Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Από ότι κατάλαβα θα ξαναπροσπαθησεις ,ξεκινά μολερς βιταμίνη d και φυλλικο οξύ, όσο μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας ..  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Αναζήτηση σπιτιού στη Ν.Σμύρνη

Recommended Posts

Καλημέρα! Εδώ και λίγους μήνες αποφασίσαμε με τον καλό μου να ψάξουμε για διαμέρισμα στην παραπάνω περιοχή. Έχουμε δει πολλά ως τώρα (μεταχειρισμένα και μη) αλλά δεν έχουμε καταλήξει πουθενά. Τα περισσότερα μεταχειρισμένα (έως 15 ετών έχουμε δει) ζητάνε πολλά δεδομένου ότι - εκτός από μια μόνο περίπτωση που έχουμε δει - χρειάζονται γερή ανακαινίση και δεν έχουν κάποιες βασικές παροχές, όπως φυσικό αέριο ή έστω μια προεγκατάσταση. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι θα μας στοιχίσουν σχεδόν όσο ένα καινούριο διαμέρισμα οπότε δεν συμφέρουν.

Έχουμε μιλήσει με κάποιους κατασκευαστές της περιοχής και έχουμε καταλήξει σε έναν ο οποίος φαίνεται φερέγγυος και καλός στη δουλειά του. Παρόλαυτα αν κάποια γνωρίζει περισσότερα για αυτόν ή ακόμα καλλίτερα, έχει αγοράσει και σπίτι του, θα ήθελα αν μπορεί να με ενημερώσει σχετικά. Το όνομα του είναι Κατσούλης και γενικά έχει καλή φήμη αλλά θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τις κατασκευές του εκ των έσω αν γίνεται.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!

ΥΓ Το παρόν post το επαναδημοσιεύω από το parents μια και δεν πήρα κάποια απάντηση εκεί και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου κι εδώ...! :)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...