Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερααααα... Πως πάνε τα θερμά μέτωπα; Αννουλα, Μήτσος, Τζένη; Όλοι υπο έλεγχο;

Μυρτώ περιμένουμε καυτές λεπτομέριες απ'τα χθεσινα επετειακά σουσια;

Εμείς ετοιμαζόμαστε σε λίγο να παμε στην παράσταση στο ρουφ για την παλαιστίνη, όσοι πιστοι προσέλθετε http://www.sto-rouf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=130:2011-01-23-14-22-33&catid=37:2010-10-28-13-05-52

φιλώ σας μικρές μου αγουροξυπνήμενες ή άυπνες τυρόπιτες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Χάθηκα λίγο, να με συμπαθάτε!

Πήρε το μάτι μου την εγκυμοσύνη της Τζένης, συγχαρητήρια!

Τα νέα μου δεν είναι πολύ καλά, είχα μια μύλη κύηση που δεν την πήρα χαμπάρι, και απέβαλα πολύ άσχημα, χρειάστηκα μετάγγιση αίματος, αλλά τώρα είμαι καλά.

Τώρα πρέπει να βρω μια πολύ αποτελεσματική μέθοδο αντισύλληψης γιατί απαγορεύεται να μείνω έγκυος για 6 μήνες. Εν τω μεταξύ προσέχαμε πολύ, έμεινα έγκυος μόνο με προσπερματικά:confused:

Παίρνει κάποια από εσάς αντισυλληπτικά ενώ θηλάζει; Το σπιράλ θέλω να το αποφύγω. Ο γυναικολόγος λέει ότι τα αντισυλληπτικά απαγορεύονται γιατί μπορεί να προκαλέσουν περίοδο στην Σοφία, αλλά εγώ άλλα διαβάζω. Εν τω μεταξύ αυτό με την περίοδο μου θύμισε την Αφροδίτη, αλλά αν θυμάμαι έπαιρνες κάτι άλλο, όχι αντισυλληπτικά, ή κάνω λάθος;

Παλαντιν μου σιδερενια... η Αφρο επαιρνε ουτροτζεσταν, προγεστερονη δηλαδη , δεν ξερω αν περιεχεται στα αντισυλλυπτικα αυτη η ορμονη.

Αν θυμαμαι η Αγλαια εδινε το ΟΚ για καποια αντισυλλιπτικα, νομιζω εχεις την πατσουρου παιδιατρο? αυτη θα ξερει σιγουρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Παλαντιν μου σιδερενια... η Αφρο επαιρνε ουτροτζεσταν, προγεστερονη δηλαδη , δεν ξερω αν περιεχεται στα αντισυλλυπτικα αυτη η ορμονη.

Αν θυμαμαι η Αγλαια εδινε το ΟΚ για καποια αντισυλλιπτικα, νομιζω εχεις την πατσουρου παιδιατρο? αυτη θα ξερει σιγουρα...

Ευχαριστώ!

Η προγεστερόνη περιέχεται στα αντισυλληπτικά.

Εννοείται ότι αύριο κι όλας θα πάρω την Πατσούρου, απλά και στο βιβλίο της διάβασα ότι είναι συμβατά, αλλά με προβλημάτισε αυτό που είπε ο γυναικολόγος, γι αυτό ψάχνω και για εμπειρίες μαμάδων

ελα βρε (((παλλαντιονιο))) και πολλες φορες αναρρωτιωμουν που χαθηκες. Το σοφακι καλα?

Περαστικα μωρε, ελπιζω τωρα να εισαι καλα και να μη στεναχωρεθηκες πολυ...

Εγω επαιρνα ουτρογκεσταν. και το σάιτ κ οι συμβουλοι μου ελεγαν δεν πειραζει,αλλα στη δαναη ηρθε περιοδος... και οπως και να το δεις, οσο κ να λενε οτι δεν περναει με το θηλασμομο, ειναι ενα προσθετο φαρμακο που οσο κ μικρη να ειναι η ποσοτητα που παει στο γαλα για το παιδι μπορει να ειναι μεγαλη... Προσωπικα δεν θα επαιρνα αντισυλληπτικα, ποσο μαλλον αν θηλαζα... Εσυ γιατι πρεπει να τα παρεις, σου ειπε ο γιατρος ή για αντισυλληψη?

Την ιδεα του αποθηλασμου δεν τη σκεφτεσαι, ε? Τι λεω σαν πως ειναι ευκολο...

φανταστικη μερα σημερα, ηρθαν φιλαρακια κ πηγαμε στο τριτση και ηταν σουπερ.

Περαστικα στα αρρωστουλικα.

μυρτουλι να τα κατοστησετε!

Διαφημίσεις

Αφροδίτη μου ευχαριστώ.

Η ιδέα του αποθηλασμού με στεναχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το γιατί. Πάντως αισθάνομαι ότι η μικρή το έχει ανάγκη ακόμα, και επιπλέον δεν της αρέσει καθόλου το αγελαδινό γάλα, δεν το πίνει.

Είμαι σε φάση που πρέπει να παίρνω αυστηρά αντισυλληπτικά μέτρα γιατί δεν πρέπει να μείνω έγκυος για 6 μήνες, και η μέθοδος του τραβήγματος μας έκαψε. Οπότε ο γιατρός πρότεινε σπιράλ. Αλλά για το σπιράλ διάβασα άσχημα πράγματα και το απέρριψα. Ο άντρας μου πάλι απέρριψε τα αντισυλληπτικά όσο θηλάζω (και από αυτά που γράφεις μάλλον δίκιο έχει), οπότε μας βλέπω σαν τα φοιτητάκια, προφυλακτικό και τράβηγμα.

Η Σοφία είναι καλά, είναι σε πολύ όμορφη φάση, λέει λογάκια, μου δίνει φιλάκια, παίζει με κούκλες. Ευτυχώς στην κλινική πήρα μονόκλινο και την είχα μαζί μου τη νύχτα, αλλιώς θα ζοριζόταν πάρα πολύ.

Εσύ μπήκες σε διαδικασία αποθηλασμού, ε; Θα γυρίσω πίσω να διαβάσω τις πιο πρόσφατες σελίδες να εγκλιματιστώ

ναι μωρε δεν ειναι τοσο κακο το προφυλακτικο... ετσι εισαι πιο σιγουρη,αλλωστε ειναι για λιγο καιρο.

Αφου δεν θες να αποθηλασεις κ δεν ειναι υποχρεωτικο να παρεις φαρμακο γιατι να το κανεις? Εγω δεν την παλευω αλλο με τον θηλασμο, με κουραζει πολυ πλεον. Απο τη μια με σταναχωρει και μενα, απο την αλλη δεν με αφηνει να κοιμηθω καθολου, θελει να θηλαζει ολη νυχτα, στη δουλεια εχουμε πιεση κμου βγαινει κουραση κ νευρα που δεν καταληγουν καλα ουτε στα παΙδια. πιστευω οτι αμα ξεκολλησει το μυαλο του απο το μαμ θα κοιμηθει κ καλυτερα. Ασε που οταν θηλαζει θελει να εχει κ το χερι του μεσα στη μπλουζα μου κ με τρελλαινει...

Καλησπέρα!

Περιμένω το Χαβιέ! Αν με βλέπατε το σκ δεν θα με γνωρίζατε... Θέτε η περίοδος, θέτε ότι είχε πολύ καιρό να με πιάσουν τα νεύρα μου, πάρτε ότι θέτε τέλος πάντων...

Τους φώναξα πολύ αλλά σήμερα συνήλθα λίγο...

Είναι πακέτο να είσαι μόνος σου, σκεφτόμουν συνέχεια τις σινγκλ μάδερς... Είναι κάτι στιγμές πάντως που η Ιφιγένεια ρίχνει τη σούπα στα μαλλιά της ή που βουτάει από την καρέκλα στο τραπέζι που σου ρχεται να βάλεις τα κλάματα... Ή τα γέλια... Και ο Αλέκος να θέλει αγκαλιά ή ότι άλλο...

Σήμερα είχε τέλεια μέρα και όλο το σκ σκέφτομαι την Άφρο και τον αποθηλασμό αλλά δεν κατάφερα ούτε σμς να στείλω... Πώς πήγατε? Καλύτερα?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παλλαντίνιο περαστικά κοριτσάκι!

Εκεί να πάει το κακό... Αμάν αυτές η μύλες... Και η Μυρτώ δεν είχε τέτοια????

Μια χαρά είναι και το προφυλακτικό πάντως...

Και άσε τους άντρες να λένε. Αν θέλουν, αν δεν θέλουν κακό του κεφαλιού τους!!!!!!

Βλέπω Θοδωράκη πάλι τις φυλακές...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια.

Λοιπόν, το προφυλακτικό όντως δεν είναι κι άσχημο, όλα στο μυαλό μας είναι τελικά.

Αφροδίτη καταλαβαίνω, η αϋπνία δεν παλεύεται. Η Σοφία κοιμόταν αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά με το σκηνικό με την κλινική ο ύπνος της αναστατώθηκε πάλι. Ευτυχώς εγώ δεν δουλεύω, οπότε το πρωί κοιμάμαι λίγο παραπάνω.

Διαφημίσεις

palladin περαστικα.....

δε θελω να σε αγχωσω φυσικα, περισσοτερο για χιουμορ θα το αναφερω, αλλα εγω εχω μεινει δυο φορες εγκυος και τις δυο με προφυλακτικο.... :wink:

κοριτσια pls θελω καμια ιδεα για καμια παρασταση για 2 ετων..pls pls παλιοτερα ειχατε βαλει ενα link για μια παρασταση που μαλιστα αν θυμαμαι καλα εδειχνε η photo κατι μικρα πιτσιρικια πανω σε μια σκηνη, δεν μπορω να το βρω ομως.. :-( μηπως ξερετε κατι??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Περιμένω το Χαβιέ! Αν με βλέπατε το σκ δεν θα με γνωρίζατε... Θέτε η περίοδος, θέτε ότι είχε πολύ καιρό να με πιάσουν τα νεύρα μου, πάρτε ότι θέτε τέλος πάντων...

Τους φώναξα πολύ αλλά σήμερα συνήλθα λίγο...

Είναι πακέτο να είσαι μόνος σου, σκεφτόμουν συνέχεια τις σινγκλ μάδερς... Είναι κάτι στιγμές πάντως που η Ιφιγένεια ρίχνει τη σούπα στα μαλλιά της ή που βουτάει από την καρέκλα στο τραπέζι που σου ρχεται να βάλεις τα κλάματα... Ή τα γέλια... Και ο Αλέκος να θέλει αγκαλιά ή ότι άλλο...

Σήμερα είχε τέλεια μέρα και όλο το σκ σκέφτομαι την Άφρο και τον αποθηλασμό αλλά δεν κατάφερα ούτε σμς να στείλω... Πώς πήγατε? Καλύτερα?

Σιγουρα φταιει η περιοδος!!! Και γω Σαββατο πρωι πρωι αδιαθετησα και δεν θελετε να φανταστειτε τι νευρα ειχα ολο το ΣΚ. Και δεν ειχα καμια διαθεση να δειξω πιο ηρεμη. Κατεβασα κατι καντηλακια, καποια στιγμη πεταξα τον Αγγελο στον Σακη κ του ειπα "παρε το καλόπαιδο" γιατι φυσικα τι άλλο δεν ξεκολαγε απο το βζ! Ευτυχως η Δαναη ηταν σε καλη φαση κ ειχα μονο τον Αγγελο. Ο οποιος Αγγελος εριχνε κατι τριωρα το μεσημερι και δεν μπορουσα να τον ξυπνησω με τιποτα, οποτε το βραδυ κ σαββατο κ χτες κοιμηθηκαμε μια η ωρα!

Οχι ο αποθηλασμος δεν πάει καθολου καλα...:-(. Μονοσ το μπουρου μπουρου τον εχω... Απλα χτες, μετα τη μια κοιμηθηκε καλυτερα, ξυπνησε μονο 2 φορες ως τις 6 που σηκωθηκα. Εννοειται οτι τον θηλασα, ευτυχως ομως οχι μαραθωνιους...

Και δεν καταφερα να παρω ρεπο σημερα και ειμαι στη δουλεια...

Λεγκω πως ηταν η παρασταση?

Ψιτ εχει τελειο καιρο, στο Τριτση ειναι σουπερ και δειλα-δειλα μεγαλωνει η μερα.... θελω πικ-νικ!!!

palladin περαστικα.....

δε θελω να σε αγχωσω φυσικα, περισσοτερο για χιουμορ θα το αναφερω, αλλα εγω εχω μεινει δυο φορες εγκυος και τις δυο με προφυλακτικο.... :wink:

κοριτσια pls θελω καμια ιδεα για καμια παρασταση για 2 ετων..pls pls παλιοτερα ειχατε βαλει ενα link για μια παρασταση που μαλιστα αν θυμαμαι καλα εδειχνε η photo κατι μικρα πιτσιρικια πανω σε μια σκηνη, δεν μπορω να το βρω ομως.. :-( μηπως ξερετε κατι??

Δέσποινα καλημέρα!

Εμείς είχαμε πάει τον Νοέμβριο σε παράσταση την Ιρίνα Μπόικο (ο λύκος και τα 7 κατσικάκια) στο θέατρο χώρα που είναι για μικρά παιδάκια! Μια χαρά μας άρεσε, χόρευε συνέχεια όρθιος! http://entertainment.in.gr/html/ent/308/ent.69308.asp

Παλαντίν περαστικά! Πρώτη φορά άκουσα για τη μύλη κύηση...και εγώ προφυλακτικό θα συνιστούσα πάντως!;)

καλημερα !

((παλλαντινακι)) περαστικα αφου ειναι μονο για 6 μηνες και γω ψηφιζω προφυλακτικο ,το θεμα ειναι τι κανουμε για μακροχρονια περιοδο

Οντως ωραιες μερες μας κανει ,το σαβ εγω ημουν χαλια ,ξυπνησα με πονολαιμο και λιγο πυρετο ,ευτυχως προς το παρον δεν εχουν κολλησει τα μικρα

χθες πηγαμε στο θεατρο ,πολυ καλο ηταν και οι ηθοποιοι καλοι ,μου αρεσε που ηταν μικρο 2 σειρες εχει διπλα στους ηθοποιους και ειναι σαν να κανουν κουβεντουλα μαζι σου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...