Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χου χου σινεμαδάκι; Τι ωραία! Να κανονίσουμε να πάμε και μαζί ρε κορίτσια... ξέρω όλο λέμε, αλλά ας αρχίσουμε να τα κάνουμε. Βέβαια σινεμά απο τον άλλο μήνα γιατί έχασα τα γυαλια μου και δεν βγαίνει το μπάτζετ αυτό το μήνα.

Λοιπόν χθες πήγα σε τρίτο παιδοχειρουργο στο παίδων, διευθυντη μάλιστα, έσκασα 75 ευρώ, περίμενα μία ώρα να έρθει για να αρχίσει να μας βλέπει και μας είδε πέντε λεπτα!!! Αλλα με το ρολόι πέντε λεπτά γιατί περιμένανε λέει κι αλλοι και το μοναδικό που μου είπε είναι το 2012 θα κάνει την επέμβαση, ότι κάνει εξαιρετική δουλεια και ότι εγώ χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::evil: Καλή φάση;;; Κι αυτό γιατί τον ρώτησα τη επέμβαση θα κάνει το παιδί μου και σε τι κατάσταση είναι τώρα μετά από τις δύο προηγούμενες... του σπας τα μουτρα ή δεν του τα σπάς;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μικρές μου τυρόπιτες!!!

Με μπερδέψατε λίγο με τα θέατρα...Στο πόρτα τι παίζουν; Είναι για την ηλικία των πιτσιρικίων μας; Επίσης στο θέατρο τέχνης παίζεται ο ''Αλαντίν'' που φαίνεται πολύ προσεγμένη παράσταση και από τις κριτικές στο Αθηνόραμα συμπέρασμα ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν και τα δικά μας...Γενικά μάλλον τείνω να πιστεψω ότι είναι καλύτερα να βλέπουν παράσταση για μεγαλύτερα παρά για μικρότερα....αλλά μπορεί να λέω και βλακεία...

Κουμπαρούλα συνέχισε το τουρ των γιατρών και αν είναι όλοι το ίδιο μ@#@#ς αρχίζουμε να οργανώνουμε ταξιδάκι!!!! Ναι, ναι θα έρθουμε και εμείς για την ψυχολογική υποστήριξη που σου έλεγε ο π@#@#@ς!!!

Τι άλλο;;;; Το οριγκάμι πάει πολύ καλύτερα! Μόλις τελείωσα το γαμωτριαντάφυλλο! Τόνια οριγκάνι είναι αυτό που κάνει διάφορα, ζώα, λουλούδια κλπ, διπλώνοντας χαρτί....

Εντωμεταξύ καλά εγώ τα έμαθα, το θέμα είναι ότι πρέπει να τα δείξω στον ηθοποιό για να τα κάνει επί σκηνής! Καλά, θα ρίξουμε πολύ γέλιο, καλέ αυτός αποκλείεται να παίξει, θα αφήνει τη συνάδερφο ξεκρέμαστη, τόση συγκέντρωση χρειάζεται! Μονόλογο θα παίξει η γυναίκα σας λέω και ο άλλος δίπλα θα φτιάχνει λουλουδάκια....Μούρλια το εργάκι....

Αααααα, είδα και σινεμαδάκι! Μάααααλιστα...Κι εγώ ήθελα να το δω αυτό...

ΤΣΑ!!!

Τι κάνετε ωρέ;;;

Γεια σας και καλή χρονιά..(αν και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ καθυστερημένα)

Δικαιολογούμαι όμως διότι....

ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ, ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ..(θυμάστε που την είχα ζητήσει;;;;)....

Χεχεχεχε....

age.png

Ayla καλώς επανήλθες!

Συγχαρητήρια (και περαστικά...)!!!!

Δεν μας έχεις δαιβάσει τελευταία φαίνεται εεε?

Έλεν, συνέχισε να ψάχνεις... Πολλές σφαλιάρες χρειάζεται ο άνθρωπος!

Μήπως να κανονίσουμε να κάνουμε στο ταξίδι μας και την επέμβαση του Θοδωρή???

Μυρτούλι στάνιαρες με την οριγκαμιθεραπεία εεε?

Συμφωνώ για θέατρο να είναι για μεγαλύτερα και σίγουρα να είναι καλοφτιαγμένη. όχι τίποτα άλλο για να μην βαριόμαστε κι εμείς...

Και ο Αλλαντίν θα είναι ωραίος!

Του Αλέκου χθες του πόναγε λίγο το αυτί του... Πήρα γιατρό και του έδωσε ομοιο, και τον άφησα σπίτι... Σας είπα ότι θα αρρωστήσουν όταν φύγει ο Χαβιέ????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Ayla!

Α, όλα κι όλα εδώ έχουμε άμεση εξυπηρέτηση, δε προλαβαίνεις να σκεφτείς σκυτάλη και σου'ρχεται στο κεφάλι!

Γιαυτό προσέχετε τι εύχεστε!!!

Άντε με το καλό βρε κοριτσάκι!!!

Ελένη τι ζήτησες από το Χαβιέ τελικά:;;;

Επειδή μου πρόσθεσε άλλο ένα μικρό ταξιδάκι στη Ρόδο την ερχόμενη εβδομάδα και μετά μου άρχισε τις εξυπνάδες ότι επειδή έχει πήξει στη δουλειά θα πάει ένα ταξίδι να ηρεμήσει με τους φίλους του (Σάκη και Σούπερμαν που επίσης έχουν πηξει...) του είπα ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψει λεφτά. Απλά:

Θα βγαίνω κάθε Παρασκευή

κάθε Σάββατο και Κυριακή θα κοιμάμαι όσο θέλω το πρωί!

Αυτά για αρχή, αν έχετε καμιά κάλή ιδέα είμαι ανοιχτή!

καλημερα!

((λεγκ)) μην μασας με το αξεστο γουρουνι ..θα βρεθει και ο καλος γιατρος που θα παει

Θα βγαίνω κάθε Παρασκευή

κάθε Σάββατο και Κυριακή θα κοιμάμαι όσο θέλω το πρωί!

εγω τι να πω που ο δικος μου και λειπει ο κυριος και ειναι εκεινος που εφαρμοζει αυτα????θελει να καθιερωσει λεει την εξοδο της παρασκευης και για τον υπνο σαβ -κυρ μην πω τι ωρα ξυπναει ...γκρρρρρ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ααααααα πολύ αέρα έχουν πάρει οι πολυαγαπημένοι μας σύντροφοι!!!!

Καλό αυτό το αίτημα για ύπνο Λενιώ αλλά εγώ γιατί πρέπει να κάνω αίτηση και να την πρωτοκολλήσω για να κλείσω τα ματάκια μου ενώ ο κύριος απλώς αποφασίζει να κοιμηθεί και τελείωσε;;;;;;;

Γειά σου Ayla!

Α, όλα κι όλα εδώ έχουμε άμεση εξυπηρέτηση, δε προλαβαίνεις να σκεφτείς σκυτάλη και σου'ρχεται στο κεφάλι!

Γιαυτό προσέχετε τι εύχεστε!!!

Άντε με το καλό βρε κοριτσάκι!!!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει επεισόδια εδώ καθώς είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ! Βλέπετε (αν θυμάστε ο σύζυγος είναι καπετάνιος)...ήρθε το λουλούδι μου τα χριστούγεννα και πού καιρός για άλλες ασχολίες...9 μήνες έλειπε καλέ, να μη βγάλω τα σπασμένα;;;

Πείτε μου έχω χάσει τρομερά επεισόδια εδώ εε;;;;:shock:

age.png

Διαφημίσεις

Με τέτοιο ρυθμό Καπετάνισσα σε βλέπω σε 3 χρονάκια σαν τη Σοφούλα... Με 4 λουλουδάκια!

9 μήνες απουσίας = 9 μήνες φουσκώματος!!!!!

Όλα να πάνε καλά!

Δεν έχεις χάσει τίποτα εκτός από την σκυτάλη της Τζέννης και του Ντανσεμιδίου!

μυρτω θελω να παω σε αυτο το θεατρο εχει καλες κριτικες ,το χεις δει μηπως?ειναι καλο ?http://www.athinorama.gr/theatre/data/performances/?id=10002318&selTab=0

Ωραία υπόθεση! Μου αρέσουν αυτά τα μοντέρνα και οι ανατρεπτικές απόψεις!

Δεν το ξέρω Βάσω, ούτε τον σκηνοθέτη ούτε τους ηθοποιούς...Όντως έχει καλές κριτικές...Είναι και κοντά σου, δοκίμασε... Ντάριο Φο είναι λογικά το έργο θα είναι καλό....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...