Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ρωτησω κατι βρε κοριτσια. Ολα τα καθισματακια τυπου Tobi,recaro λενε οτι ειναι μεχρι 36 μηνων. Εμενα Μητσος το Μαρτη κλεινει τα 3 αλλα ακομα δεν υπαρχει περιπτωση να τον βγαλω απο το καθισμα. Το τομπι τον χωραει μια χαρα. Να τον αφησω εκει η πρεπει να παρω αλλο? Ντουυ εσυ τι εκανες με το καθισμα της Μαρινας? Τ οσκεφτομουνα τωρα που εγραφε η Βασω να παρει της Στεφανιας ενα για 9-36 οτι 15 Μαρτη γινετε 3 κ λογικα δεν θα της κανει μετα συνειδητοποιησα οτι ειμαστε στην ιδια φαση. Παντος εγω δεν ειμαι να δινω τωρα παλι κανα 350ρι για καθισμα. Ποσο θα κατσει ακομα ο Μητσος λογικα εκει στα 4 δεν τα βγαζουνε?

.

εμείς έχουμε ένα tobi και ένα recaro. Στο τόμπι είναι οριακή (και λόγω βάρους, 17 κιλά είναι, και λόγω ύψους, 1 μέτρο). Στο ρεκάρο είναι μια χαρά. Μετά τα 4 (εμάς μπορεί να είναι και λίγο πριν), νομίζω ότι βγάζεις τη πλάτη στο ρεκάρο και γίνεται booster (η ζώνη δένει κανονικά). Άρα το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε είναι το τόμπι. Αυτή τη φορά θα πάρουμε ένα 15-36 κιλά, που να γίνεται και booster, σίγουρα από τη γερμανία για να πληρώσουμε γύρω στο 100αρικο μόνο.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ντανσεμακι, σματς1 Χαρηκα που σε ειδα απο δω!

ότι είναι να πάρεις βάσω, μη το πάρεις απο το Λητώ... πολύ πιο φτηνά θα το βρεις παραγγέλνοντας το απ'έξω (το recaro young sport μας κόστισε 240,250 ευρώ κάπου εκεί με τα μεταφορικά περίπου απο το kindersitze.de)

τοσο το εχει και το λητω τωρα. επιτελους το πηραν χαμπαρι...

τι να πρωτοπω... το παρτυ ηταν σουπερ, η ανεπροκοπη λεγκω εγραψε παλι με την μαγειρική της (ρεμαλι τη συνταγη απο το ρυζι θελω), τα πιτσιρικια αρχικα υστεριασαν αλλα μετα βρηκαν το δρομο τους. ο νικολας με τη ροκια ηταν ολα τα λεφτα κ η ιφιγενεια ειναι οντως υπεροχη, θα σφαχτουν παληκαρια στην ποδια της! Ο δικος μου μικρος πιθηκος, ουρλιαζε καθε φορα που τα υπολοιπα παιδια αγγιζαν τα 2-3 παιχνιδια που ειχε βαλει στο ματι, ασχέτως αν αυτος επαιζε ή οχι με αυτα εκεινη τη στιγμη. Προσωπικα περασα πολυ καλα, ξελαμπικαρα ολίγον.

ΤηΝ Παρασκευη το απογευμα ο ασυχαστος αγγελος, πηρε σε χρονο ντε τε καρεκλα, σκαρφαλωσε πανω στη κουζινα, και εβαλε την παλαμη του στο ματι της κουζινας που μολις ειχα αφαιρεσει μια κατσαρολα! Ευτυχως ειχε γρηγορα αντανακλαστικα και δεν επαθε χοντρη ζημια,τη γλισε με μερικες φουσκαλες. Εννοειται οτι εκλαιγε για 3 τουλαχιστον ωρες ασταματητα με αναφιλιτα κ ηρεμησε μετα που πηρε ντεπον υποθετο, καθως το σιροπι το εφτυνε. Δεν πτοηθηκε ομως, συνεχιζουμε να παιζουμε κυνηγητο με τις καρεκλες κ σκαρφαλωματα...

Τα επομενα νεα ειναι οτι χτες καποια καλα παιδια με ξαφρισαν κανονικα, μολις ειχα κανει αναληψη 380 γιουργια συν κατι ψιλα ακομα που προυπηρχαν κ τα ρεμαλια με ακολουθησαν κ μαλλον με τηλεπαθια- μιας κ ειχα το νου μου με ξαλαφρωσαν. Ηθελα βλεπετε να δωσω 100 που χρωσταγα, να βαλω κ βενζινη κ ειχα παει να παρω κ κανα ρουχο στο Η&Μ. εκει μεσα εγινε η ζημια κ η κοπελα μου ειπε οτι γινεται πολυ συχνα, σε σταμπαρουν απο τη τραπεζα. Το καλο ειναι οτι το πορτοφολι μετα με ταυτοτητα διπλωμα βρεθηκε!

Α, με αφορφη αυτο κ αιτιες πολλες αλλες που συνταντησα στη βολτα μου στην αθηνα, αποφασισα οτι δε θελω καθολου να συνεχισω να ζω εδω... ποσο μαλλον για τα χειροτερα που επονται κ σκεφτομαι τα παιδια μου...τουλαχιστον κυριακη δευτερα τα παω καλα με τα πιτσιρικια κ δεν υστεριαζω σαν κατι αλλες επαναξεταστεες μανουλες.... Κουραγιο κουμπαρουλα, φασεις ειναι κ καθε αξιοπρεπης μανα οφειλει να τα ζησει ολα!

αααα μαλιστα τωρα καταλαβα! μπερδεψα κιλα με μηνες !

καλημερα ειπα δεν ειπα.

Πολυ σεξυ βραδυ κ το χτεσινο. Ο Μητσος εχει ελειωσει στον πυρετο καθε 3 ωρες κανει πανω απο 39. Το απογευμα λεμε να τον παμε γιατρο να δουμε τι γινετε.

Εγω ακομα με πονοκεφαλο που δενλεει να σταματησει κ η αυπνια καλα κρατει ....

Ντουυ το τομπι νομιζω ειναι μεχρι 18 κιλα ετσι δεν ειναι?Εχουμε ακομα 3 κιλα + περιθωριο . Για το υψος δεν θυμαμαι να εγραφε κατι ... παντος κ τα ποδια του Μητσου που ειναι στο ιδιο υψος με Μαρινα ακουμπανε την πλατη στο μπροστινο καθισμα οποτε μεχρι το καλοκαιρι μας βλεπω να αλλαζουμε ...

Διαφημίσεις

Πω πω βρε Αφροδιτη , μεσα απο την τσαντα σου το αρπαξαν ?Κ εγω ρε γμτ φοβαμαι πολυ στα ΑΤΜ ειδικα αν εχω μαζι κ Μητσο μην με παρακολουθει κανενας κ οχι μονο για τα χρηματα αλλα μην μας κανει κανα κακο κ τις περισωτερες φορες τραβαω λεφτα απο το μηχανημα που εχουμε εδω εσωτερικα στο κτηριο κ δεν υπαρχει φοβος. Σπανια να βγαλω απο αλλουΠαντος το κακο εχει παραγινει κ δεδομενου την υπαρχουσας οικονομικης καταστασης τα πραγματα θα γινουν ακομα χειροτερα ... Να δουμε που θα φτασουμε

Πωπω άφρο πακέτο... τσάμπα πήγαν τα λεφτάκια. Κι εγώ τώρα θηλάζω και πάω στους επίσημους κλέφτες για μία μικρή κατάθεση (βλ εφορία). Θέλω να κλεισω και βιβλία αλλά χλωμό σημερα. Δεν τα κρατάω αλλο πολλά λεφτα το τέβε και τα λεφτά που βγάζω απ'τις δουλειες στο σπίτι δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.

Εγώ πάντως το βράδυ κατέληξα ότι πρέπει να αποθηλάσω άμεσα γιατί έχω διαλυθεί και δεν την παλεύω άλλο.

Εφυγααααα... φιλώ σας μικρές μου τυρόπιτες

Ντουυ το τομπι νομιζω ειναι μεχρι 18 κιλα ετσι δεν ειναι?Εχουμε ακομα 3 κιλα + περιθωριο . Για το υψος δεν θυμαμαι να εγραφε κατι ... παντος κ τα ποδια του Μητσου που ειναι στο ιδιο υψος με Μαρινα ακουμπανε την πλατη στο μπροστινο καθισμα οποτε μεχρι το καλοκαιρι μας βλεπω να αλλαζουμε ...

έχει σημασία το ύψος για το κεφάλι.. αν το κεφάλι εξέχει από τα προστατευτικά, τι να το κάνεις... (τι να το κάνεις το κάθισμα, όχι το κεφάλι :tongue: )

περαστικά στον Μήτσους κι εσύ ξεκουράσου! (λέμε τώρα)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ω ρε άφρο!! πακετάκι γερό... αυτό με το μάτι είναι και ο δικός μου φόβος. Πώς είναι το χέρι του τώρα?

χτες ειχε κατι φουσκαλιτσες κ βαλαμε πενταντιν κ σημερα ξεφουσκωσαν κ ειναι απλα ζαρωμενο. πολυ μικρη ζημια ευτυχως, απλα στη παλαμη μας, λογω νευρων φανταζομαι, οτιδηποτε κ αν παθεις ποναει, ποσο μαλλον το καψιμο. ευτυχως ομως δεν ξαναπαραπονεθηκε περα απο την παρασκευη που το επαθε.Οσο για τους ελαφροχερηδες (δεν πανε μονοι συνηθως) ηταν επαγγελματιες γιατι το ειχα στη τσαντα, κατω απο κατι τσαντε με ψωνια που ειχα μεσα, κλειστο φερμουαρ κ απο πανω το γυρισμα που εχει η τσαντα. Επισης τα λεφτα τα εβγαλα απο ΑΤΜ μεσα σε τραπεζα, δεν ημουν στον δρομο ουτε ορατη απο τον δρομο. Και βιδωθηκα γιατι μολις ειπα στην υπαλληλο οτι μου πηραν το πορτοφολι κατευθειν με ρωτησε αν ειχα κανει πριν αναληψη κ ειπε οτι συμβαινει συνεχεια κ οτι θα βρεθουν τα χαρτια μου που οντως αργοτερα βρεθηκαν. Και ρωταω ο πολιτης, το ξερουν οι πωλητριες κ ολοι, η αστυνομια δεν το ξερει, που 2 τετραγωνα παραπανω καθοταν καμια 20ρια μαζι κ κουτσομπολευαν? Ασε που πηγα στο αστ. τμημα ομονοιας.... Εκει αποφασισα οτι θα μεταναστευσω...

Βρε Τζενακι, περαστικα στον μποξερ σου... Πολυ ευαισθητουλης κ αυτος... μάρεσει που θηλαζουμε για να μην αρρωσταινουν τα παιδια μας...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Για να συμπληρώσω τα περί καθισμάτων, ο Κωστής είναι ακόμα στο 9-18 κιλά (bebe confort). Με τα κιλά είμαστε εντάξει μιας και έχει αποφασίσει να είναι κομψός. Στο ύψος είμαστε οριακά, αλλά η ταχύτητα που ψηλώνει δεν είναι πια πολύ μεγάλη οπότε δεν μας βλέπω να το αλλάζουμε μέχρι το καλοκαίρι.

Η Σοφία είπε την πρώτη της ολόκληρη φράση, εχθές,αντικρίζοντας τη θάλασσα στη Ραφήνα που πήγε με τη γιαγιά της:

Εγ(ν) -έτσι αυτοαποκαλείται- εγ(ν), κει, θάσαλα, μπλουμ, μπλουμ!

Ώρε μάνα μου ποιος τη μαζεύει το καλοκαίρι! Κουκουβααααααααααααααα!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ασε που πηγα στο αστ. τμημα ομονοιας....

το τελειωτικό χτύπημα :lol:

μάρεσει που θηλαζουμε για να μην αρρωσταινουν τα παιδια μας...

γκουχγκουχγκουχ...θηλάζουμε για να τα περνούν πιο ελαφριά... :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

πω φρικη ο καημενος ο Αγγελος και θυμηθηκα που ειχε καει και με το νερο στο ντους ,τον κοβω πυροσβεστης θα γινει αυτος

καλα το κλεψιμο στην ομονοια ειδικα οργιαζει ,στο τρενο οταν γυρνουσα απτη δουλεια καθε μερα στο κομματι ομονοια-μοναστηρακι γινονταν και ενα χτυπημα καθε μερα ομως !χωρια στα φαναρια κοβαν ολοκληρες τσαντες

και εμεις λεμε να προς Αυστραλια

τζενη παλι πυρετο ο μητσακος περαστικα!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!!!!!!!

Δεν άρχισε με ωραία νέα η μέρα.... Αφροδιτάκι πακέτο... Ευτυχώς που βρήκες τα χαρτιά... Εγώ αποφεύγω να έχω μετρητά, χρησιμοποιώ τις κάρτες...

Πάντως σήμερα που περπάτησα από την Αττική μέχρι να έρθω στο Σύνταγμα, ένιωθα ότι ήμουν στην Αίγυπτο...

Πείτε πού να πάμε! Εγώ είμαι μέσα... Και αν ο Χαβιέ δεν θέλει θα έρθω μόνη μου!

Έλεος, ξεκινάς το πρωί και δεν ξέρεις πού πας, τί ώρα θα φτάσεις, πώς θα γυρίσεις...

τί να πω! όσο για προγραμματισμό δεν παίζει...

Περαστικά στο Μητσάκο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...