Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Χαβιέ γύρισε καλά χωρίς σοκολάτα και με πυρετό!

Αλλά όλα καλά! μα να έρθει χωρίς σοκολάτα??? Μου πηρε όμως μια ωραία τσάντα!!!!

Αφροδιτάκι, ξεκίνα του σιγά σιγά με το μπούρου μπούρου... Και προσπάθησε αρχικά να αποφύγεις τα χαζά γεύματα... Επίσηε προσπάθησε όποτε μπορείς και όποτε σου κάθεται να τον κοιμίζεις χωρίς γάλα... Και ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... Αλλιώς θα είναι πιο δύσκολα... Ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Αγγελούκος αλλά θα έρθει η ώρα του ντοντ γούορι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

το να βαλει στο παιχνιδι το Σακη υπαρχει περιπτωση και να δυσκολεψει τα ποραγματα ή να μην βοηθησει καθολου ,εξαρταται ..

στη δικη μου περιπτωση δεν μπορεσα να βαλω τον δημ ,ηταν αργα γιατι δεν ασχολουνταν πολυ μαζι της μονο για παιχνιδι ,την ωρα του υπνου ειχε μαθει μαζι μου ,προσπαθησα και με τη μανα μου που ζουσε σπιτι και με εκεινη κοιμοταν οταν εγω ελειπα μια χαρα ..αλλα οταν ημουν εγω σπιτι δεν ηθελε κανεναν αλλον να κοιμηθει μαζι της και εκανε και κατι κρισαρες ετσι και την επαιρναν εκεινοι και ουρλιαζε μαμααααα ..οποτε το πηρα πανω μου και ετσι τα καταφεραμε πιο ηρεμα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

εγώ παλι τι να πω ειχα πανευκολο αποθηλασμο, αλλα ηταν 2 χρονων και θηλαζε ηδη λιγο, και κυριως τη μερα...

Της ειπα αυτο της Τατης με την πιπιλα, οτι τελειωσε το γαλατακι το ηπιαν ολο τα πουλακια χαχαχαχαχαχαχα χαζομαρες ισως αλλα επιασε!

Και μου ειπε μονη της καλα εγω θα πιω απο το ποτηρι που δεν μπορουν να πιουν τα πουλακια

Νομιζω οτι απλα το σταματας(οκ αφου μειωθουν καποιοι) και το παιρνουν αποφαση, αυτο το λαου λαου ειναι πιο δυσκολο και στεναχωρο για ολους.... παντως εγω ειχα στεναχωρηθει περισσοτερο απο την Ειρηνη θυμαμαι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παλλαντίν, περαστικά! Σε σκεφτόμουν εχθές!

Βάσω,σε ποιο θέατρο πήγατε?

Εμείς πήγαμε στην Καλογεροπούλου. Πολύ καλή παράσταση, αλλά για μεγαλύτερα παιδάκια και στο τέλος ζοριστήκαμε λίγο...Μιλάμε για άλλο επίπεδο όμως!

Για τον αποθηλασμό θα συμφωνήσω με τη Βάσω. Δεν είναι απόλυτο ότι θα συνεργαστεί το παιδί στη συμμετοχή του μπαμπά. Και το κυριότερο, οι περισσότεροι μπαμπάδες, δεν έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουν και αυτό το πιτσιρίκια το αντιλαμβάνονται με τη μια.

DPYUp2.png EYukp3.png

η ροζι γενναει Μαρτιο απο οτι θυμαμαι

αθηνουλα και το να το σταματησεις αποτομα νομιζω ειναι πιο οδυνηρο για το παιδι ,τι ωραιο παντως που μερικα παιδακια το παιρνουν ετσι και αποθηλαζουν πιο χαλαρα ..εγω τα εβαζα και με τον εαυτο μου τι σκ@τα εκανα λαθος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αλλά όλα καλά! μα να έρθει χωρίς σοκολάτα??? Μου πηρε όμως μια ωραία τσάντα!!!!

Και ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... Αλλιώς θα είναι πιο δύσκολα... Ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Αγγελούκος αλλά θα έρθει η ώρα του ντοντ γούορι...

Α, με αδεια χερια γυρισε ο χαβιε... Κριμας!

Εχει πυρετο? Περαστικά του μωρε!

Α, ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ! Ο σακης δεν τα καταφερνει σε αυτο το θεμα, δεν τον θελουν τα παιδια οταν ειναι σε ενταση, και τα παραταει και αυτος αμεσως, δεν μπορει να τα αποσπασει εκεινη την ωρα. Να τα αφησω με τις ωρες να ουρλιαζουν? Η Δαναη τωρα τελευταια αρχισε να δεχεται να παει ο Σακης αν ξυπνησει το βραδυ χωρις να με ζητησει. Δεν εχει νοημα εχω κανει τα παντα, με το καλο με το κακο με το μπουρου μπουρου. Το μονο που καταφερνουμε ειναι να θυμωνω και γω κ να γινομαστε κ#λος! Ασε που τον τελευταιο καιρο εχει και αυτος νευρα, που παλια ηταν γκουρου τελειως... Αμα λειπω τα πανε μια χαρα, αλλα αν ειμαι εκει δινουν μαχες για μενα κ δεν θελουν το Σακη με τπτ! Λετε να την κανω για βραζιλια για λιγο καιρο???

Ευχαριστώ Βασούλα! Μεγάλωσα!:)

Ελα ρε Τζενουλα, πολυχρονη και ευτυχισμένη να εισαι παντα!

Ελιζα ποιο της καλογεροπουλου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ευγενία χρόνια πολλά και καλά!

Παλλαντινάκι περαστικά μωρε κι αγύριστα... Τί είναι η μύλη κύηση δεν έχω ιδέα αλλά ακούγεται πραγματικά πολύ άσχημο. Εγώ είχα πριν τη Σεμέλη μια αποβολή στη 12η εβδομάδα και ακόμα θυμάμαι τον πόνο αυτό. Δε νομίζω να έχω πονέσει πιο πολύ ποτέ μου... Οου γουέλ, ευτυχώς απ' ότι κατάλαβα το ξεπέρασες, κοίτα τώρα να ξεκουραστείς και να δυναμώσεις μόνο...

Προφυλακτικό και τράβηγμα, μεγάλη καταπίεση αλλά τι να κάνεις... αυτό είναι μάλλον το καλύτερο. Τί έγινε βρε παιδιά το αντρικό αντισυλληπτικό πλάκα-πλάκα;; Υποτίθεται ότι κυκλοφορεί, ξέρετε κανέναν να το έχει πάρει;

Άφρο, καλό κουράγιο με τον αποθηλασμό, πρέπει να είναι μανίκι μεγάλο, δεν είναι όμως πολύ καλύτερο από να τον θηλαζεις στραβωμένη; (λέω εγώ τώρα...)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εμείς ετοιμαζόμαστε σε λίγο να παμε στην παράσταση στο ρουφ για την παλαιστίνη, όσοι πιστοι προσέλθετε http://www.sto-rouf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130:2011-01-23-14-22-33&catid=37:2010-10-28-13-05-52

εμείς δυστυχώς ήτανε να έρθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε... έπεσα κι εγώ με την παλιοΐωση, ευτυχώς μόνο με πονοκέφαλο και καταρροή.

(((((((Παλλαντινάκι)))))) περαστικά σου!!!!

Γεια σας κι από μένα...

Παλλαντινακο μου ένα μεγάλο διαδικτυακό φιλί... άσκημη περίπτωσηη μύλη... κι εγώ απ'τη μυρτούλα και μια άλλη φίλι το άκουσα πρώτη φορά.

Λενιώ καλώς τα δέκτηκες, πλάκωσέ τον στις βεντούζες να βγάλεις τα αποθυμένα σου κοπελιάααα

D6g7V6fkpWM

:tongue:

Άφρο πλάκωσε τις βόλτες και τις τσάρκες... μόνη σου βεβαίως βεβαίως

Εμείς πήγαμε χθες στην παράσταση και μας άρεσε πολύ, δύσκολο θέμα αλλά οι ηθοποιοι και το σενάριο ήταν καλό, κάποια πράγματα θα μπορούσαν να λείπουν γιατί κούραζε σε κάποια σημεία και θα το ήθελα λιγότερο παρεμβατικό σε σχέση με τα παιδια.

Εσένα λενάκο γιατί δεν σ'αρεσε;

Περαστικα στις άρρωστες μαμάδες Μαριλού και Τάτι...

Εσένα λενάκο γιατί δεν σ'αρεσε;

Δεν μου άρεσαν τα ψεύτικα ζωάκια... Θα προτιμούσα να ήταν οι ηθοποιοί. Και συμφωνώ ότι βάζανε πολύ τα παιδιά στην υπόθεση με αποτέλεσμα να κουράζει... Γενικά δεν μαγεύτηκα, απεναντίας βαρέθηκα από τα πρώτα 5 λεπτά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν μου άρεσαν τα ψεύτικα ζωάκια... Θα προτιμούσα να ήταν οι ηθοποιοί. Και συμφωνώ ότι βάζανε πολύ τα παιδιά στην υπόθεση με αποτέλεσμα να κουράζει... Γενικά δεν μαγεύτηκα, απεναντίας βαρέθηκα από τα πρώτα 5 λεπτά...

Αλήθεια εε; Εγώ προς το τέλος κουράστηκα και μ'αρεσε που είχαν τις κουκλες για ζώα. Και γέλασα σε αρκετά σημεία και μ'αρεσε και το θέμα, ζόρικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...