Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

    • Σε καταλαβαινω πραγματικα. Ολοι μας τα εχουμε σκεφτει και καλα κανεις και τα μοιραζεσαι..(Οτι χασαμε χρόνο και ολα αυτα)

      Αλλα δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη κατα τη γνωμη μου, ολοι λιγο με οτι ψαξουμε,κρινουμε,ακουσουμε παμε..και στα 40 δε θα σου πουν πολλοι γιατροί να πας με δωρεα, απο τη δικη μου τουλαχιστον εμπειρια και απο μια φιλη τουλαχιστον, μη σας "κατηγορείς" σε καμια περιπτωση..και δεν ισχυει και δεν σας προσφερει και κατι..Εμενα δε μου την προτειναν καν τη δωρεα οι γιατροι..Και ας καναμε χρωμοσωμικους και βρισκαμε χρωμοσωμικα στα περισσότερα. Εγω το αποφασισα στις αρχες του 2024 οταν δεν αντεχα αλλο.

      και οπως ειπε και η @*Vasoula επειδη επισης πηρα απο τραπεζα ωαριων (απο εξωτερικό) τοσο ακριβως πηρε και σε μας,2 μηνες. Εχω ακουσει οτι οι αναμονες Ελλαδα εχουν ανεβει τελευταια ειναι η αληθεια.. Εγω ειχε μπει και σε 2 γιατρους σε λιστα αναμονης για να νιωθουμε κάπως οτι "το κυνηγαμε" ας πουμε και στον ενα που ναι και καπως ονομα μου χαν πει εχουν 75 κοπελες αναμονη. Κατα τη γνωμη μου αν το θελτε μην το αργειτε, και αν από αλλες εξετασεις πχ υστεροσκοπιση,σπερμα τα χετε ηδη κανει θεωρω οτι εχετε πολυ καλες πιθανοτητες με δωρεα..Σιγουρα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες αλλα σε μενα πχ που το θεμα ηταν οι φραγμενες σαλπιγκες και ειχα καλο ενδομητριο επιασε αμεσως..Και γω φοβομουν πάρα πολυ μην δεν πετυχει,αφου ενω δε θελαμε διδυμα σκεφτομουν να βαλω 2 βλαστοκυστες για να αυξησω τις πιθανοτητες και μόνο..Ολες τα ιδια αγχη περναμε..Και μεχρι να γεννηθει δεν νομιζω να σταματησουν τα αγχη..απλα ζω με αυτα :)

      Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!! 

      • Δύναμη! 1
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

      Καλημέρα,όχι καλε δεν είναι ότι μπερδεύτηκα κ σαφώς δεν τον φοβάμαι.χαχαχα γέλασα με το μπαμπούλας.Απλά δεν ξέρω γιατί έφαγε σκάλωμα.Κατα τ άλλα πως τα λες είναι.

      Πραγματικά είμαι ευχαριστημένη μαζί του,δεν τίθεται θέμα ν αλλάξω.Το μόνο σκάλωμα είναι που έχει φάει γιατί ότι του έχω πει είναι ναι σε όλα.Εκτός καποια τρελά που πάνω στην απελπισία μας λέμε..

      Θα σου πω γιατί έφαγε σκάλωμα γιατί αυτά τα έκανες Κ τα πρότεινες εσύ Κ όχι αυτός Κ νιώθει ότι πρέπει να πει Κ αυτός την εξυπνάδα του για να αιτιολογήσει γιατί δεν στο είχε πει πιο πριν να κάνεις ενέσεις 

διατροφολογος-διαιτολογος δυτικα προαστεια


Recommended Posts

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα διατροφής-διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.Έχω παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, σεμινάρια που αφορούν στη παιδική παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές βρεφών και παιδιών, την οριοθέτηση του ρόλου μου ως ειδικός και την ενίσχυση της σχέσης ειδικού πελάτη .Από τον Οκτώβρη του 2007 παρακολουθήσα 15μηνη εκπαίδευση για τις διατροφικές διαταραχές από το «ελληνικό κέντρο διατροφικών διαταραχών» υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.Επι 2 χρονια διατηρουσα δικο μου γραφειο στο Περιστερι σε συνεργασια με την ομαδα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τωρα βρισκομαι σε φαση μεταφορας σε άλλη περιοχη αλλα κανω ραντεβου κατ'οικον.Ασχολούμαι με θέματα υγιεινής διατροφής,διατροφικου οικογενειακου προγραμματισμου,αντιμετώπισης παχυσαρκίας και παθολογικών καταστάσεων, διατροφή εγκύων και θηλαζουσων(καθοτι ειμαι κ η ιδια μητερα και θηλαζω αποκλειστικα), παιδιών και αθλητών αλλά και με τη διατροφική διαχείριση ατόμων με διατροφικές διαταραχές.Μενω αγιους Αναργυρους.το τηλ μου ειναι 6944225304 κ το email geonutr at gmail.com..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...