Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μυρτω ουτε σοκολατα τρωω γιατι οσες φορες εφαγα ειδα και αιμα

τιποτα χωρις γαλακτομικα και χωρις σοκολατα που να ειναι ωραιο υπαρχει αραγε??

σΗΜΕΡΑ εφταξα κατι τελεια και πανευκολα-γρηγορα-οαναπλα κουλουρακια λαδιου, με πορτοκαλι, τα εφτιαξε η ΕΙρηνη δηλαδη...και τοσο καιρο τα αγοραζα πανακριβα απο το σουπερμαρκετ....

1 κουθπα ελαιολαδο 1 κουπα πορτοκαλι, 1 κουταλακι σοα, και αλευρι δεν ξερω ακριβως 2-3 κουπες, οσο παρει να μηνκολλαει η ζυμη...στου 200...ονειρο!

(και λιγη κανελλα μεσα για αρωμα

Λεγκω...και η ΕΙρηνη συνεχεια το νοσοκομειο λεει....και τι πε=ηγε 3-4 φορες για το γυψο που να περνουσε τις περιπετειες του Σοζω...τρελο τραυμα τα ερμα.... στα κουκλια λεει θα σε παω νοσοκομειο στο πριονι!:roll::roll:

Τα κοιμισα κι εγω και παω για χουζουρι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάσω εκανα πρόσφατα αυτα http://hungryforhungry.blogspot.com/2009/01/skinny.html και ενθουσιάστηκα...τα έκανα για τον μικρό αλλά τα τσακίσαμε εμείς! και δεν έχουν ζάχαρη!

Επίσης τα ζαχαροπλαστεία fresh έχουν γλυκά ειδικά για αλλεργικούς σοκολάτες κλπ χωρίς το υλικό που πειράζει τον καθένα. Μέχρι και παραγγελία τούρτα μπορείς να κάνεις με την λίστα των υλικών που δεν θέλεις να έχει. Τότε που έκανα extreme αποχή είχα πάρει παγωτο σοκολάτα. Καλά εγώ δεν τρελάθηκα αλλά από τότε έχουν βάλει πολλές γεύσεις. Για δες το.

Επίσης ετοιμάζω συνταγή τούρτας για τα γενέθλια του μικρού χωρίς γάλα και αβγό και ξηροκάρπια. Αν πετύχει θα σου πω την συνταγή.

και πως μου αρεσουν τα μηλοπιτακια ,το σαβ ο παρλιαρος θα χει μηλοπιτα και γενικα συνταγες με μηλα

η τουρτα θα εχει σοκολατα?ποτε εχει γεννεθλια ο στεφανακος?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

και πως μου αρεσουν τα μηλοπιτακια ,το σαβ ο παρλιαρος θα χει μηλοπιτα και γενικα συνταγες με μηλα

η τουρτα θα εχει σοκολατα?ποτε εχει γεννεθλια ο στεφανακος?

Το άλλο Σάββατο!

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα έχει η τούρτα σαν γέμιση. Σοκολάτα δεν του έχω δώσει ακόμη αλλά σκέφτομαι μήπως την δοκιμάσω.

Παντεσπάνι βρήκα εύκολα αλλά το πρόβλημα είναι η γέμιση.

Διαφημίσεις

καλέ τι πράμα είναι αυτό, τσουρ τσουρ από το πρωί.... μουλιάσαμε!

και επειδή εγώ όταν βρέχει σκέφτομαι:P θυμήθηκα Μυρτώ που ρώτησες που να πας τον Σούπερμαν στην επέτειό σας. Λοιπόν θυμήθηκα ένα σούπερ ρομαντικό μέρος που είναι λες και δεν βρίσκεσαι στην Αθήνα ούτε καν στην Ελλάδα, αλλά κάπου αλλού, σα να ταξιδεύεις ένα πράμα! δεν θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία :rolleyes: σου προτείνω να κλείσεις τραπέζι στο τρένο του Ρουφ, ένα βαγόνι του λειτουργεί ως εστιατόριο. πολύ ωραίο και δοκιμασμένο!:wink:

http://www.totrenostorouf.gr/kentro.html

καλέ τι πράμα είναι αυτό, τσουρ τσουρ από το πρωί.... μουλιάσαμε!

και επειδή εγώ όταν βρέχει σκέφτομαι:P θυμήθηκα Μυρτώ που ρώτησες που να πας τον Σούπερμαν στην επέτειό σας. Λοιπόν θυμήθηκα ένα σούπερ ρομαντικό μέρος που είναι λες και δεν βρίσκεσαι στην Αθήνα ούτε καν στην Ελλάδα, αλλά κάπου αλλού, σα να ταξιδεύεις ένα πράμα! δεν θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία :rolleyes: σου προτείνω να κλείσεις τραπέζι στο τρένο του Ρουφ, ένα βαγόνι του λειτουργεί ως εστιατόριο. πολύ ωραίο και δοκιμασμένο!:wink:

http://www.totrenostorouf.gr/kentro.html

Πολύ καλή ιδέα και για μας που πλησιάζει η επέτειος!

Και για πες γιατί δεν κατάλαβα! Τρως και βλέπεις παράλληλα και θέατρο? ή δεν έχει φαγητό?:oops:

Kαλημέρα

Βασσουλα, τρως ξηροκαρπια? Εχω μια πολυ καλη χωρις γαλα αυγα, βουτυρα λαδια κτλ, με λιγη ζαχαρη (μιση κουπα σε ολο το κεικ), αλλα εχει καρυδια. Και τα καρυδια ειναι απο τις υποπτες τροφες. Ισως να το δοκιμαζες χωρις καρυδια... Εγω το φτιαχνω και τωρα που δεν κανω αποχη παντως. Εχει κ αλλες υγιεινες σε αυτο το τοπικ (αναμεσα στις σοκοκολασεις)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31194&page=12

Γαλατουλα, αυτα τα κουλουρακια τα κανει κ η πεθερα μου κ η αδερφη μου κ η πεθερα της αδερφης μου η καθε μια διαφορετικα (πορολου που εχουν ιδια υλικα) κ ειναι οντως πολυ καλα. Η πεθερα μου βαζει κ σουσαμι απεξω κ τα καταφερνει πολυ τραγανα.

Τζεν καλως ηρθες! Και γω θελω ρωμη.... Αξιοπρεπεστατο το διαμερισμα για τα λεφτα του. Κραταω τη διευθυνση! Αχ, εγινε αντρακι κ ο Στεφανακος!

Το δικο μου αντρακι με πεθανε χτες, δεν εχω κοιμηθει μια ωρα στο συνολο, ουτε γω ουτε αυτος.... δεν ξερω τι θα κανω απογοητευτηκα, πλανταξε στο κλαμμα, δεν μπορουσε να κοιμηθει χωρις θηλασμο....

εμενα αυτος ο καιρος μου θυμιζει την παιδικη μου ηλικια!

Καλημέρα όμορφες... Κι εμείς έχουμε επέτειο αυτό το μήνα και θέλω να κάνουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι...

Τέτοια κουλουράκια αλλά και με μπόλικι κανελίτσα είχαν φτιάξει ο σόζω με τη λήδα και το νικόλα και εμένα μ'αρέσανε πολύ παρόλο που περάσανε από σαράντα κύματα, της πρώην συμπεθέρας μου της φάνηκαν βαρετά... φοβερός χαραχτηρισμός για κουλούρια εε; χαχαχα

Θέλω λίγο χιονάκι να δω, έχω να πιάσω χιόνι απο όταν ο σόζω ήταν ένος μηνου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Νυστάαααζωωωω!

Βγήκα εχθές το βράδυ και πήγα στο 6dogs που είχε live το συγκρότημα της κοπέλας που κρατούσε τη Σοφία (η οποία την άλλη εβδομάδα φεύγει για Αργεντινη για 1 χρόνο τουλάχιστόν! κλαψ, ήταν πολύ καλή!).

Πολύ το ευχαριστήθηκα!!!

Και τα παιδάκια μου μου κάνανε τη χάρη να ξυπνήσουν 8+!!!

Χιόνι ε? μπαααααααα. Από Δευτέρα ξανανεβαίνει η θερμοκρασία

DPYUp2.png EYukp3.png

Αφροδιτάκι!!!!!!

Είαμστε μαζί σου και με τον Άγγελο!

Κράτα το τώρα που το άρχισες... Σκέψου ότι αύριο θα κοιμηθείς το πρωί!

Σήμερα θα είναι λίγο καλύτερα και αύριο ακόμα καλύτερα...

Ωραίες συνταγές βάζετε αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνω να φτιάξω κάτι με τα 2 παιδιά μαζί... Χθες για να ανάψω το τζάκι που δεν άναβαν με τίποτα τα βρεμμένα ξύλα, η Ιφιγένεια με έφαγε....

Παλιόκαιρος... Δεν μου αρέσει καθόλου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

εγω δεν θελω χιονι ,λιγο ηλιο θελω να δω να φτιαξει ο καιρος να βγουμε απτο σπιτι γιατι κοντευω να κοψω τις φλεβες μου απτη κλεισουρα

Αφροδιτη ξεκινησατε αποθηλασμο ?καλη επιτυχια !

ξηροκαρπια τρωω αλλα περιορισμενα καπως γιατι τα ετρωγα σε συνδιασμο με τα γαλακτομικα οποτε δεν ξερω αν τον πειραζουν

Σημερα λεω ,αν τα καταφερω, να παω στο θεατρο τωρα που ειναι εδω η μαδερ γιατι σε λιγες μερες φευγει ,τελειωνουν και τα θεατρα και παλι δεν θα χω δει τιποτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...