Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πείτε που θέλετε να πάμε, να μάθω την ανάλογη γλώσσα. Σουηδία, Δανία, Νέα Ζηλανδία αποφασίστε!!! Εδώ πάντως δε μας βλέπω καλά.....οι δουλειές από το κακό στο χειρότερο και τα νέα όλο και πιο δυσάρεστα...για να μη μιλήσω για την εκπαίδευση που περιμένει τα παιδάκια μας να τους στερήσει όλη τη φαντασία και τη δημιουργικότητα...

Χαχαχαχα, με αισιοδοξία ξεκίνησε η μέρα,ε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις παντως σκεφτομαστε να αλλαξουμε για αρχη πολη και κανουμε ενα δοκιμαστικο μεχρι τα Γιαννενα ,σε ενα μηνα θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο και θα πρεπει αν ειναι να φυγουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ωστε σοβαρά μιλάτε για μετακίνηση-μετανάστευση,ε???πολύ σκούρα τα πράγματα...θα σας έλεγα να κατεβείτε προς τα κάτω, αλλά δε λέει και πολλά η Πάτρα, σιγά-σιγά θα "αθηνοποιηθούμε" κ μεις μου φαίνεται....

Αφρο, πακέτο....αρκετά τα 380 γιούρια, ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα...περαστικά στο χεράκι του αγγελάκου, περαστικά κ στον μήτσους, Τζενάκι.Να σου πω με τους πονοκεφάλους, και γω υπέφερα αρκετά συχνά, έκανα εξετάσεις αίματος και η φεριτίνη μου στα πατώματα,δεν πάει πιο κάτω.Καμιά εικοσαριά μέρες που πέρνω φεριτίνη δεν έχω πονοκέφαλο..Τυχαίο?Μπορεί, μπορεί και όχι, πάντως νομίζω ότι οι αναιμίες κλπ σχετίζονται με πονοκεφάλους, για κοίταξέ το.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Ωστε σοβαρά μιλάτε για μετακίνηση-μετανάστευση,ε???πολύ σκούρα τα πράγματα...θα σας έλεγα να κατεβείτε προς τα κάτω, αλλά δε λέει και πολλά η Πάτρα, σιγά-σιγά θα "αθηνοποιηθούμε" κ μεις μου φαίνεται....

Αφρο, πακέτο....αρκετά τα 380 γιούρια, ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα...περαστικά στο χεράκι του αγγελάκου, περαστικά κ στον μήτσους, Τζενάκι.Να σου πω με τους πονοκεφάλους, και γω υπέφερα αρκετά συχνά, έκανα εξετάσεις αίματος και η φεριτίνη μου στα πατώματα,δεν πάει πιο κάτω.Καμιά εικοσαριά μέρες που πέρνω φεριτίνη δεν έχω πονοκέφαλο..Τυχαίο?Μπορεί, μπορεί και όχι, πάντως νομίζω ότι οι αναιμίες κλπ σχετίζονται με πονοκεφάλους, για κοίταξέ το.

Τόνια θες να μας πεις κάτι????

Έτσι μας έλεγε και η Τζένη...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βασσουλα σιγουρα καλη αλλαγη θα ειναι αμα σας κατσει! Η αθηνα δεν παλευεται... Η επαρχια κραταει λιγο ακομη, στην ανατροφη των παιδιων τουλαχιστον γιατι επαγγελματικα ειναι χαλια.

Εγώ ψηφίζω Νέα Ζηλανδία...΄

Τα υπόλοιπα καλά είναι αλλά πολύ κρύο...

Και γω, κ γω! εχει πολυ χωρο εκει περα! Θα μαθυμε κ καταδυσεις, σουπερ θα ειναι. και αμα δεν τα καταφερουμε στον πολιτισμο θα ιδρυσουμε δικια μας φυλή!

Μπραβο στο Σοφακι που βιαζεται να συννενοηθει! Ειναι πολυ αστεια αυτη η φαση, κουκουβαγισου κ συ οσο μπορεις πριν μπουμε στα τεριμπλ τους....

Ωρε κέφια;

Άμα αποφασίσετε που θα πάτε πεστε μου να ρθω να σας κουνήσω το μαντήλι, εγώ λέω να μείνω λίγο ακόμα:tongue:

Κατέβηκα Γ'Σεπτεμβρίου να πληρώσω τα πρόστιμα στην εφορία και ευτυχώς έπεσα πάνω στο Σάκη που πήγαινε να πάρει τα χαρτια της Άφρος και ευτυχως έβγαλα στο Σάκη το άχτι μου για τους ταξιτζίδες και ξεθύμανα... μα ο κρετίνος με έκανε το γύρω της αθήνας για να πάει τις διάφορες κουρσες που πήρε μετά από μένα με την αιτιολογία ότι παντού κίνηση... ναι ρε μεγάλε και στον πειραιά κίνηση έχει αλλά δεν χρειάζεται να πάμε από κει και η απάντηση ήταν να κατεβάσω την κυρία;

Μόλις γύρισα και ξεράθηκε ο μικρός νηστικός και περιμένω τον σόζω για να ξαναφύγουμε για παίδων. Άντε να δουμε τι θα μας πει και αυτός ο παιδοχειρουργος. (Που θα βρω πάλι ταξί οεο;)

Μαρή Άφρο πότε έκαψε το χέρι του ο μικρός; Πριν το πάρτυ ή μετά; Γιατί δεν το πήρα πρέφα

Περαστικά στον Μήτσους! (πως το πάθαμε και φλέγεται μόνο ο μήτσους; μην το γρουσουζεύω)

Γεια σας κι από δω!

Γυρίσαμε χθες από ένα μίνι τριπ στους Γαργαλιάνους. Είχε γενέθλια η ανιψούλα μου και είχαμε πάρτι! Ένα έχω να σας πω! βουρ κόρες για αποδήμηση! Γιατί στην επαρχία μεγαλώνει τόσο πολύ ο χρόνος; όλα βρίσκονται δίπλα σου, το σχολείο, τα φροντιστήρια, η σχολή χορού, ακόμη και η σχολή ιππασίας που πάει η Χαρά. Φεύγεις 5 λεπτά πριν ξεκινήσουν τα πάντα και είσαι στην ώρα σου χωρίς καθυστερήσεις! Γι'αυτό σας λέω...

κι εμείς πάντως το σκεφτόμαστε σοβαρά να φύγουμε προς Ήπειρο μεριά! Γιάννενα υπάρχει πλάνο.

Αχ βρε Άφρο μου πρωτομηνιάτικα τι σου'λαχε! :evil:

περαστικά και στον Αγγελούκο!

Τζενάκι περαστικά στον Μήτσο! τι τραβάτε κι εσείς φέτος με τις παλιοϊώσεις...

Διαφημίσεις

ωραίο φαίνεται αυτό! αν το κανονίσετε εμείς μέσα είμαστε!

Α! κάτι πήρε το μάτι μου να λέτε για ποτάκι.... μμμμ για πότε λέτε;:rolleyes:

Μα Νέα Ζηλανδία; Ούτε μια μπουμ μπουμ, ούτε ένα γ@μωσταυρίδι, ένα φάσκελο βρε αδελφέ, ούτε ένα κουβα βρωμονερο στα ασπρόρουχα της γειτόνισσας...

Μπορώ να αναλάβω εγώ το φασκέλωμα όσο για τα βρωμόνερα μάλλον δεν είναι ελληνικό προνόμια, στη Βαρκελώνη η αποπάνω μας όταν κάναμε πάρτυ μας πέταγε χλωρίνη στη μπουγάδα η σιχαμένη!!!!

Η δε μπουμ-μπουμ πολύ που θα μου λείψει, ούτε ζωγραφιστή δεν την έχω δει!!!

Όπως βλέπετε η κακή διάθεση συνεχίζεται....

Έχω και νευραααααααααααααααααα......

Αααα, επίσης από το πρωί φτιάχνω λουλούδια οριγκάμι. Έχω να δηλώσω:

1. Οι γιαπωνέζοι είναι ψυχανώμαλοι

2.Η χειροτεχνία αυτού του είδους δεν μειώνει καθόλου τα νεύρα. Το αντίθετο.

Εγώ είμαι μέσα για την άλλη κυριακή για αυτό το θεατρικό, αυτή την κυριακη θα πάω σ'αυτό για την παλαιστίνη.

Εντομεταξύ στον παιδικό το χουν ρίξει στην κουλτουρίαση. Πριν κανα δυο βδομάδες τα πήγανε να δούνε τις εκκλησιαζουσες απ'τη ρουγγερη και σήμερα πήγανε και είδανε στην παραμυθοχωρα κουκλοθέατρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...