Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ciaoooooooo bellas!!! (σωστά το έγραψα?)

Γυρίσαμε προχτες από Ρώμη, ήταν πολύ πολύ όμορφα αν και την τελευταία μέρα αυτοδηλητηριαστήκαμε και πάθαμε οικογενειακή γαστρεντερίτιδα. Έχασα μια μέρα τάβλα στο κρεβάτι αλλά εμείς να είμαστε καλά!

Η Ρώμη είναι ένα όνειρο, μας έκανε καλό καιρό, καθόμασταν έξω ακόμη και βράδυ, ήπιαμε και την μπυρίτσα μας στα όρθια, μια χαρά. Το κυνηγητό του Στεφανάκου να μην είχαμε θα ηταν ακόμη καλύτερα!:D

Ξαναπάω άνετα, τώρα και με την easyjet ειναι πολυ εύκολο!

Tι κάνετε??? Τι έχασα?

Διαφημίσεις

Καλώς το το Τζενάκι το ξενιτεμένο!!! Για πες πώς περάσατε? Θέλω όλες τις λεπτομέρειες, πόσες μέρες, πόσο κόστισε (αεροπορικά και ξενοδοχείο), ψήνομαι πάρα πολύ να κανονίσω κάτι κατα την 25η Μαρτίου, αλλά γμτ το ταμείο είναι μείον, όπως και όλων δηλαδή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Το σκ τί θα κάνουμε??? Δεν θα την παλέψω μόνη μου σας το λέω! Θέλετε να οργανώσουμε πυτζάμα πάρτυ??? Και να ρθείτε να αποκλεστούμε στο σπίτι μας?

Ναι αμέ... κανόνισε και σφύρα

Ciaoooooooo bellas!!! (σωστά το έγραψα?)

Γυρίσαμε προχτες από Ρώμη, ήταν πολύ πολύ όμορφα αν και την τελευταία μέρα αυτοδηλητηριαστήκαμε και πάθαμε οικογενειακή γαστρεντερίτιδα. Έχασα μια μέρα τάβλα στο κρεβάτι αλλά εμείς να είμαστε καλά!

Η Ρώμη είναι ένα όνειρο, μας έκανε καλό καιρό, καθόμασταν έξω ακόμη και βράδυ, ήπιαμε και την μπυρίτσα μας στα όρθια, μια χαρά. Το κυνηγητό του Στεφανάκου να μην είχαμε θα ηταν ακόμη καλύτερα!:D

Ξαναπάω άνετα, τώρα και με την easyjet ειναι πολυ εύκολο!

Tι κάνετε??? Τι έχασα?

Ζηλευωωωω... μέχρι και την ιταλική γαστρεντερίτιδα ζουλεύω, γιατί όπως και να το κάνεις άλλο πράμα να ξερνάς και να κόφτεσαι στο βύρωνα κι άλλο στη ρώμη!:tongue: Καλώς μας επέστρεψες κοριτσάκι...

Αλήθεια τι παίζει με τις γαστρεντερίτιδες;;;

Εσύ στο Βελιγράδι, η Τατιάνα στα χιόνια, η Τζεν στη Ρώμη....που να πηγαίναμε και στην Ινδία.....

Μάτι παιδι μου μάτι χαχαχαχα

Τάτι θέλω ψαξιμο για άλλο γιατρό που ανακάληψα... πωπω τα 75αρια στο παίδων θα μας ξετινάξουνε αλλά τουλάχιστον ελπίζω να βγάλω άκρη.

Ζηλευωωωω... μέχρι και την ιταλική γαστρεντερίτιδα ζουλεύω, γιατί όπως και να το κάνεις άλλο πράμα να ξερνάς και να κόφτεσαι στο βύρωνα κι άλλο στη ρώμη! Καλώς μας επέστρεψες κοριτσάκι...

Σωστό γιατί αλλιώς είναι να ξερνάς φακές και γιουβαρλάκια και αλλιώς πίτσα και σπαγγέτι και μοτσαρέλα!

Άλλο επίπεδο πώς να το κάνουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Mαρινάκι και εμείς δεν είχαμε μία αλλά το ταξίδι αυτό το ονειρευόμουν από όταν γέννησα και βάλαμε κάτι στην άκρη...εξάλλου να δεις με easyjet τα αεροπρικά ειναι πολύ φτηνά. 200 ευρω και για τους 3 μας αλε ρετουρ.

Κλείσαμε και ένα φτηνο διαμερισματακι στο ισοτρικό κέντρο πολύ σουπερ (οκ ειχε πολλες σκάλες αλλα τεσπα) και ειμασταν σε κεντρικο σημειο. Ειχε και κουζινα κλπ..αυτό http://www.rentalinrome.com/beatoangelicoapt/beatoangelicoapt.htm με 70 ευρω τη βραδυα.

Αυτη η εποχή εξάλλου ειναι off season και μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες αν το ψάξεις απο νωρίς. Για τον Μάρτη μάλλον άργησες να κλείσεις αν θέλεις να βρεις φτηνά. Εμείς το είχαμε κλείσει 3 μήνες πριν.

Εμάς δεν ηταν γαστρεντερίτιδα αλλά μαλλον δηλητηριαση απο κάτι που φάγαμε (υποπτευόμαστε τα κατεψυγμενα κεφτεδάκια που πήρα μαζι μου για τον Στεφανο αλλά κανενας δεν ξέρει σίγουρα...)

Μάτι παιδι μου μάτι χαχαχαχα

Τάτι θέλω ψαξιμο για άλλο γιατρό που ανακάληψα... πωπω τα 75αρια στο παίδων θα μας ξετινάξουνε αλλά τουλάχιστον ελπίζω να βγάλω άκρη.

Γιατί δεν κανονίζεις πρωινό ραντεβού???

Ας μην πάει σχολείο μια μέρα ο Σοζω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σωστό γιατί αλλιώς είναι να ξερνάς φακές και γιουβαρλάκια και αλλιώς πίτσα και σπαγγέτι και μοτσαρέλα!

Άλλο επίπεδο πώς να το κάνουμε!

:lol::lol::lol:

Πάντως, με αυτα και με εκείνα δεν έχω τύψεις που χλαπάκιασα! Δεν έμεινε ούτε κιλό!:P

Γιατί δεν κανονίζεις πρωινό ραντεβού???

Ας μην πάει σχολείο μια μέρα ο Σοζω...

Καλέ με δουλεύεις; Γιαυτό λες να μην πηγαίνω το πρωί για να μη χάσει ο Σόζω τα μαθήματα;:tongue: Απλά το πρωί δεν σε βλέπουν οι μεγαλογιατροί αλλά οι βοηθοί κι εγώ θέλω να δω και να μιλήσω με τον γιατρό που θα κάνει την επέμβαση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...