Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα....

να ρωτησω κατι? μη γελασετε αν σας φανει αστειο!:oops:

τα σουτιεν θηλασμου, εχουν κατι σα τιραντες εσωτερικα στις κουπες....τι ρολο παιζουν? το χω απορια!

κοριτσια καλησπερα....

να ρωτησω κατι? μη γελασετε αν σας φανει αστειο!:oops:

τα σουτιεν θηλασμου, εχουν κατι σα τιραντες εσωτερικα στις κουπες....τι ρολο παιζουν? το χω απορια!

Βρε καλως το μου :D Τι κάνεις μικρή μου τυροπιτα; Βασικά τα σουτιεν του θηλασμου έχουν συνήθως κλιψάκια για να βγαίνει το στήθος και να ταίζεις το μωρό χωρίς να ξεκουμπώνεις το σουτιεν. Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με πολυβόλεψαν, προτιμώ να σουτιεν εγκυμοσύνης.

Εχθές ήταν πολύ ωραία, νομίζω ότι το κατευχαριστήθηκαν τα μικρά, βέβαια κατεδαφίστηκε το σπίτι αλλά είχε πολύ πλάκα... Απ'τις τοπ στιγμές ήταν όταν είχαν βάλει τέρμα rock fm και κοπανιόντουσαν τρελά. Την ίδια στιγμή η Λήδα είχε ξαπλώσει στο κρεββάτι του νικολάκι έκανε το μωρό και η Δανάη της διάβαζε την Φρουτοπία:tongue: Ο νικόλας πήγαινε κι αυτός και έβαζε τσίτα τη μουσική και χόρευε. Παιδια η Ίφι είναι εντελώς μασκότ, δεν υπάρχει λέμε αυτό το μάγουλο. Επίσης ο Μήτσος είναι βγαλμένος απ'το fight club χαχαχαχα Άντε του χρόνου να μπορέσετε να μου ρθετε και οι υπόλοιπες!:D

Με τη Μυρτούλα είχαμε φτιάξει και δυο τεράστια χαρτονενια σπιτάκια να τα ζωγραφίσουν και να κολήσουν χαρτια αλλά πέσανε ένδοξα, ευτυχως τα έβγαλα φωτο για την τιμή των όπλων. Πλάκα είχαν οι τουρτες, εμένα το ρομποτάκι μ'αρεσε καλύτερα.

Βρε καλως το μου :D Τι κάνεις μικρή μου τυροπιτα; Βασικά τα σουτιεν του θηλασμου έχουν συνήθως κλιψάκια για να βγαίνει το στήθος και να ταίζεις το μωρό χωρίς να ξεκουμπώνεις το σουτιεν. Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με πολυβόλεψαν, προτιμώ να σουτιεν εγκυμοσύνης.

χελλοου ....

ρε ναι! οταν λυσεις το κλιπ, εχει απο μεσα 2 ζωνουλες! αυτα τι ρολο παιζουν?!?????

ετσι ετσι! Rock you like a hurricane!

χελλοου ....

ρε ναι! οταν λυσεις το κλιπ, εχει απο μεσα 2 ζωνουλες! αυτα τι ρολο παιζουν?!?????

Χμου χμου... δεν ξέβρω, κάτσε να μιλήσει καμια άλλη που το κατέχει περισσότερο.

Θελώ ΤΩΡΑ πειστικά επιχειρήματα γιατί να μην πέσω στα ναρκωτικά

Διαφημίσεις

Χμου χμου... δεν ξέβρω, κάτσε να μιλήσει καμια άλλη που το κατέχει περισσότερο.

Θελώ ΤΩΡΑ πειστικά επιχειρήματα γιατί να μην πέσω στα ναρκωτικά

Γιατι να πεσεις στα ναρκωτικα?

Ροζα ροζα-ροζαλιααααα ....απο χτες ακουμε φρουτοπια και ντενεκεδουπολη! και πολλα αλλα!

ασε που μου χει κολλησει αυτο! (ασχετο απο φρουτ και ντενεκ)

http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοχι το ελεφαντάκι, δε μπορώ άλλο ελεφαντάκι!!!!

Το ακούμε 3 φορές τη μέρα τουλάχιστον!!!!

Τι κάνετε;;;

Πέρασα μια οικογενειακή Κυριακή με αποτέλεσμα να είμαι πτώμα.

Αυριο ευτυχώς θα πάω στη δουλειά να ξεκουραστώ!

Ράνια:

Πρώτον το Ράννια γιατί γράφεται με δύο ν;

Δεύτερον δεν το πιασα αυτό με τα τιραντάκια...Προφανώς έχουν κάτι σαν επέκταση της τιράντας γιατί αλλιώς όταν θα άνοιγες το κομμάτι που ανοίγει θα σου έφευγε η τιράντα και θα την έψαχνες πράγμα όχι και τόσο χαριτωμένο!

Αλλά μπορεί να έχεις κάποιου άλλου είδους σουτιέν και να σου λέω μπούρδες!

Anybody here?

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοχι το ελεφαντάκι, δε μπορώ άλλο ελεφαντάκι!!!!

Το ακούμε 3 φορές τη μέρα τουλάχιστον!!!!

Εχω ενα μικραααακι, ελεφανταααακι, 420 κιλα, τραλαλαλα! :mrgreen: γαματο ειναι ρε!!!!

Ράνια:

Πρώτον το Ράννια γιατί γράφεται με δύο ν; Λαθος κατα την εγγραφη :cool:

Δεύτερον δεν το πιασα αυτό με τα τιραντάκια...Προφανώς έχουν κάτι σαν επέκταση της τιράντας γιατί αλλιώς όταν θα άνοιγες το κομμάτι που ανοίγει θα σου έφευγε η τιράντα και θα την έψαχνες πράγμα όχι και τόσο χαριτωμένο!

Αλλά μπορεί να έχεις κάποιου άλλου είδους σουτιέν και να σου λέω μπούρδες!

Λοιπον! Οταν βγαζουμε το κλιπ...οκ? τι μενει απο πισω? δεξια και αριστερα απο το στηθος δεν ειναι 2 τιραντακια (σαν τιραντακια, 2 λωριδες υφασμα, κατι τετοιο). Τωρα θα μου πεις....καλα τωρα το θυμηθηκες να προβληματιστεις? Ε! Αβυσσος η ψυχη της Ελληνιδας μανας! χεχε

Ε λοιπόν φοράμε διαφορετική μάρκα! Τα δικά μου δεν έχουν τέτοιο κίνκυ εξάρτημα!

Αλλά κι εγώ τα έχω καταργήσει, φοράω τα κανονικά μου...πόσο είναι το μπεμπέ;;;

Διαφημίσεις

Εγώ έχω τα ξενερωτικά-γιαγιαδέ του mothercare.....Ρωτάω για την ηλικία γιατί από ένα σημείο και μετά μπορείς να χωρέσεις ξανά στα παλιά σου σουτιέν (με λίγη καλή θέληση...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...