Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Party nights & days!

Aeriko

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 383
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα στόλιζα αν δεν μου φόρτωναν δουλειά για το ΣΚ! Η ώρα είναι 10:54 Σάββατο βράδυ, το παιδί μου κοιμάται ευτυχώς ήσυχα κι εγώ... δουλεύω! Αι σιχτίρ!

Tga3Mnp1oGE

Κι εγώ θα στόλιζα αν δεν μου φόρτωναν δουλειά για το ΣΚ! Η ώρα είναι 10:54 Σάββατο βράδυ, το παιδί μου κοιμάται ευτυχώς ήσυχα κι εγώ... δουλεύω! Αι σιχτίρ!

Tga3Mnp1oGE

ωωωωωωωωωχχχχχχχχ!

ευτυχώς δεν δουλεύω και Σ.:roll:

Αν μπορούσε να μιλήσει η Ιφιγένεια, είμαι σίγουρη ότι θα έλεγε:

Od2_N4bR7bI&feature=related

(τα ούλα της έχουν γίνει τούμπανο, αλλά τα άτιμα τα δόντια δε λένε να φυτρώσουν :mad: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Od2_N4bR7bI&feature=related

(τα ούλα της έχουν γίνει τούμπανο, αλλά τα άτιμα τα δόντια δε λένε να φυτρώσουν :mad: )

Μαρία καλημέρα! θα το αξιοποιήσω το απόγευμα.ΤΥ!:D

η Χρύσπα έβγαλε το 11ο προχθες. γι' αυτό ήταν λιγάκι ευαίσθητη, ευερέθιστη!;)

Χριστινάκι μου δεν θα μας βάλεις τραγουδάκι; πώς τα πάει η Κωνσταντίνα;:)

Διαφημίσεις

Λες αυτό να προσπαθούσε να τραγουδήσει την Παρασκευή; :lol:

Bonjour mon amis (το σκότωσα; )

Άντε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με κάτι επαναστατικό να είμαστε και στο κλίμα των ημερών :lol:

g5woPhNyUmo

Η Κωνσταντίνα κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει καθόλου χθες βράδυ! Και κοιμήθηκε εξαρχής στο κρεβάτι της!

Η Κωνσταντίνα κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει καθόλου χθες βράδυ! Και κοιμήθηκε εξαρχής στο κρεβάτι της!
μπράβο το κορίτσι μου!:D

η δικιά μου κοιμήθηκε εξαρχής στο δικό μας.;)

το μεσημέρι κοιμάται στο δικό της;

παίζει στο δωμάτιό της; πώς τα κατάφερες;

η μπουμπού μου παίζει στο σαλόνι μόνο, κοιμάται μεσημέρια μαζί μας μόνο. έχω μήηηνες να προσπαθήσω να την κοιμίσω μεσημέρι στο κρεβάτι της. λαλακία;:roll::?

να ξεκινήσω προσπάθειες;

ωραίο τραγούδι, αγαπημένο!:)

Δες εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=721562&postcount=5832 sevoula.

Το πρόβλημα είναι πως εξαρχής εγώ την δική μου την είχα στο κρεβάτι της. Όταν αρρώστησε το Μάιο στα βαφτίσια της έκανα το λάθος και την πήρα στο κρεβάτι μου. Έκτοτε δεν έχω καταφέρει να την βάλω ξύπνια στο κρεβάτι της και να κοιμηθεί. Χθες όμως το κατάφερα. Ας είναι καλά οι πιπίλες και τα αρκουδάκια στα σεντόνια :lol:

Δες εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=721562&postcount=5832 sevoula.

Το πρόβλημα είναι πως εξαρχής εγώ την δική μου την είχα στο κρεβάτι της. Όταν αρρώστησε το Μάιο στα βαφτίσια της έκανα το λάθος και την πήρα στο κρεβάτι μου. Έκτοτε δεν έχω καταφέρει να την βάλω ξύπνια στο κρεβάτι της και να κοιμηθεί. Χθες όμως το κατάφερα. Ας είναι καλά οι πιπίλες και τα αρκουδάκια στα σεντόνια :lol:

την θήλαζα μέχρι 3 μηνών. μετά μας είχε πει η παιδίατρος ότι λόγω του θηλασμού που προηγήθηκε καλό θα ήταν το μωρό να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με μας μέχρι 6 μηνών. την είχα εξαρχής λοιπόν στο λίκνο.

τις πρώτες μέρες και πάνω μας, στην κυριολεξία.

στους 7 μήνες την πήγα στο δωμάτιό της και βράδυ, γιατί στον 6ο την ξεκίνησα μόνο μεσημέρι.

μέχρι ... δεν θυμάμαι ακριβώς κοιμόταν στο δωμάτιό της κυρία.

μετά ξεκίνησε με ξυπνήματα τα βράδια, πηγαινοερχόμουν, νύσταζα το πρωί στη δουλειά, γκρίνιαζε και ο Στεφ που χαλούσε ο ύπνος του, την πήρα στο κρεβάτι μας.

βολεύτηκα μάλλον. έχω λίγο καιρό που λέω στον Στεφ να την κοιμίζω το μεσημέρι τουλάχιστον στο κρεβάτι της. για αρχή. αλλά το βόλεμα υπερισχύει:(.

το βράδυ κοιμάται στο κρεβάτι της, αφού πιεί το γάλα της εκεί. μέχρι τις 12.30 μια χαρά. μετά κλαίει και την παίρνω στο κρεβάτι μας. χτυπάει η καρδούλα της γρήγορα, δυνατά, έχει φοβισμένο βλέμμα και μου σηκώνει τα χεράκια. αν αργήσω να πάω, την βλέπωω που γυρίζει γύρω γύρω απελπισμένη το κεφαλάκι της, αναζητώντας με.

είμαι πολύ μπούτυρο;:roll:

της έβαλα κι εγώ αρκουδάκι, αλλά ούτε να το .λάσει. να ταν κινητό.

με πιπίλα κοιμάται. να της βάλω και δεύτερη;

λέγε! βάλε ένα χεράκι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...