Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μερσί!

Πάω κι εγώ να σφηνώσω στη μπανιέρα...

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημερουδια.

Κοριτσακια, ποσο μου αρεσουν αυτες οι βραδυνες σας κουβεντες! Εγω εκεινες τις ωρες μονο μπινελικια ριχνω γιατι θελω να πεσω να ξεραθω, αλλα ποιος με καταλαβαινει???

Η αποφαση εληφθη:ο θηλασμος θα τελειωσει με όποιο τιμημα. Δεν τον παλευω τον βραδινο θηλασμο, που ξεκιναει στις 12 και σταματαει στις 6.30, οταν φυγω δλδ. Θα ζοριστουμε καποιες νυχτες, αλλα ετσι κ αλλιως ζοριζομαστε...

Εγω δεν σας παιζω για το βρωμικο σπιτι, εχω την Αγια Νελα που μας προστατευει. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω τι θα γινει σε λιγο καιρο...

Μα γιατι το μικρο αβαταρ την εκανε παλι? Ηταν την ωρα που ηταν και τα αλλα τα παιδια εκει? Μηπως καποιος του πηρε κατι που ηθελε κ απο το κακο του εγινε μπλε?

φιλω σας!

καλημέρα!!! με πρόλαβε το μυρτούλι στον σχολιασμό για ΤΟΝ μπέιμπισίτερ!!! Στα φιλαράκια πάντως ο μπέιμπισίτερ έπαιζε φλογέρα στο μωρό της Ρέητσελ!! ο δικός σας παίζει φλογέρα? :tongue:

σοβαρεύομαι..προχώ άποψη, εγώ προσωπικά θα φοβόμουν λίγο, κάτι θα με συγκρατούσε... ενιγουέι, ταμπού και προκαταλήψεις είναι όλα αυτά!

Λεγκίδιον, δεν έπρεπε καν να τον πληρώσεις.. τι θα σου έκανε, αν σηκωνόσουν κι έφευγες? αυτό βέβαια που έχει σημασία είναι να βρεις κάποιον καλό γιατρό, κατά προτίμηση να μη μιλάει την ελληνική γλώσσα!

Είμαι κι εγώ φανατική της εκπομπής με τις καθαρίστριες, αλλά μόνο για να με φτύνω να μη με ματιάσω που δεν έχω το σπίτι σε τέτοια χάλια :lol: Και καλά, πείτε ότι κάνετε αίτηση και τη δέχονται οι κυρίες-καθαρίστριες, πώς θα αντέξετε τον δημόσιο εξευτελισμό που θα σας κάνουν? :D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκά μου κεικάκια! Ουφ σας διάβασα, λογοδιάρροια σας έπιασε!!

Αυλα με το καλό!!!!

Γυρίσαμε και εμείς από τα βουνά και τα λαγκάδια σώοι και αβλαβείς, αφού μας έπιασε μια ελαφριά γαστρεντερίτιδα εκεί πάνω, χμμμ αυτό πως να το εκλάβω;;; κατάρα είναι; η μοίρα μας είναι; τεσπα πέρασε!

Ντανσεμίδιο, σούπερ ο μπειμπισίτερ, οι άντρες έχουν και λιγοτερα κολλήματα νομίζω....

Και εγώ στο κλαμπ του αποθηλασμού, σήμερα είχα και τα 2 στο κρεβάτι, πάλι σαν το τελικό ς είμαι...

σε μια εβδομάδα επιστρέφω και δουλειά, είδα το πρόγραμμα και νομίζω ότι θα βελάξω πάλι, έβγαλα και το βαζάκι με την βαζελίνη να το έχω πρόχειρο...οιοιοιοιιιιιιιιι

Θα κανονίσουμε καμιά έξοδο τώρα που μπορώ ακόμα γτ μετά θα πρέπει να ζητάτε πρωτοκολλημένη αίτηση για να δείτε τα καστανά μου ματάκια σνιφ κλαψ (και μην ακούω αηδίες ότι δεν σας ενδιαφέρει, νταξ; )

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α, η άννα χτες, ικανοποιημένη από το χθεσινοβραδυνό γκαδερινγκ μου λέει: ηταν πολύ ωραία μαμά εκεί που πήγαμε, σ'ευχαριστώ μανούλα. Α και για πείτε τί θα κάνω με τον Αντρίκο ο οποίος προπονείται στις ελεύθερες πτώσεις;;;; ε;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χαχαχαχα. τατιανούλι απλώς πρέπει να προπονηθούμε στο καινούριο παιχνίδι ''μαζεύω ιπτάμενα βρέφη''...Όποιος μαζέψει τα περισσότερα κερδίζει ημερίσιο σπα!

Εμένα η Λήδα το πρωί μου είπε ''είσαι πολύ γλυκούλα'' και λέω ''αχ, το πουλάκι μου μ'αγαπάει κι εγώ το έλεγα κρυόκωλο!'' αλλα μετά είπε ακριβώς το ίδιο και στη Φιλοθέη οπότε...........βζνννννννννγκντουπ γκρεμίστηκε η χαρά μου!

Τελικά οι άντρες μπειμπισίτερ στην τηλεόραση και το σινεμά είναι περισότεροι απ'όσο νόμιζα!

Λοιπόν, πείτε, το Σάββατο έχουμε επέτειο με τον σούπερμαν....Μάλιστα σήμερα ρίξαμε και τρικούβερτο καυγά, μη νομίζετε ήταν σοφά προγραμματισμένος για να μπορέσουμε να συμφιλιωθούμε και να βγούμε με ανανεωμένο αίσθημα...Που να πάμε;;;; Καμιά καλή ιδέα;;;;;;

Καλημέρα συντρόφισσες ακαμάτρες!:P

κι εγώ την βλέπω όποτε την πετυχαίνω αυτήν την εκπομπή με τις σούπερ καθαρίστριες αλλά πολύ μπίχλα ρε κορίτσια!

Ντανσεμίδιο τι τραβάς κι εσύ ω ρε μάνα! κουράγιο και πρόσεχε λίγο!

Και για να κλείσω το ιατρικά σετ θα σας πω την σοζωρική διασκευή του σήκω ελένη... "Σήκω ελένη, τα μάτια κλείσε... κοιμήηηηησου κοιμήηηηησου... πάμε στο νοσοκομείο, πάμε στο νοσοκομείο... η πορτα κλείνει... παμε στο νοσοκομειιιιιιο"

ρε το μαναράκι.... τι γλυκό που είναι! δωστου ένα γλυκό φιλί!:)

Διαφημίσεις

μέτρια θα έλεγα...

θα με ενημερώσουν μου είπαν για να δω σύσσωμο το διοικητικό.

το θέμα είναι πως αυτοί δεν έχουν ιδέα περί χορηγιών, μέχρι τώρα έπαιρναν από το υπουργείο, αλλά τώρα επειδή τα πράγματα είναι στενόκ@λα θέλουν κάποιον τεχνοκράτη να είναι κάπως χωμένος στο κύκλωμα, να έχει γνωριμίες για να μπορέσουν να επεκταθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα...

Καλημέρα!

Αυλα με το καλό!

Ντανσεμάκι κουράγιο!!

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στις αποφασισμένες αποθηλάζουσες!

Ντου,στο παίδων πληρώνεις στο ταμείο πολυυυυυυ πριν δεις το γιατρό. Οπότε το 'τα λεφτά μου πίσω' δεν παίζει...

"Μπαμπά, είσαι καλός μάγειρας, δεν μπορεί να πει κανείς!" είπε ο Κωστής

DPYUp2.png EYukp3.png

Εγώ πάλι δεν την έχω δει ποτέ αυτή την εκπομπή αλλά έχω ακουσει ότι υπάρχει... η σχέση μας με την τηλεόρασή είναι ανύπαρκτη σε σημείο απροσαρμοστικότητας

Πάντως μυρτώ έχεις δυνατό χαρτι τις γάτες οι αλήθεια είναι. Αλλά εγώ έχω να δηλώσω ότι το σπίτι μου μετά το πάρτυ ήταν ένα κλικ καλύτερο απ'ότι ήταν πριν καθαριστεί πριν το πάρτυ:tongue:

Ντουντούκι όντως τα λεφτά τα πληρώνεις πριν δεις το γιατρό. Επίσης στο εξωτερικό μιλάς για ένα δεκαρικάκι χιλιάρικα και για την ώρα δεν έχουμε καταλήξει ότι θα έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα. Πάντως το ψάχνουμε και εντός και εκτός...

Άφρο μου έγινε πριν έρθουν τα παιδια και απλά καθόμασταν στο πάτωμα και τρώγαμε κάστανα, ο σόζω ούτε που τον πλησίασε... μάλλον κάτι τον ενόχλησε που δεν έγινε από μενα αντιληπτό. Το παρακολουθούμε κι αυτό πάντως για να μας φύγει το άγχος.

Μαριλου δεν πτοούμαστε συνεχίζουμε μέχρι την τέλεια συνέντευξη και δουλεια :-D

Ελίζα ο νικ έχει βρει τίποτα; με εκείνη τη συνέντευξη δεν έγινε τίποτα εε;

Κι εμένα ουτε μου απαντάνε στα βιογραφικά. Ευτυχώς θα κάνω τώρα ένα σκανάρισμα σε ένα βιβλίο.

Άφρο μου έγινε πριν έρθουν τα παιδια και απλά καθόμασταν στο πάτωμα και τρώγαμε κάστανα, ο σόζω ούτε που τον πλησίασε... μάλλον κάτι τον ενόχλησε που δεν έγινε από μενα αντιληπτό. Το παρακολουθούμε κι αυτό πάντως για να μας φύγει το άγχος.

ρε συ Λέγκω ο παιδίατρός σας τι λέει για το θέμα;

πλάκα-πλάκα δεν του δίνεις κανένα ανθοΐαμα; το ρεσκιου ρεμεντυ κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.... ξέρω κι εγώ... είναι λίγο φρίκη όλο αυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...