Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλέ ολες ροματζαδες μου βγηκατε, ε? Επετειους και ξεχωριστες βραδιες κτλ... Πειραζει που εγω μονο να βγω ραντεβουδακι με τον καλο μου δεν θελω, αντιθετως ευχαριστως θα του εριχνα κανα ξεχ**μα?

Τέτοια κουλουράκια αλλά και με μπόλικι κανελίτσα είχαν φτιάξει ο σόζω με τη λήδα και το νικόλα και εμένα μ'αρέσανε πολύ παρόλο που περάσανε από σαράντα κύματα, της πρώην συμπεθέρας μου της φάνηκαν βαρετά... φοβερός χαραχτηρισμός για κουλούρια εε; χαχαχα

καλε πιο τελειο χαρακτηρισμο για αυτα τα κουλουρια δεν θα μπορουσα να βρω!!! Δεν ειναι κακα, απλα ειναι βαρετα!:P

Ελένη, δεν ελπιζω σε καλυτερες μερες δυστυχως.... Δυσκολα τα πραματα...

Σημερα το πρωι που μπηκα στο αμαξι, πριν ξεκινησω κοντεψε να με παρει ο υπνος μεσα στο γκαραζ... νιωθω μια απεραντη καταθλιψη κ απαισιοδοξια....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααφροδιτη μην πεφτεις ! θυμασαι πως ημουν εγω με τον αποθηλασμο της Στεφανιας που δεν ελεγε να κοιμηθει χωρις βζ? αφου τα καταφεραμε εμεις.. θα δεις οι πρωτες μερες ειναι οι δυσκολες ,αγκαλιτσες ,ιστοριουλες,παραθυμακια οταν ζηταει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλά τις άφησα ασχολίαστες τις επετείους όντως...

Εγώ θα βγω με τον φανταστικό μου γκόμενο...

Επίσης θέλω να βγω γκερλς όνλι.... Πειράζει???

Αφροδίτη, προσπάθησέ το και το σκ που θα είστε πιο χαλαροί και θα μπορεί να τους κρατήσει λίγο ο Σ το πρωί να κοιμηθείς ή να την πέσεις το μεσημέρι...

Αν δεν δεις βελτίωση μέχρι τη Δευτέρα παράτα το και ξεκίνα πάλι την άνοιξη...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλέ ολες ροματζαδες μου βγηκατε, ε? Επετειους και ξεχωριστες βραδιες κτλ... Πειραζει που εγω μονο να βγω ραντεβουδακι με τον καλο μου δεν θελω, αντιθετως ευχαριστως θα του εριχνα κανα ξεχ**μα?

Μπα αυτό το κάνω κάθε μέρα γιαυτό λέω για λίγη ροματζάδα έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ:cool:

Για την κατάθλιψη χρειάζεσαι επειγόντως συνάντηση... βέβαια στη συνάντηση ή που θα σε πιάσει απελπισία γιατί θα δεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα ή που θα ανέβεις γιατί θα νοιώσεις ότι δεν είσαι μόνη σου... τώρα που διαβάζω τι γράφω κάτι σε ρώσικη ρουλέτα μου κάνει.

Εγώ πάλι προσπαθώ να βρω τρόπο να είμαι ταυτόχρονα σε δύο δωμάτια και να πιάνω παιδιά που πηδάνε ή σκαρφαλώνουν ή αποψιλώνουν ντουλάπια. Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να χυθεί αίμα (ακουγεται πιο μακάβριο απ'οτι είναι στην πραγματικότητα:tongue:) Εχθές έπεσε ο νικόλας απ'το τραπέζι του δωματίου του και άνοιξε τη μύτη του την ίδια ώρα που ο σόζω έπεφτε απ'τη βιβλιοθήκη και συμπλήρωνε το σετ με τις μελανιες. Και ρε παιδί μου είναι λες και τους έχεις βάλει νεφτι στον πισινο τρέχουν σαν δαιμονισμένα και σκαρφαλώνουν, αδειάζουν ντουλάπια, χοροπηδάνε. Άρα τι κάνεις;

α) τα τάζεις στην παναγια την μεγαλόχαρη

β) ανανεώνεις διαβατήριο, ξαβρίζεις τον κοινό λογαριασμό και κλείνεις πρόστυχο εισητηριάκη για βαρκελώνη και την κάνεις βράδυ

γ)εφαρμόζεις παλιες και αγαπημένες μεθόδους καταστολής (θυμάμαι τον γειτονα μας που τον είχε δέσει η μάνα του στο τραπέζι της κουζίνας μπας και κάτσει λίγο ησυχος κι αυτός βγήκε στο μπαλκόνι σουρνοντας όλο το τραπέζι και σμπαραλιάζοντας τα πάντα στο διάβα του)

Άφρο μου καλή δύναμη και τον αποθηλασμό... μπλέξε με το έτσι θέλω και σάκη σ'αυτό γιατί αλλιώς θα ζοριστείς και εσύ και ο μικρός πάρα πολυ. Εγώ στα λόγια και τις απειλές έχω μείνει.

Διαφημίσεις

Λοιπόν εγώ σε αεροπλάνο με μωρά νομίζω ότι καλύτερες ηλικίες είναι μικρότερες από 1,5 ή μεγαλύτερες...

Εκεί η ηλικία του χρόνου (9-12 μήνες) δεν παίζεται... Γιατί είναι η ηλικία της αναζήτησης, του δεν ξέρω τί θέλω κτλ... Εξαρτάται βέβαια τί παιδί είναι... Αν κάθεται αγκαλιά ή κάνει μαραθώνιους θηλασμούς τότε κάτι γίνεται... Δηλαδή κανένα από τα δικά μας παιδιά εδώ μέσα!

Διαφημίσεις

Εμείς που έχουμε ανέβει μόνη μου με τον μικρό σε αεροπλάνο και 6 μηνών και 11 μηνών και τώρα 2 ετών, θεωρώ ότι πιο ήσυχος ήταν τώρα γιατί κοιτούσε από το παράθυρο συνέχεια!

Φυσικά αυτή η ηλικία των 2 είναι πολύ χάλια για νέους τόπους. Αν δεν περπατάει μια χαρά είναι, πίνεις και ένα καφέ, τρως και σαν άνθρωπος.

με τη Στεφανια σιγουρα δεν θα εχω κανενα προβλημα με τον μπεμπη με τα ειδικα φαγητα ,τα αλεσμενα και τα σχετικα δεν ξερω

θα έχει φάει κανονικά ως τότε... Θα κόψεις τα αλεσμένα...

Πολύ καλή ιδέα και για μας που πλησιάζει η επέτειος!

Και για πες γιατί δεν κατάλαβα! Τρως και βλέπεις παράλληλα και θέατρο? ή δεν έχει φαγητό?:oops:

Τζενάκι, όταν είχα πάει εγώ με τον Μ, πριν καμιά 6αριά-5αριά χρόνια υπήρχε ξεχωριστό βαγόνι που σέρβιρε φαγητό. Άλλο βαγόνι είναι θέατρο και άλλο παίζουν λαιβ μουσική. Πολύ ατμοσφαιρικό σα να είσαι σε βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι ;) και το φαγητό αξιοπρεπές.

Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται, απ'ότι είδα στο σαιτ μπορείς καθώς ακούς το λάιβ να τρως (δεν είμαι και σίγουρη καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο).

Πάντως αξίζει!

Αφροδιτούλι τσάκο ένα διαδικτυακό φιλί! κουράγιο και κάντο όπως σου λέει και η Ελεν!

Aφρο, αποθηλάζεις εντελώς ή μονο τους βραδυνους? Μηπως να το ξεκινουσες μονο το βραδυ για αρχη? Γιατι 1-2 ημερησιοι σου λυνουν τα χερια...

Αναλογα ποσο ζηταει βεβαια, εμενα η ΕΙρηνη δεν ζητουσε μεσα στην ημερα πολυ οποτε δεν με κουραζε...

Αλλα με το βραδυνο πιστευω οτι θα δεις τεραστια διαφορα σοτν υπνο σας...υπομονη ζουζουνα μου! Μουτσς!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα! Με δέκατα και γκρίνια κύλησε και σήμερα η μέρα μας... Που είναι η Μυρτώ να προσθέσει και κάτι δημιουργικό σε όλο αυτό;;;; Πάντως δεν ξέρω εσείς πως την παλεύετε αλλά εγώ αν δεν είχα και το ντιβιντί θα είχα λαλήσει, τουλάχιστον κάθεται και βλέπει κανά ταινιόνι και ηρεμούμε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...