-
Από την διαχείριση / Admin news
-
9 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:
Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...
Καλημέρα, πραγματικά δεν ξερω τι μπορεί να έφταιξε που δεν προχώρησαν. Στο τελευταίο σπερμοδιάγραμμα είχαμε 7% μορφολογία, φυσιολογικό αριθμό και κινητικότητα αλλά η κινητικότητα δεν μας νοιάζει γιατί κάναμε ούτως ή άλλως μικρογονιμοποίηση. Το DFI ήταν 21%-22% νομίζω κάπου εκεί, όχι άριστο αλλά δεν το λες και χάλια. Ίσως να κάνουμε ένα οξειδωτικό στρες, ενα FISH ή ξανά ένα DFI να το διερευνήσουμε σε βάθος και από την αρχή, αλλά από τις άλλες τιμές δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Θα φαινόταν στην μορφολογία αν υπήρχε πρόβλημα. Ξέρουμε πως έχει ένα ανθεκτικό εντεροκοκκο οκ, παίρνει αντιβίωση πριν την ωοληψια αλλά ο ανδρολόγος την έδωσε προληπτικά γιατί ουσιαστικά δεν μας επηρεάζει στην εξωσωματική ούτε αυτό.
Και η μορφολογία των ωαρίων ήταν εξαιρετική όταν τα πήραμε. Γενικά είχαμε κάνει τα πάντα, τα είχαμε όλα υπό έλεγχο. Το μόνο που δεν κάναμε και δεν μπορούμε να κάνουμε είναι ο προεμφυτευτικός. Γι αυτό το αποδίδω στην ποιότητα των εμβρύων. Είμαστε και 36-37 και οι δύο, λογικό είναι να μην είναι όλα τα έμβρυα υγιή σε αυτή την ηλικία. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βελτιώσω την ποιότητα των ωαρίων και σπερματοζωαρίων. Βιταμίνες, διατροφή, ήπια άσκηση, τακτικές επαφές, γιόγκα για να αποβάλουμε το στρες, αντιοξειδωτικά φουλ στην καθημερινότητά μας. Γι αυτό σας λέω και οι βιταμίνες έχουν ένα πλατό, δεν θα κάνουν κάποια θεαματική διαφορά. Οκ σίγουρα κακό δεν κάνουν και το να προσέχεις τον εαυτό σου το κάνεις για εσένα πρωτίστως.
Ξέρω όμως κοπέλα που έμεινε έγκυος και καπνίζει, είναι υπέρβαρη, τρώει 2 κιλά Μερέντα την βδομάδα γιατί δεν μπορεί χωρίς γλυκό-προφανώς με τόση ζάχαρη έχει διαβήτη κύησης- είχε αυξημένο σάκχαρο νηστείας και πριν την εγκυμοσύνη και όλα μια χαρά της πάνε. Είχε λέει σάκχαρο νηστείας 118 κι εμένα με 92 μου δίνει 1500mg μετφορμινη, αν είχα 118 θα με έσπρωχνε από το παράθυρο ο ενδοκρινολόγος. Ακούω μια μόνιμη γκρίνια για το πόσο δύσκολο είναι να τρυπιέται κάθε πρωί για να μετράει το σάκχαρο και να παίρνει ένα χάπι την ημέρα και μέσα μου έχω πέσει κάτω από τα γέλια κρατώντας την καταμελανιασμενη μου κοιλιά από τις ενέσεις 😂Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο κάπου ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει μια κατανόηση. Εσείς ρε κορίτσια τι άλλο κάνετε;
-
The Café Au Lait !!
-
Θέματα
-
- 12.895 απαντήσεις
- 1.302.715 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.833 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.720 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 518.337 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.608 εμφανίσεις
-
-
-
- 1 απάντηση
- 22 εμφανίσεις
-
- 2.585 απαντήσεις
- 156.592 εμφανίσεις
-
- 1.964 απαντήσεις
- 286.445 εμφανίσεις
-
- 144 απαντήσεις
- 15.130 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 9.436 εμφανίσεις
-
- 12.895 απαντήσεις
- 1.302.715 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 1.989 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 52 απαντήσεις
- 4.884 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 164 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 396 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα