντινιο ((()))). Δυσκολη κατασταση ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις.

Μυρτω να τα χιλιασετε

ααα, τι, πως, τι εγινε, βρηκαμε νυφη??? Η Ραφαέλα, ε? :)! I do, I do, σας τον στελνω και "σωγαμπρο" αμα θελετε!!!:-P:razz: Δεν θα σας κουρασει πολυ, αφηστε τον στον νεροχυτη σας και θα ειναι σαν να μην υπαρχει!:tongue:

χαχαχα! ελατε να κανονισουμε το συνοικεσιο!:tongue:

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλά ο Άγγελος είναι όλα τα λεφτά! Γλυκός αλητάκος!!!!!

Τα παιδιά της Αφροδίτης θα είναι οι απουσιολόγοι της τάξης τους να μου το θυμηθείτε!

Ανασταζί βάστα γερά με τον αποθηλασμό... Επί 2 γίνεται δυσκολότερο το εγχείρημα...

Εμείς έχουμε: βήχα τα παιδιά, πυρετό ο Χαβιέ κι εμένα ο λαιμός μου είναι λες και τον έχουν πιάσει με μια δαγκάνα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...