Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Party nights & days!

Aeriko

Recommended Posts

Ή έστω αν έμενες δίπλα της στο δωμάτιό της μέχρι να κοιμηθεί? Σίγουρα θα κουραστείς στην αρχή αλλά σιγά σιγά πιστεύω πως θα συνηθίσει.

θα προσπαθήσω να επιμένω περισσότερο στο λίκνισμα.

έχω κάνει μπράτσα, σας το είπα;:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 383
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σε φωνάξουμε σε μετακόμιση :lol: Θα το βρεις μωρέ :) Μην αγχώνεσαι ;) Θέλει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αυτό κατάλαβα. Θυμάσαι από πότε το συζητάω; Ε το κάναμε όταν ήμουν εγώ έτοιμη ;)

Θα σε φωνάξουμε σε μετακόμιση :lol: Θα το βρεις μωρέ :) Μην αγχώνεσαι ;) Θέλει ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αυτό κατάλαβα. Θυμάσαι από πότε το συζητάω; Ε το κάναμε όταν ήμουν εγώ έτοιμη ;)

καλημέρα.

έχω ερωτήσεις, γιατί κ χθες ήταν αδύνατο να κοιμηθεί στο κρεβάτι της.

νύσταξε νωρίτερα χθες.

πόσο κοιμάται το μεσημέρι η πιτσιποπούλα και τί ώρα ξυπνάει από τον μεσημεριανό ύπνο;

το πρωί κοιμάται καθόλου;

πάει παιδικό; και τί ώρα την παραλαμβάνεις;

το ρωτάω αυτό γιατί είναι κολλημμένη η κόρη μου μαζί μου.

το απολαμβάνω, αλλά δεν θέλω να της στερώ την αυτονομία ενισχύοντας το κόλλημμα.

Ράννια καλημέρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα :D Ράννια σε περιμέναμε :D να δώσεις αυτό το διαφορετικό στην παρέα ;)

Λευκούλα τι διάθεση είναι αυτή καμάρι μου; Από τι επηρεάστηκες; :lol:

Και πάμε στην αγαπημένη μου :D

H πιτσιποπούλα κοιμάται συνήθως 1,5 ώρα στον παιδικό σταθμό (στον οποίο πηγαίνει στις 9.00 και φεύγει στις 4.15) γύρω στις 11.30-12.00. Όταν φτάσουμε σπίτι ανάλογα το πρόγραμμά μας και αν έχει ξυπνήσει πριν τις 2.00 ξανακοιμόμαστε μία ωρίτσα μέχρι τις 6.00-6.30. Αρκετές φορές όμως δεν ξανακοιμάται. Τα δύο βράδια που κοιμήθηκε μόνη της είχε κοιμηθεί και το απόγευμα και μάλιστα τον απογευματινό ύπνο συνεχίζουμε να τον κάνουμε αγκαλιά στο κρεβάτι. Δεν θέλω να της το κόψω τελείως γιατί καταλαβαίνω ότι την θέλει την επαφή μιας και δεν είναι πολύ εκδηλωτική με αγκαλιές κ.λπ.

Η δική σου τώρα είναι μικρότερη. Θα πρέπει να το ξεκινήσεις ίσως σιγά σιγά και χωρίς άγχος. Τώρα τι κάνεις; Την κοιμίζεις στο κρεβάτι σας και την αερομεταφέρεις στο δικό της; Όταν ξυπνάει ενδιάμεσα την ξαναπαίρνεις στο κρεβάτι σας ή προσπαθείς να την κοιμήσεις ξανά στο δικό της;

Μάλαμας λατρεμένος αλλά εμένα η διάθεσή μου είναι τέτοια:

PNm9Tyj-cOQ

Κι ένα ακόμα που τρελαίνομαι και για το βίντεο κλιπ! Ακούστε την αρχή!

VEMmQ_iUlJ0

Όποιο θες εκτός από το Αλ χαλίλι!

Κι ένα ακόμα που τρελαίνομαι και για το βίντεο κλιπ! Ακούστε την αρχή!

VEMmQ_iUlJ0

Όποιο θες εκτός από το Αλ χαλίλι!

Γιατί κούκλα μου τι έχει το Αλ χαλίλι??? Μια χαρά τραγουδάκι είναι;);)!!

Διαφημίσεις

Και πάμε στην αγαπημένη μου :D

:oops::oops::oops::oops::oops:

H πιτσιποπούλα κοιμάται συνήθως 1,5 ώρα στον παιδικό σταθμό (στον οποίο πηγαίνει στις 9.00 και φεύγει στις 4.15) γύρω στις 11.30-12.00. Όταν φτάσουμε σπίτι ανάλογα το πρόγραμμά μας και αν έχει ξυπνήσει πριν τις 2.00 ξανακοιμόμαστε μία ωρίτσα μέχρι τις 6.00-6.30. Αρκετές φορές όμως δεν ξανακοιμάται. Τα δύο βράδια που κοιμήθηκε μόνη της είχε κοιμηθεί και το απόγευμα και μάλιστα τον απογευματινό ύπνο συνεχίζουμε να τον κάνουμε αγκαλιά στο κρεβάτι. Δεν θέλω να της το κόψω τελείως γιατί καταλαβαίνω ότι την θέλει την επαφή μιας και δεν είναι πολύ εκδηλωτική με αγκαλιές κ.λπ.

Η δική σου τώρα είναι μικρότερη. Θα πρέπει να το ξεκινήσεις ίσως σιγά σιγά και χωρίς άγχος. Τώρα τι κάνεις; Την κοιμίζεις στο κρεβάτι σας και την αερομεταφέρεις στο δικό της; Όταν ξυπνάει ενδιάμεσα την ξαναπαίρνεις στο κρεβάτι σας ή προσπαθείς να την κοιμήσεις ξανά στο δικό της;

]

την κοιμίζω στο δικό της. εκεί της δίνω το γάλα, εκεί κοιμόταν από τις 10-12.30. έχει όμως λίγες μέρες που ενώ έχουν κλείσει τα μάτια της, έχει γκρίνια ύπνου, με το που πίνει το γάλα της λες και ανασταίνεται. δεν κοιμάται όσο και να την λικνίσω.

οπότε την κοιμίζω στο κρεβάτι μας. την αφήνω κανά 5λεπτο να κάνει μαμουνιές και μετά σφιχτά αγκαλίτσα και νάνι.

να την κοιμίσω στο κρεβάτι μας και να την μετακινήσω κοιμισμένη;:shock:

να σου πω τί έκανα παλιά για να καταλάβεις.

όταν ξυπνούσε στις 12.30, ξυπνούσε κλαίγοντας γοερά, όχι ψευτόκλαμα. ήταν όρθια στα κάγκελα, με περίμενε. τότε την πήγαινα αγκαλίτσα στο δικό μας, γιατί οι προσπάθειές μου να κοιμηθεί στο δικό της ήταν απλά μάταιες.

τώρα που το λες, όταν κοιμόταν μισαωράκι το απόγευμα αργά, κοιμόταν συνεχόμενα στο κρεβάτι της. με προβλημάτισες φιλαράκι!

TY!:D:D

γειά σου Κατερίνα. καιρό έχουμε να σε δούμε! πώς είσαι;

εγώ εδώ πρήζω τη φιλενάδα μου!

χαχα;);)! Ναι το βλέπω!! Καλά είμαι! Είχα κάποια προβληματάκια αλλά τώρα επανήλθα!!

Γιατί κούκλα μου τι έχει το Αλ χαλίλι??? Μια χαρά τραγουδάκι είναι;);)!!

Επ σε συνέλαβα :D Δεν είδες το βιντεάκι ε; Δεν το λέω εγώ... ο Μάινας το λέει :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...