Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αααα, επίσης από το πρωί φτιάχνω λουλούδια οριγκάμι. Έχω να δηλώσω:

1. Οι γιαπωνέζοι είναι ψυχανώμαλοι

2.Η χειροτεχνία αυτού του είδους δεν μειώνει καθόλου τα νεύρα. Το αντίθετο.

χαχαχαχα Ψυχραιμίααααα... τι να κάνουμε να σου φτιάξω το κέφι; Θες σημερα το βράδυ να ρθεις στην πρόβα στο θέατρο; Θα δεις τόσα καραγκιοζιλίκια που θα σου φτιάξει με τη μία η διάθεση:cool:

Αύριο απόγευμα θα σου χω εδώ στο σπίτι τα σεμινάρια οριγκάμι απ'την κατερίνα... σταμάτα λοιπόν να σπας σήμερα τα νεύρα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα, επίσης από το πρωί φτιάχνω λουλούδια οριγκάμι. Έχω να δηλώσω:

1. Οι γιαπωνέζοι είναι ψυχανώμαλοι

2.Η χειροτεχνία αυτού του είδους δεν μειώνει καθόλου τα νεύρα. Το αντίθετο.

χαχαχαχα!

Για μένα που εφτιαξα με οριγκάμι τις μπομπονιέρες του γάμου μου, τι έχεις να δηλώσεις?:tongue:

Εγώ έλεγα να πάμε Κυριακή στην Μικρή Πόρτα

http://www.portatheatre.gr/greek/index.htm

DPYUp2.png EYukp3.png

Εγώ είμαι μέσα για την άλλη κυριακή για αυτό το θεατρικό, αυτή την κυριακη θα πάω σ'αυτό για την παλαιστίνη.

α! αυτή την Κυριακή είναι το παιδικό για την Παλαιστίνη; Οπότε κι εμείς σε αυτό θα έρθουμε και κανονίζουμε για την άλλη βδομάδα.

Ελίζα ωραίο κι αυτό που έβαλες στη Μικρή Πόρτα...

Είδατε μωρέ που θέλετε να φύγετε από την Αθήνα????Πού θα τα βρείτε αυτά τα ωραία θεατρικά????????:tongue::tongue:

Τί είναι το οριγκάμι??????

Την κάνω κοριτσάκια μου, καλό απόγευμα!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι Χαβιέ:

-Τί δώρο θες να σου πάρω? Μεγάλο και ακριβό???

- Πες τι θες........

- 28 Μαρτίου θα φύγω στο Παρίσι για 2 βδομάδες εκπαίδευση.....

τουτ, τουτ, τουτ....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

α! αυτή την Κυριακή είναι το παιδικό για την Παλαιστίνη; Οπότε κι εμείς σε αυτό θα έρθουμε και κανονίζουμε για την άλλη βδομάδα.

Ελίζα ωραίο κι αυτό που έβαλες στη Μικρή Πόρτα...

Εγώ το έργο της Παλαιστίνης το έχω δει...

Νταξ, πάμε για την άλλη βδομάδα. Αν είναι να κανονίσουμε να πάρουμε εισιτήρια, εγώ είμαι κοντά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σου βρήκα δώρο Ελένη! Ένα 15νθημερο ταξίδι για Παρίσι που θα ξεκινάει στις 28-3! Μεγάλο κι ακριβό δε ζήτησε???

Το πούλμαν για τα Γιάννενα τι ώρα φεύγει κι από πού? Μαζί σας κι εγώ! Για εσωτερική μετανάστευση μέσα, για εξωτερική όχι ακόμα! :)

Αφροδίτη μου κρίμα ρε ο Αγγελούκος! Όντως έχει μια μανία με τα καψίματα! Και για να κάνω και το συνειρμό, καπνός και τα λεφτάκια σου? ΜΟυ έχει συμβεί κάμποσες φορές και δυστυχώς δε βρήκα και τα χαρτιά μου μετά, τελευταία ήταν όταν ήμουν στο μήνα μου πριν γεννήσω τη Μαριαλένα! Το θέμα είναι ότι πήγαινα να βγάλω λεφτά και το πορτοφόλι μου πειριείχε μόλις 1 ευρώ!!! Για να βγάλω όμως δίπλωμα, ταυτότητα έσκασα κάμποσα γιούρια και ταλαιπωρήθηκα!

mGKop3.png60Jvp3.png

εγώ σας έχω λύση:

Καραβάνι αδερφές μου!!! θέτε Γιάννενα? πάμε! θέτε νιου Ζίλαντ? πάμε!! θέτε Ομόνοια? πάμε!! και άμα μας την πέφτουν θα κάνουμε κύκλο και θα τους πετάμε πάνες με σκατούλες μέσα :P

Ελεν, δεν το έπιασα, ποιος θέλει δώρο εσύ ή ο Χαβιέ?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εχω απογοητευτεί γμτ γμτ γμτ... ελπίζω να μη χρειαστεί καμία να μπλέξει ποτε με γιατρους... είμαι ανάμεσα στο να βάλω τα κλάματα ή να αρχίσω να ουρλιάζω. Δεν ξέρω τι να κανω έχω απογοητευτεί...

Λενάκο κι εγώ συμφωνω με μαρίνα για το μεγάλο και ακριβό δώρο. Επίσης έχω πιο μεγάλο και ακριβο, να πάρεις και κάποιες φίλες σου μαζί. Σταματάω γιατί δεν είμαι αστεία και δεν νοιώθω αστεια, μάλλον πελαγωμενη νοιωθω

Διαφημίσεις

Είδα τώρα τα βιντεάκια... καλά ο Νικόλας τι απίστευτα που τα λέει! είναι για φάγωμα!

Το βίντεο με τον Θοδωρή και το σκουπόξυλο το θυμάμαι, το'χα ξαναδεί παλιότερα!

Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου ζουζούνα! :)

Καλημέρα!

Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι Χαβιέ:

-Τί δώρο θες να σου πάρω? Μεγάλο και ακριβό???

- Πες τι θες........

- 28 Μαρτίου θα φύγω στο Παρίσι για 2 βδομάδες εκπαίδευση.....

τουτ, τουτ, τουτ....

αααααααααααααααααααααααααααααααα

Εχω απογοητευτεί γμτ γμτ γμτ... ελπίζω να μη χρειαστεί καμία να μπλέξει ποτε με γιατρους... είμαι ανάμεσα στο να βάλω τα κλάματα ή να αρχίσω να ουρλιάζω. Δεν ξέρω τι να κανω έχω απογοητευτεί...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Νταξει ΣΚΑΩ!

Χτες ειδα τον λογο του Βασιλεια! Ωραια ταινια, το τελος λιγο με ξενέρωσε, αλλα ηταν καλη...! βεβαια το τηλεφωνο χτυπησε, εστω κ για τις 2 ωρες που ελλειψα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...