Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 8/12/2024 at 10:53 ΜΜ, cant_wait είπε:

επανέρχομαι για να σας πω ότι ο γιατρός μου, μου είπε ότι προτείνει  να κανω το ΕΡΑ τεστ. μου είπε ότι δεν το αποδέχονται πολλοί,  αλλά αναγκάζεται να μου το προτείνει μετα απο αποτυχημένες εμφυτευσεις με άριστες βλαστοκυστες, το ρίχνει στο timing το θέμα της αποτυχίας. το έχει κάνει καμία που πάει με δοτρια σε οχι φυσικο κυκλο να με βοηθήσει με την εμπειρία της;

Καλησπέρα σας.Πρωτη φορά γράφω εδώ.Εχω κάνει 6 εμβρυομεταφορες,4 με δικά μου ωάρια και 2 με δωρεά.Για την ακρίβεια τώρα έκανα την 6η προσπάθεια και σε 7 ημέρες θα ξέρω το αποτέλεσμα.Σε όλες τις προσπάθειές πήρα 0.Εχω κάνει όλες τις εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τελευταια εξέταση ήταν το Era map το οποίο δεν έδειξε κάτι σπουδαίο.Ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχω πετύχει ακόμα το καλό έμβρυο..Από την μια χαίρομαι που δεν έχω να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα από την άλλη με πνίγει το γιατί..

Καφέ Μένουμε Σέρρες!

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 329
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

τι καλα, μαζευομαστε λιγο λιγο!

τι κανετε?

πως ειστε?

καποιες ετοιμαζεστε για βαφτιση?

εμεις καλα, η μικρη περασε λιγο βηχα και συναχι αλλα εμενα με εριξε ασχημα στο κρεββατι και σημερα μπορεσα λιγο να σηκωθω... πολυ χαλια και η μικρη με κεφια. ευτυχως ηρθε η μαμα μου και βοηθησε με την μικρη!

στην Ανθοεκθεση της Μονοβρυσης πηγατε? ηθελα να παω την κυριακη στα εγκαινια αλλα δεν μπορουσα ουτε βημα να κανω. ισως παω σημερα το απογευμα.

για να γνωριζομαστε, θελετε να λεμε το ονομα μας και τα παιδια μας με την ηλικία τους?

πχ elisabeth_th Ελισαβετ μία κόρη Αννα-Μαρία 9 μηνων

Ναι, εμεις θα βαφτίσουμε την μικρή μας μαλλον τον Νοέμβριο. Εχουμε ακόμα...Νομίζω μια χρονιά είχε γίνει ανθοέκθεση στην πλατεία ελευθερίας. Θα ξαναγίνει;

Περαστικά σας! κι εμένα ο γιος μου είναι κρυωμένος (βήχας, σινάχι και λίγο πυρετός) και κόλλησε και η μικρούλα.

Σήμερα απογοητεύτηκα με την τιμή της βενζίνης. Προχθές 1,42/λιτρο σήμερα 1,5 το λίτρο.

Αλήθεια σε ποιες περιοχές μένετε; Εγώ κοντά στο στρατόπεδο Κλεισάρη.

XVIKp3.png

IxuIp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...