Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Party nights & days!

Aeriko

Recommended Posts

Κοίτα... βασικά πρέπει να το πιστέψεις εσύ. Αν εσύ πραγματικά θελήσεις να την βάλεις στο κρεβάτι της θα βρεις τον τρόπο. Εγώ την είχα με δύο πιπίλες από μωρό. Τη μία στο χέρι την άλλη στο στόμα. Έτσι είχε μάθει και πάντα στο κρεβάτι είχα δύο. Χθες ο μπαμπάς ήταν large και είχε βάλει 2 πιπίλες στο κρεβάτι και είχαμε και μία στο στόμα! Ε τις πήρε και τις δύο στα χέρια.

Σημαντικό για μας είναι που δεν παρεκλίνουμε ποτέ από τη ρουτίνα μας. Κάθε βράδυ κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Και για φως έχουμε ένα πορτατιφ με ρυθμιστή έτσι ώστε όταν πίνει το γάλα της (της το δίνω ακόμα εγώ στο ριλαξ) να χαμηλώνει αρκετά. Κι ένα φωτάκι νυκτός μπλε. Όταν τελειώνουμε το γάλα κλείνουμε τελειως το πορτατιφ. Χθες δεν το έκλεισα για να δει τα αρκουδάκια στα σεντόνια και είδε τις πιπίλες. Έπιασε! Αγκαλιά έχουμε τον winnie μας σταθερά είτε μαζί είτε χώρια. Έκατσα από πάνω της και της ακουμπούσα το χέρι στην πλατούλα. Ανασηκώθηκε αρκετές φορές για να δει ότι είμαι εκεί. Όταν άρχισε να βαραίνει η αναπνοή της τράβηξα το χέρι μου και έβαλα ένα αρκούδι ελαφρύ στην πλάτη της να νομίζει ότι είναι το χέρι μου. Δεν έφυγα όμως έμεινα εκεί. Σηκώθηκε σε όλη τη διάρκεια 3 φορές όρθια για να την πάρω αγκαλιά και την ξαναξάπλωσα απαλά ψιθυρίζοντας "κοιμήσου τώρα"... κράτησε μισή ώρα αυτό μέχρι να μπορέσω να φύγω σαν κλέφτης και έκατσα έξω από το δωμάτιο να σιγουρευτώ ότι δεν σηκώθηκε... 5 λεπτά μετά πήγα στο γραφείο και δεν την ξανάκουσα :D

Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο σήμερα. Θα σου πω. Το θέμα είναι βρεις το κουμπί της. Τι κάνετε όταν ξαπλώνετε μαζί;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 383
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα... βασικά πρέπει να το πιστέψεις εσύ. Αν εσύ πραγματικά θελήσεις να την βάλεις στο κρεβάτι της θα βρεις τον τρόπο. Εγώ την είχα με δύο πιπίλες από μωρό. Τη μία στο χέρι την άλλη στο στόμα. Έτσι είχε μάθει και πάντα στο κρεβάτι είχα δύο. Χθες ο μπαμπάς ήταν large και είχε βάλει 2 πιπίλες στο κρεβάτι και είχαμε και μία στο στόμα! Ε τις πήρε και τις δύο στα χέρια.

Σημαντικό για μας είναι που δεν παρεκλίνουμε ποτέ από τη ρουτίνα μας. Κάθε βράδυ κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Και για φως έχουμε ένα πορτατιφ με ρυθμιστή έτσι ώστε όταν πίνει το γάλα της (της το δίνω ακόμα εγώ στο ριλαξ) να χαμηλώνει αρκετά. Κι ένα φωτάκι νυκτός μπλε. Όταν τελειώνουμε το γάλα κλείνουμε τελειως το πορτατιφ. Χθες δεν το έκλεισα για να δει τα αρκουδάκια στα σεντόνια και είδε τις πιπίλες. Έπιασε! Αγκαλιά έχουμε τον winnie μας σταθερά είτε μαζί είτε χώρια. Έκατσα από πάνω της και της ακουμπούσα το χέρι στην πλατούλα. Ανασηκώθηκε αρκετές φορές για να δει ότι είμαι εκεί. Όταν άρχισε να βαραίνει η αναπνοή της τράβηξα το χέρι μου και έβαλα ένα αρκούδι ελαφρύ στην πλάτη της να νομίζει ότι είναι το χέρι μου. Δεν έφυγα όμως έμεινα εκεί. Σηκώθηκε σε όλη τη διάρκεια 3 φορές όρθια για να την πάρω αγκαλιά και την ξαναξάπλωσα απαλά ψιθυρίζοντας "κοιμήσου τώρα"... κράτησε μισή ώρα αυτό μέχρι να μπορέσω να φύγω σαν κλέφτης και έκατσα έξω από το δωμάτιο να σιγουρευτώ ότι δεν σηκώθηκε... 5 λεπτά μετά πήγα στο γραφείο και δεν την ξανάκουσα :D

Δεν ξέρω αν θα γίνει το ίδιο σήμερα. Θα σου πω. Το θέμα είναι βρεις το κουμπί της. Τι κάνετε όταν ξαπλώνετε μαζί;

γενικώς έχουμε ρουτίνα όχι μόνο στον ύπνο, αλλά σε όλο το πρόγραμμά της.

καθε βράδυ την πλένω, αφού βγάλουμε την πάνα, καθόμαστε στο γιογιό και κάνουμε τσίσα, πάντα πλυμμένη θέλει:?, και μετά μας φέρνει ο μπαμπάς μας το γάλα στο δωμάτιό της, όπου έχουμε το πορτατίφ κάτω στο πάτωμα πίσω από τη συρταριέρα, για να μην έχει πολύ φως.

το παντζούρι κλειστό.

δεν μιλάμε, κάνουμε ησυχία. ήδη χαμηλώνουμε τα μισά φώτα από το σαλόνι από τις 9.15 περίπου.

πίνει το γάλα, ρεύεται-όχι πάντα-και κοιμάται. χωρίς πολλά πολλά.

αν τύχει να ξυπνήσει νωρίτερα, μπορεί να ξανακοιμηθεί στο κρεβάτι της με ένα χαδάκι, να της κρατήσω το χέρι, να της βάλω το δικό μου στο μαγουλάκι, στην πλατούλα ή στο στήθος. αλλά δεν πιάνει τελευταία.

την παίρνω στο κρεβάτι μας, εκεί με παίρνει αγκαλιά κι αποκοιμιέται.

αφού σιγουρευτώ ότι έχει αποκοιμηθεί, της βάζω μαξιλάρια από τις δυο μεριές και την αφήνω μισοσκεπασμένη, χωρίς καλτσάκια.

ξυπνάει το πρωί χωρίς διακοπή.

γιατρέ μου, αρκουδάκι δεν γουστάρει. παίζει με πιανάκι, βιβλία, τάπερ, άγιο βασίλη τεραστίων διαστάσεων-δεν λέει, και κινητά παλιά.

τί να της βάλω στο κρεβάτι;

ααα παίζει και με μπλούζες μου, ρούχα μου, τα βάζει στα μουτράκια της, τα σέρνει παντού. να της βάλω ρούχο μου; να με μυρίζει;

ουφ, δεν ξέρω. δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. τα έκανα ..τάνα.

από την άλλη, κι εγώ ως πιτσιρίκι κοιμόμουν με τους γονείς μου.

αλλά θα ήταν καλύτερα για την ίδια να μην αναπνέει τις ανάσες μας, αφού είμαστε και καπνιστές.:(

Λες αυτό να προσπαθούσε να τραγουδήσει την Παρασκευή; :lol:

:lol::lol::lol::lol: Μάλλον

Άντε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με κάτι επαναστατικό να είμαστε και στο κλίμα των ημερών :lol:

3ch4Fxohaag

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Σέβη και Αερικούλι, γιατί μωρέ ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και τα παιδάκια σας? Όταν γεννήθηκε η μικρή μου την κοίμηζα σε μια καλαθούνα με βάση δίπλα στο κρεβάτι μας. Την είχα στη θέση του κομοδίνου. Ήταν μικρούλα (2650γρ) και φοβόμουν πολύ να την βάλω ανάμεσά μας. Όταν άρχισε να ψηλώνει και να βαραίνει υπερβολικά, η καλαθούνα έκανε κούρμπα. Στις 45-50 μέρες λοιπόν, ένα βράδυ, αντί να τη βάλω στην καλαθούνα για ύπνο, την έβαλα στο δωμάτιό της στην κούνια. Ήταν μικρούλα και ούτε που κατάλαβε τι έγινε. Από τότε κοιμάται μόνη της, και μάλιστα τώρα το πάει σερί όλο το βράδυ. Βέβαια έχω ενδοεπικοινωνία και ακούω οτιδήποτε συμβεί και τρέχω δίπλα.

Τώρα η δικιά σου Σεβούλα μου που είναι μεγαλύτερη δεν ξέρω, βρες τρόπο να τη μεταφέρεις οπωσδήποτε. Η ίδια θα κοιμάται πιο ήρεμη, θα είναι άνετη κι εσείς βρε παιδάκι μου θα είστε μόνοι σας!!!

Καλημέρα κορίτσια :)

My_beba γι' αυτό ακριβώς προσπαθώ να την μάθω να πηγαίνει κατευθείαν στο κρεβάτι της. Για να ξεκουράζεται... και δείχνει ότι πιάνει. Δεύτερη μέρα χθες και δεν ξύπνησε καθόλου. Προφανώς ξύπναγε γιατί ένιωθε ότι δεν ήμουν δίπλα της. Ενώ τώρα που ξέρει εξ αρχής ότι κοιμάται μόνη της δεν ξυπνάει. Επίσης χθες δεν έκατσα καν μαζί της. Την έβαλα, της είπα καληνύχτα και βγήκα από το δωμάτιο (καραούλι έξω από την πόρτα της)... και κοιμήθηκε :D

Να έχουμε μια όμορφη μέρα

dVaZZRo0LN8

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Σέβη και Αερικούλι, γιατί μωρέ ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας και τα παιδάκια σας? Όταν γεννήθηκε η μικρή μου την κοίμηζα σε μια καλαθούνα με βάση δίπλα στο κρεβάτι μας. Την είχα στη θέση του κομοδίνου. Ήταν μικρούλα (2650γρ) και φοβόμουν πολύ να την βάλω ανάμεσά μας. Όταν άρχισε να ψηλώνει και να βαραίνει υπερβολικά, η καλαθούνα έκανε κούρμπα. Στις 45-50 μέρες λοιπόν, ένα βράδυ, αντί να τη βάλω στην καλαθούνα για ύπνο, την έβαλα στο δωμάτιό της στην κούνια. Ήταν μικρούλα και ούτε που κατάλαβε τι έγινε. Από τότε κοιμάται μόνη της, και μάλιστα τώρα το πάει σερί όλο το βράδυ. Βέβαια έχω ενδοεπικοινωνία και ακούω οτιδήποτε συμβεί και τρέχω δίπλα.

Τώρα η δικιά σου Σεβούλα μου που είναι μεγαλύτερη δεν ξέρω, βρες τρόπο να τη μεταφέρεις οπωσδήποτε. Η ίδια θα κοιμάται πιο ήρεμη, θα είναι άνετη κι εσείς βρε παιδάκι μου θα είστε μόνοι σας!!!

δύσκολα βρε Λευκή!

χθες ούτε τις λίγες ώρες που κοιμόταν στο κρεβάτι της δεν κοιμήθηκε.

κοιμήθηκε πάλι εξαρχής στο δικό μας.

στο δικό της άρχισε να παίζει, να χοροπηδάει και να χαζεύει το καδράκι της φραουλίτσας, το αυτοκόλλητο της χιονάτης, το καλαθάκι της με τα κοκαλάκια...

δεν ξέρω τί να κάνω!:confused:

στο 2ο ξέρω. τώρα όμως;

Καλημέρα κορίτσια :)

My_beba γι' αυτό ακριβώς προσπαθώ να την μάθω να πηγαίνει κατευθείαν στο κρεβάτι της. Για να ξεκουράζεται... και δείχνει ότι πιάνει. Δεύτερη μέρα χθες και δεν ξύπνησε καθόλου. Προφανώς ξύπναγε γιατί ένιωθε ότι δεν ήμουν δίπλα της. Ενώ τώρα που ξέρει εξ αρχής ότι κοιμάται μόνη της δεν ξυπνάει. Επίσης χθες δεν έκατσα καν μαζί της. Την έβαλα, της είπα καληνύχτα και βγήκα από το δωμάτιο (καραούλι έξω από την πόρτα της)... και κοιμήθηκε :D

Να έχουμε μια όμορφη μέρα

dVaZZRo0LN8

καλημέρα Χριστίνα!

μπράβο η Κωνσταντίνα.:D

την πρώτη φορά δεν έκλαψε;:confused:

η δικιά μου αν κάνω πως φεύγω κλαίει.:-(

βοήθα ρε!:-(

Βασικά είναι νυσταγμένη όταν την βάζω και δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν υπάρχει κάτι να παίξει. Σε σένα βρε Σέβη μου είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί την έχεις μάθει έτσι από την αρχή...

Ίσως αν ξεκινούσες από ένα βοηθητικό κρεβατάκι στο δωμάτιο της;

Βασικά είναι νυσταγμένη όταν την βάζω και δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν υπάρχει κάτι να παίξει. Σε σένα βρε Σέβη μου είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί την έχεις μάθει έτσι από την αρχή...

Ίσως αν ξεκινούσες από ένα βοηθητικό κρεβατάκι στο δωμάτιο της;

από τη νύστα και την ανυπομονησία για γάλα κλαίει, όταν έρθει το γάλα ησυχάζει και συνήθως κοιμάται όταν το πιεί όλο. στην αγκαλιά μου ή με το λίκνισμα στην αγκαλιά μου. έτσι την βάζω στο κρεβάτι της.

να την έβαζα για ύπνο πιο νωρίς, ώστε να μην είναι εκνευρισμένη;:confused:

έχει τύχει να κοιμάται στην αγκαλιά μου και με το που θα την βάλω στο κρεβάτι να ξυπνάει και να είναι τούρμπο, έτοιμη για πανηγύρια!:confused::(

τί από την αρχή. για κάποιους μήνες κοιμόταν μόνη της, βράδυ και μεσημέρι.

μετά την πάτησα.

χθες για παράδειγμα προσπαθούσα να την ξαναβάλω να ξαπλώσει, να την χαϊδέψω να κοιμηθεί. σηκωνόταν η κυρία, έπιανε τα κάγκελα και μου έκανε τα μέσα από την πιπίλα.;)

να της έδινα νωρίτερα χρονικά το γάλα στο σαλόνι και αν δω ότι νυστάζει τότε να την πάω μέσα;:confused:

μονολογεί η μάνα;);):lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...