Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αλήθεια σχετιζεται το ρεσκιου με την απνοια? ελα ρε...

Τι να πω ρε συ λεγκουλινι... τον ειχε δει ο νευρολογος ε? Σε ποια ηλικια υποτιθεται σταματαει αυτο? Λιγα τα αγχη σου, να εχεις και αυτο...

Καλα ο Μποζωρης με τη διασκευη στο τραγουδακι με σκοτωσε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !τι παλιοκαιρος ειναι αυτος και εδω οι μλκ μας εχουν 3 μερες χωρις καλοριφερ

Μαριλενα καλη επιτυχια με τη δουλεια !

Ελιζα ο Νικος τελικα πηρε τη δουλεια ?

λεγκ αληθεια τι σας εχουν πει για τις λιποθυμιες του Νικολα ?

Αφροδιτη στα κεηκ αντι για γαλα τι μπορω να βαζω?εσυ τι κεηκ ετρωγες νηστισιμα? αυτες νομιζω εχουν πολυ λαδι και μου πεφτει βαρια η λαδιλα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!!!!!!!

Κι εγώ δεν μπορώ να πω έχω καλό σπίτι... Ας είναι καλά η Ελένη!

Τάτι καλώς ήρθατε! Κουράγιο με τη δουλειά! Θα μπεις κι εσύ στο κλαμπ του τρέχω και δεν φτάνω...

Ντασεμίδιο έχεις γράψει με τον αρσενικό νταντό!

Όντως ήρθε γι αυτήν την δουλειά ή είναι φίλος σας? Πάντως ομολογώ ότι οι άντρες είναι πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι με τα παιδία! Βλέπε σούπερμαν!

Μυρτούλι να τα εκαντοστήσετε!!! (λέμε τώρα)

Φαντάσου να ερχόμαστε σε χρυσές και αργυρές επετείους σας!

Το σκ τί θα κάνουμε??? Δεν θα την παλέψω μόνη μου σας το λέω! Θέλετε να οργανώσουμε πυτζάμα πάρτυ??? Και να ρθείτε να αποκλεστούμε στο σπίτι μας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα !τι παλιοκαιρος ειναι αυτος και εδω οι μλκ μας εχουν 3 μερες χωρις καλοριφερ

Μαριλενα καλη επιτυχια με τη δουλεια !

Αφροδιτη στα κεηκ αντι για γαλα τι μπορω να βαζω?εσυ τι κεηκ ετρωγες νηστισιμα? αυτες νομιζω εχουν πολυ λαδι και μου πεφτει βαρια η λαδιλα

Χυμό πορτοκάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χυμό πορτοκάλι!

Ακριβώς! Έχω συνταγή Βασούλι για σοκολατένιο κέικ χωρίς γαλακτοκομικά, το είχα φτιάξει το καλοκαίρι για τα γεννέθλια της κουμπαρούλας νο 1 και είναι καλό (ή μήπως πήγαν σε καμιά γωνιά και το φτύσανε;;;;)

Διαφημίσεις

δηλαδη τωρα που θα ξεκινησουμε τις στερεες δεν θα δινω τραχανα που εχει γαλα,ουτε γιαουρτι ,ουτε καποια ζυμαρικα χειροποιητα που παιρνω και εχουν και αυτα γαλα ..πω πω θα πεσει πολυ πατατα

Διαφημίσεις

μυρτω ουτε σοκολατα τρωω γιατι οσες φορες εφαγα ειδα και αιμα

τιποτα χωρις γαλακτομικα και χωρις σοκολατα που να ειναι ωραιο υπαρχει αραγε??

βασούλα στο νηστίσιμο κέηκ λαδιού βάζουν και καρότο και η λαδίλα δε φαίνεται. Αν βάλεις κιόλας ένα καλό λάδι γίνεται πολύ νόστιμο!

Άφρο μου έγινε πριν έρθουν τα παιδια και απλά καθόμασταν στο πάτωμα και τρώγαμε κάστανα, ο σόζω ούτε που τον πλησίασε... μάλλον κάτι τον ενόχλησε που δεν έγινε από μενα αντιληπτό. Το παρακολουθούμε κι αυτό πάντως για να μας φύγει το άγχος.

Ελίζα ο νικ έχει βρει τίποτα; με εκείνη τη συνέντευξη δεν έγινε τίποτα εε;

Λεγκ, η ομοιοπαθητική θα μπορούσενα βοηθήσει...

Ο Νικ περιμένει ακόμα απάντηση. Του είχαν πει σε κάνα μήνα θα τον ενημερώσουν ενιγουει. Ο μήνας τυπικά κλείνει σήμερα. Και έχουμε και τον γνωστό που τον σύστησε οπότε δεν παίζει να μη μάθουμε τι έγινε τελικά. Είμαστε σε αναμμένα καρφιά (εμοτικον που χτυπάει νευρικά τα δάχτυλα στο τραπέζι:tongue:)

[quote=v@sso;834530

Κακάο τρώς? Έχω ΣΟΥΠΕΡ και πανεύκολη συνταγή! Το χρησιμοποιησα για τις τούρτες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

αντί γάλα -χυμό πορτοκάλι;)

DPYUp2.png EYukp3.png

αυτο με το κακαο φαινεται σουπερ σοκολακολαση ...το φοβαμαι το κακαο ομως γιαυτο λεω να κανω το αλλο,τα υλικα τα εχω παω..α αντι για καστανη ζαχαρη μπορω να βαλω μαυρη ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...