Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τζετζενάκο χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!

σου ρίχνω ενα χρονάκι για αυτό να σου σου πω ως σοφοτερη, ότι ο Μητσος είναι νορμαλ.στοπ. θα στρωσει ευχομαι.στοπ. αλλιως φερτον εδω να κανουμε παρεα!

μουτς σας αφηνω με τραβαει η μικρη

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

χρονια πολλα στους γενεθλιαζοντες σημερα!να τα εκατοστησετε!

τι ειναι τα 30μπροστα στην αιωνιοτητα τζενακι \....ενα τιποτα!

τατι αυριο δηλαδη θα μας αποκαλυψεις που θα πας?καλη επιτυχια σου ευχομαι παντως αν και δεν ξερω περι τινος προκειτε!...

επισης σουτιεν θηλασμου πηρα και εγω αυτα του μαδερκερ τα οποια καλα κρατουν ακομα αλλα συμφωνω οτι απο "ντιζαιν" ειναι αστα να παν...

επισης με τοσα που εχετε πει γι αυτον τον χοτ υπερηχολογο εχω μεγαλη περιεργεια να τον δω.... :lol: .......

αντε και γρηγορα περαστικα στους αρρωστουλιδες μας....λεγκω τι να πω...αλλο κακο να μην σας βρει κοπελαμ....το ιδιο και σε σενα μαρινακι...γρηγονα γιανει ο μικρουλης μας!...

φιλουδια!σματσ!!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

εγώ σουτιέν είχα πάρει αρχικά από το prenatal αλλά ξεχείλωσαν γρήγορα. Τώρα πήρα της chicco, έχουν καλή στήριξη και εφαρμογή, αλλά δεν τα έχω τεστάρει και για μεγάλο διάστημα, για να δω ύστερα από αρκετά πλυσίματα πώς θα είναι

Καλημεραααααααα!!

Δεν έχω δει ακόμα τι γραφετε, αλλά μπήκα για να δειξω αυτο στην

φιλεναδα μου τη μυρτω πριν να ξυπνησει η αρηβελ που όλο στριφογυριζει

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21923&page=34

Δεν είδα πμ. Δες εδώ στειλε κ πμ να σου απαντησω ό,τι απορειες εχεις κ αν δεν ξερω να σου απαντησω σε κατι ποσταρεις κ στο φαν κλάμπ που υπάρχουν κ μαμαδες με πιο φρεσκες εμπειριες απο εμένα.

Πάω να δω τι γραψατε

Γιούπι, ice thea! Μα ΙΚΕΑ? Τι κάνει το χοντ ντογκ εεε? Πάντως δεν έχω καταλάβει ο χασιάκος είναι χοτ? Ή ο υπερηχάκιας?

Α δεν σας είπα ότι πήγα στη γυναικολόγο χθες, όλα καλά αλλά θα μου έρθει περίοδος μέσα στο μήνα... Αυτό ήταν για μένα η αμηνόροια... 9 μηνάκια!

Καλημέρα!

Αχ βααααααχ ο υπερηχάκιαςςςςςς...............

κ εμενα μου είπε ο στετο ντοκ μου οτι θα μου έρθει σε καμμια 10αρια μερες...αλλάαααααα ωορρηξια δεν είχα!!!χα χα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

στον Κιμωνα και στη Τζενη που πιανει τα πρωτα αντα!!!!!!!αχχχ εμεις εεεεχουμε ακομα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αααααα δεν πηγατε στο παιδων;;;;;;μα γιατι;;:lol::lol::lol::mrgreen:

αχ πρεπει να σας κανει ολη την περιγραφη προ και μετα τοκετου η γιουπι, θα πεσετε κατω απο τα γελια λεμεεεεε!!!!:mrgreen:

Με ξεμπροστιασες κ συνεχιζω:

Εμένα οι κουτσομουριτσες που δεν έφαγα πολύ μου είχαν κάτσει...

Συο αρεταιειο παρακάλαγα ενώ ήμουν στο δωματιο να μου φερουν φαϊ αλλά δεν μου εφερναν.

Ελεγα στο γιουπιο να τις λαδώσει για να μου φερουν φαϊ αλλά δεν μου έκανε το χατηρι...τελοσπάντον ξελιγωμενη όπως ήμουν (βεβαια είχα χτυπήσει μερικα ζελεδακια κ σοκολατακια από τις διπλα που είχαν γεννησει:P) μπήκα κ στο χειρουργειοοοο...

οι γιατροι έτρωγαν κινεζικο κ τους έλεγα να μου δώσουν καμμια γαριδούλα αλλά πάλι ΔΕΝ (γκρ) όταν γεννησα τελοσπάντων (ούτε συγκίνηση είχα ούτε τίποτα μονο πεινα:oops:)πήτα το γιούπιο στο κινητο κ του έβαλα χωρις να του πω τιποτα να ακουσει το μωρό που εκλαιγε, του λέω το ακους? μου λεει ναι (σιγκινημενος) του λεω: ωραία, φευγεις σφαιρα κ πας στο εβερεστ κ μου φερνεις ένα σαντουιτς με ζαμπόν μπεϊκον,λουκανικο, μανιταρια, τυροσαλατα!!!Ακομα δεν είχε βγει ο πλακουντας, μολις είχα γεννησει...Αυτα!!

Ειμαι γαϊδαρα???? μαλλον ε?

Καλημέρα, χωράω έτσι;

Αν λέτε για σουτιέν θηλασμού, εγώ είχα καταβολευτεί αυτά από το La redoute. Καμία σχέση με του mothercare. Άντεξαν α-πει-ρα πλυσίματα και τα έχει και σε (λίγο) πιο ανθρώπινα σχέδια, δηλαδή και μαύρο κλπ. όχι μόνο το λευκό. [Είναι που είναι σα σφεντόνα για πεπόνια το σουτιέν θηλασμού, τουλάχιστον να μην είναι και σαν της γιαγιάς μου...]

Το μόνο που θέλει προσοχή είναι ότι αργούν κάποιες παραγγελίες, το πιο καλό θα ήταν να τσεκάρεις ότι αυτό που θέλουν το έχουν όντως σε στοκ.

Χμμμμμμμμμμ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!

Καλά μηνογενέθλια στην τσουλουφίτσα αγαπημένη!

Λεπόν, ο Χασ είναι ότι πιο αντιχοτ... Ο υπερηχ'ακιας είναι χοτ...

Χμμμ εμενα μου αρέσει!!!

Ινταξ, αν ήταν αντιχοτ δεν θα ειχε 4 παιδια!! μην μου τον θιγειςςςςς!!!

δηλ. βρε κορίτσια, για να καταλάβω.............

............

................

................

για πόσους βαθμούς κελσίου μιλάμε? :-P :-P :-P

Αστα να πάνε!!!!

΄Μαναριος παιδι μου!!!!

Λεγκωωωωωωω μη βαρας για το Τσιρλέγγω...είχα έμπνευση παιδι μου!!!

Διαφημίσεις

Δεν είναι κακός αλλά και πάλι προτιμώ τον κλούνει! (τον είδα τελικά τον μανάριο;))

Σούπερ θα πάνε όλα αύριο! Τι θα μας κεράσεις;;;

dansem, καλώς ήρθες στο παρεάκι μας:D

Σιγά ακατάδεχτη πήγες και εσύ από περιέργεια (και τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες, ταχαμου ταχαμου για την τύπισσα) και μας τον έφτυσες κιόλας... :tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes:

Τί να σας κεράσω;;; Οτι έχετε όρεξη αγαπημένες μου :D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ενα χοτ ντοκ από το ικέα!!!!

Τι δεν της άρεσε της Λέγκως???

Κ η αδερφή μου έτσι ειπε!!!

Μηχανισμος αμυνας λέγεται αυτό για να μην τις στενοχωρει το άπιαστο!!

...κ σ'αγαπώ (μαναριε)γιατι εισαι άπιαστος σαν όλα τα ωραιαααα!!!

λα λαλαααααααααα

Σιγά ακατάδεχτη πήγες και εσύ από περιέργεια (και τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες, ταχαμου ταχαμου για την τύπισσα) και μας τον έφτυσες κιόλας... :tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes:

Τί να σας κεράσω;;; Οτι έχετε όρεξη αγαπημένες μου :D

Κέρνα εσύ κι εμείς θα το φάμε (όπως κατάλαβες για κάτι φαγωσιμο μιλάμε)

Καλά εννοείται πως θα εσκαγα αν δεν έβλεπα τον Μανάριο!!! Όχι δεν μπορώ να πω πολύ καλός:cool:

οι γιατροι έτρωγαν κινεζικο κ τους έλεγα να μου δώσουν καμμια γαριδούλα αλλά πάλι ΔΕΝ (γκρ) όταν γεννησα τελοσπάντων (ούτε συγκίνηση είχα ούτε τίποτα μονο πεινα:oops:)πήτα το γιούπιο στο κινητο κ του έβαλα χωρις να του πω τιποτα να ακουσει το μωρό που εκλαιγε, του λέω το ακους? μου λεει ναι (σιγκινημενος) του λεω: ωραία, φευγεις σφαιρα κ πας στο εβερεστ κ μου φερνεις ένα σαντουιτς με ζαμπόν μπεϊκον,λουκανικο, μανιταρια, τυροσαλατα!!!Ακομα δεν είχε βγει ο πλακουντας, μολις είχα γεννησει...Αυτα!!

Ενταξει κλαίω:lol::lol::lol::lol: Δεν υπάρχει αυτό το σκηνικό!

Ενα χοτ ντοκ από το ικέα!!!!

Τι δεν της άρεσε της Λέγκως???

Κ η αδερφή μου έτσι ειπε!!!

Μηχανισμος αμυνας λέγεται αυτό για να μην τις στενοχωρει το άπιαστο!!

...κ σ'αγαπώ (μαναριε)γιατι εισαι άπιαστος σαν όλα τα ωραιαααα!!!

λα λαλαααααααααα

Μα να μην έχει λίγη μοϊκάνα; Ένα σκουλαρικάκι στ'αυτί; Τίποτα;;;:lol:

Διαφημίσεις

Εχμ, δικαιολογούμε αν σας πω ότι ήμουν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και μου διαφεύγει τί είναι η μοικάνα;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εχμ, δικαιολογούμε αν σας πω ότι ήμουν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και μου διαφεύγει τί είναι η μοικάνα;;;

δεν δικαιολογησαι αλλά τι να σε κάνουμε που ειναι η μερα της κρισης αυριο...

βουαλά

http://www.slang.gr/lemma/show/moikana_11301

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...