Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Με τέτοιο ρυθμό Καπετάνισσα σε βλέπω σε 3 χρονάκια σαν τη Σοφούλα... Με 4 λουλουδάκια!

9 μήνες απουσίας = 9 μήνες φουσκώματος!!!!!

Όλα να πάνε καλά!

Δεν έχεις χάσει τίποτα εκτός από την σκυτάλη της Τζέννης και του Ντανσεμιδίου!

ΑΜΑΝ ΛΕΣ???? Μπάρκο και μπεμπάκι;;; :shock: :shock: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Καλά η Σοφούκα είναι σούπερ ήρωας...4 παιδιά και δουλειά και όλα...Εγώ δε θα την έβγαζα καθαρή ειδικά αν λείπει 9μηνα ο άντρας μου...Από τώρα σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα το καλοκαιράκι που θα λείπει κ θα έχω και τη μικρή και την κοιλιά τούρλα και τη δουλειά μου......αχ βαχ...

ΜΕ το καλό και στα κορίτσια...(κλασικά δεν πήρα χαμπάρι τπτ)...

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΜΑΝ ΛΕΣ???? Μπάρκο και μπεμπάκι;;; :shock: :shock: ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Καλά η Σοφούκα είναι σούπερ ήρωας...4 παιδιά και δουλειά και όλα...Εγώ δε θα την έβγαζα καθαρή ειδικά αν λείπει 9μηνα ο άντρας μου...Από τώρα σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα το καλοκαιράκι που θα λείπει κ θα έχω και τη μικρή και την κοιλιά τούρλα και τη δουλειά μου......αχ βαχ...

ΜΕ το καλό και στα κορίτσια...(κλασικά δεν πήρα χαμπάρι τπτ)...

Θα κάνεις μπάνιο στη θάλασσα και δεν θα έχεις κανένα βάρος...

Εγώ έτσι την είχα βγάλει καθαρή...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αρχιζω και ανησυχω με μενα ,το εχω χασει ,ειμαι μονιμα αφηρημενη ,η στεφανια μου λεει συνεχεια "μαμα σου μιλαωωω,μιλα μου " ,αντι να ταισω την στεφ παω να δωσω το μηλο και νερο στον μπεμπη (και αυτος ανοιγει το στομα δεν θα γλυτωσει τον πνιγμο ) ,τωρα της λεω να σου βαλω βρακακι και λεει "μα μου φορεσες ,μαμα το ξεχασες?????"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αρχιζω και ανησυχω με μενα ,το εχω χασει ,ειμαι μονιμα αφηρημενη ,η στεφανια μου λεει συνεχεια "μαμα σου μιλαωωω,μιλα μου " ,αντι να ταισω την στεφ παω να δωσω το μηλο και νερο στον μπεμπη (και αυτος ανοιγει το στομα δεν θα γλυτωσει τον πνιγμο ) ,τωρα της λεω να σου βαλω βρακακι και λεει "μα μου φορεσες ,μαμα το ξεχασες?????"

Είσαι ερωτευμένη Βασούλα???

Έτσι για το ξεκάρφωμα γιατί να πω πάλι ξενυχτισμένη είναι τρε μπανάλ....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ayla καλως ηρθες !

νομιζω ειμαστε οπως ακριβως μας αφησες ...ξενυχτισμενες ,γκρινιαρες ,ονειροπαρμενες ..και συζυγοπαρμενες,

....καλά κ γω δεν πάω πίσω...

Θα κάνεις μπάνιο στη θάλασσα και δεν θα έχεις κανένα βάρος...

Εγώ έτσι την είχα βγάλει καθαρή...

Ωραία τα λες ...τώρα το πως θα κουβαλάω στη θάλασσα τα συμπράγκαλα, το παιδί και την αφεντιά μου είναι ένα άλλο πονομένο θέμα..αλλά τι σταδιάλα;; Η πρώτη είμαι ή η τελευταία;;;;:)

age.png

Διαφημίσεις

Είσαι ερωτευμένη Βασούλα???

Έτσι για το ξεκάρφωμα γιατί να πω πάλι ξενυχτισμένη είναι τρε μπανάλ....

δεν το ειχα σκεφτει τελικα η καψουρα εχει τα ιδια συμπτωματα με την μητροτητα:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

δεν το ειχα σκεφτει τελικα η καψουρα εχει τα ιδια συμπτωματα με την μητροτητα:lol:

Ναι μόνο που στην καψούρα δεν έχεις ένα σπόρο να του δίνεις στερεα ενώ ακόμα είναι στο γάλα και ένα δεύτερο σπόρο να του βάζεις δυο βρακια!:tongue:

Ο Νίκας πάντως μου έκανε πολύ καλή εντύπωση Βασούλα.

Αυλα με το καλό και το δεύτερο αλάνι σου!:D

Δεν είναι τίποτα Βασούλι, εγώ το έχω πει, το λέω και θα το ξαναπω: Το IQ με τη μητρότητα πέφτει κατακόρυφα! Απλώς ελπίζω κάποια στιγμή να επανέρχεται γιατί αλλιώς τη βάψαμε!

Καλώς την Άυλα! μας ήρθες βλέπω διπλή! Μπράβο κοριτσάρα, να'χεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το νέο μπεμπόνι!

Καλά Λέγκω πως κρατήθηκες και δεν του την είπες; του γιατρού λέω που σας ξεπέταξε με αυτόν τον χυδαίο τρόπο! :evil:

ωραίο το θεατράκι! εγώ όλο λέω να πάω να δω τη Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α και δεν κανονίζω ποτέ... πρέπει όμως να κανονίσουμε κανένα θεατράκι γιατί τελειώνει η σεζόν... και παίζουν πολλά ωραία θεατρικά

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες...

Είχα και ένα θέμα με τον θηλασμό...λόγω της εγκυμοσύνης..αλλά ευτυχώς βρήκα την Αγλαΐα μέσω της sofukas και ηρέμησα!! Το τι...λαλακίες :evil: λένε οι γιατροί ρε κορίτσια δε φαντάζεστε..ή μάλλον...τα ξέρετε όλες καλά εδώ!!!

age.png

Άστα, εγώ δεν προλαβαίνω να δω τίποτα, αν δεν έβλεπα και τα δικά μου, θα είχα δει μόνο παιδικό θέατρο φέτος!

Τι να κάνουμε, εξαντλούμε γιαγιάδες, παπούδες, νταντάδες για να δουλέψουμε και μετά που να τολμήσουμε να τους ζητήσουμε μπέιμπισίτινγκ για έξοδο....

Κορίτσια έχω κρίσιμη ερώτηση... έφτιαξα κιμα για μπιφτέκια αλλα μου βγήκε πολύ και λέω να βάλω το μισό κατάψυξη. Πειράζει που έχει μεσα όλα τα υπόλοιπα υλικά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...