Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

καλημερα σας!εχω πητ 24/6 αλλα επειδη εσεις τα εχετε περασει προσφατα ηθελα να ακουσω κ τη γνωμη σας για το θεμα μου. χθες εκανα αυχενικη διαφανεια κ εχω στεναχωρηθει γιατι η αυχενικη μου βγηκε 2,30mm.ο γιατρος μου κ αλλος ενας που μιλησα μου ειπαν οτι ναι ειναι ανεβασμενο οριακα αλλα αν οι αιματολογικες βγουν καλες(οι αιματολογικες θα βγουν την επομενη εβδομαδα)δεν εχω κανενα προβλημα,οτι ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ καλα κ το ρινικο οστο ορατο και οι παλμοι 159.αν δεν βγουν καλες θα πραξουμε αναλογως.στεναχωρηθηκα γιατι μεχρι τωρα πηγαιναν ολα τοσο καλα.οι εξετασεις ολες τελειες και ετυχε αυτο.κατοπιν εορτης εμαθα οτι στο κεντρο που εκανα την αυχενικη το μηχανημα κανει λαθος μετρησεις και εχει τρομοκρατηθει πολυς κοσμος αδικα.μακαρι να ειναι αυτο τι να πω!

Καλημέρα κοπέλα μου. Το κέντρο που έκανες την αυχενική είναι πιστοποιημενο ; αν όχι βρες ένα γιατρό που να είναι κ επανέλαβε την εξέταση. Μπορείς να κάνεις κ το μη επεμβατικο τεστ με το αίμα που στέλνουν Αμερική. Ανάλογα τι θα δείξει κ η παπ-α. Ακόμη κ αν χρειαστεί αμνιοπαρακεντηση μη φοβάσαι, να είσαι αισιόδοξη για το μωράκι σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Evalex μην αγχωνεσαι γιατί δεν βοηθάει.. Θα κανεις υπομονή μια βδομάδα να βγουν τα αποτελεσματα κ εύχομαι να είναι όλα καλά. Πάντως αν ανησυχούσε ο γιατρός σου θα σε έστελνε αμέσως να το ψαξεις αλλιως.. Αρα λίγη υπομονή κορίτσι μου!

Ελπίδα κ Εύα ναι θα το ψαξω..σε δημόσιο νοσοκομειο πηγαίνω στους ρευματολογους.

Καλησπέρα κορίτσια...

Εγώ χάθηκα κ δυστυχώς δεν έχω καλά νέα....

Σας είχα αφήσει στην αυχενική που έπρεπε να κάνουμε λήψη τροφοβλαστης γιατί είχαμε 1/100 για τρισωμια 13. Τελικά το μωρό βγήκε αρνητικό σε αυτό αλλά είχα άλλο θέμα... Είμαι θρομβοφιλικη και δεν το ήξερα και λόγω του άγχους που είχα την εβδομάδα της αυχενικής μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της τροφοβλαστης έκανα αγγειακό επεισόδιο (θρόμβωση στον εγκέφαλο / παρόμοιο με εγκεφαλικό) απλά ήμουν τυχερή γιατί το έκανα στο μαιευτήριο κ μου έκαναν εισαγωγή απευθείας μόλις κατάλαβαν τι έχω...

Αμέσως ξεκίνησα θεραπεία με κορτιζόνη, αντιπηκτικα κ αντιεπιληπτικά (είχα απώλεια συνείδησης για λίγα δεύτερα κ θεωρείται επιληπτικό επεισόδιο) τα οποία ήταν σε χαμηλές δοσολογίες για την ασφάλεια του μωρού (ήμουν 14η εβδομάδα). Έμεινα 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο και την δεύτερη εβδομάδα ενώ βελτιωνα (αργά λόγω της μικρής δοσολογιας της αγωγής) ξαφνικά ή καρδούλα της μικρής σταμάτησε.. :'( (Ήμουν 15η εβδομάδα). Ήταν ή πρώτη μας εγκυμοσύνη... Ο άντρας μου συντετριμμένος... Και εγώ αλλά έπρεπε να κρατήσω χαρακτήρα όσο μπορούσα για το καλό της δικής μου υγείας... Τελικά κάναμε αποξεση και λίγες μέρες μετά βγήκα, ευτυχώς με βελτιωμένη κλινική εικόνα...

Τώρα δεν πρέπει να μείνω έγκυος για όσο διάστημα παίρνω αντιεπιληπτικά και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό θα κάνω την αγωγή... Μπορεί και ένα χρόνο... Άμεσα δεν θα θέλαμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί λόγω όλων αυτών που περάσαμε αλλά σε 5-6 μήνες θα θέλαμε να το βάλουμε πάλι μπροστά... Το μόνο που εύχομαι είναι να τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης γρήγορα και σε λίγους μήνες να έχουμε πάλι εγκυμοσύνη... Μέχρι τότε δεν χάνω την αισιοδοξία μου αν κ υπάρχουν στιγμες που με παίρνει από κάτω αλλά είναι ευτυχώς στιγμές....

Αυτά είχα να μοιραστω μαζί σας....

Εύχομαι σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες κ να μου στείλετε θετική ενέργεια να ξεπεράσω γρήγορα όλα αυτά τα άσχημα... Μακάρι σε λίγους μήνες να σας γράφω από ένα άλλο thread...

Τέλος ζητώ συνώμη αν σας κούρασε το μεγάλο μου μήνυμα...

tt1d93c4

Ekrs πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ για οσα βιωσες...Ποσα πραγματα μαζεμενα σου συνεβησαν...Ελπιζω ηδη να νιωθεις καλυτερα...Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και ολα να σου πανε τελεια απο δω και περα

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Κουραγιο Erks!!...πιστευω να βρεις τη δυναμη κ να ξεπερασεις οτι βιωσες κ ο θεουλης να σου χαρησει απλοχερα πολλα παιδακια στο μελλον..απο δω κ περα μονο καλα σου ευχομαι!

Διαφημίσεις

Κουκλα μου πανεμορφη εννοειται πως δε μας κουρασε το μεγαλο σου μηνυμα κ αντιθετως σε ειχαμε στο μυαλο μας που ειχες χαθει τοσο καιρο κ αναρρωτιομασταν αν ειναι ολα καλα... Λυπαμαι παρα πολυ για οτι εγινε.Μακαρι να μπορουσαν τα λογια μας κ τα συναισθηματα μας να μαλακωσουν τη καρδουλα σου για αυτο που περασες.Μακαρι να ειχαμε τη δυναμη ολες να σβηναμε καθε πιθανοτητα για να μη συμβει τιποτα τετοιο σε καμια κοπελα..ομως δεν την εχουμε και πρεπει να προσπαθησεις να κοιταξεις μπροστα κ αυτο να το δεις ως την αφορμη για να ενημερωθεις καταλληλα για να αποφυγεις στο μελλον κατι παρομοιο με την αναλογη θεραπεια κ προληψη.. Ευχομαι οποτε ξανα νιωσετε ετοιμοι κ οι δυο να σας ερθει απλοχερα ενα μωρακι στην αγκαλια σας κ η μικρη αδερφουλα του να σας προσεχει απο ψηλα.Δε ξερω τι αλλο να πω..Ευχομαι μονο τα καλυτερα απο εδω κ περα με ολη μου τη καρδια.

tt1d476a

Ekrs λυπαμαι πολυ για ολα αυτα που εγιναν....ευχομαι συντομα μια εγκυμοσυνη που θα σας φερει ενα μωρακι στην αγκαλια σας και πολλες χαρες!!Καλη δυναμη και μα εισαι θετικη ετσι οπως φαινεσαι μεσα απο το μηνυμα σου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ekrs τι να πούμε τώρα, τι μπορούμε να πούμε;;;;

Γιατί να συμβαίνουν αυτά ρε παιδιά, γιατί; Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ο θεός στέλνει τα δύσκολα σε αυτούς που τα αντέχουν,έτσι για να αντλώ δύναμη τις δύσκολες στιγμές, να κάνεις το ίδιο και εσύ...σου αξίζει κάθε ευτυχία και σου εύχομαι γρήγορα να τη βρεις μέσα στην αγκαλιά σου!!!

Ελπίζω οι υπόλοιπες κορίτσια να είστε καλά!!!

W7vNp2.png

Διαφημίσεις

Ekrs, να είσαι δυνατή αλλά μην το κρατήσεις όλο αυτό μέσα σου και σε καταπιει. Λόγια δεν υπάρχουν να σου πούμε, αλλά οι σκέψεις κι οι ευχές μας θα είναι για σένα. Και μια προσευχή για την ψυχούλα που έφυγε.

Ekrs, κοπελα μου τι ηταν αυτο που περασες! Πονεσε η ψυχη μου!

Σου ευχομαι γρηγορα να αναρρωσεις κ να μπορεσεις συντομα να γινεις μανουλα.

Κουκουτσακι, το πρωτο μου το γεννησα στη βιοκλινικη Γαληνο. Εχει προγραμμα για μια νυχτα γυρω στα 600 ευρω συν αναισθησιολογο αν χρειαστεις. Δεν μου φαινεται υπερβολικο το ποσο, βεβαια επιβαρυνεσαι κ με το γιατρο σου, εμενα θελει 900.

Εγω φοβαμαι απιστευτα βελονες, ιατρικες πραξεις κλπ κλπ οποτε σε καμια περιπτωση δεν παω νοσοκομειο. Αφου στη βιοκλινικη δεν τους αφηνα ουτε φλεβα να μου παρουνε χωρις να το επιβεβαιωσω με τη γιατρο μου, κι οταν κατι ειπε μια νοσοκομα που δεν μου αρεσε αμεσως της απαντησα εδω δεν ειναι δημοσιο.

Καλησπέρα Mardo κοίτα να δεις σύμπτωση εκεί έχουμε καταλήξει.........αν και κοριτσια δε ξέρω, είμαι πάρα πολύ χάλια, εκεί που τα πηγαίναμε καλά άρχισαν πάλι έντονα πετρώματα και συσπάσεις......ειδικά εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί που στεναχωρεθηκα και νευρίασα πάρα πολύ (είχα έντονους τηλεφωνικους τσακωμούς με τον εργοδότη μου) είμαι πάρα πολύ χάλια.....τώρα νιώθω συνεχόμενα συσπάσεις δε σταματάνε.....ηρέμησα έκλεισα τα μάτια μου για ένα μισάωρο και όταν άγγιξα τη κοιλιά μου πάλι ήταν πρησμένη και πέτρα σαν μπάλα στα δεξιά......άλλωστε νιώθω ότι παλεται χωρίς καν να ακούμπησω το σημείο.......δε ξέρω που αλλού να προσευχηθω αλήθεια........θα προσπαθήσω να κοιμηθώ καμιά ώρα και αν όταν ξυπνήσω η κατάσταση είναι ίδια θα πάρω το γιατρό

W7vNp2.png

Κουκουτσακι σε καταλαβαίνω.. Σήμερα θυμωσα πολύ κ εκανα κ πολύ αρνητικές σκέψεις κ μόλις ξύπνησα το απόγευμα είχα συσπασουλες κ η κοιλιά μου είναι σκληρή. Κ πηγαίναμε τοσο καλα, είχα μερες να νιώσω.. Κ τοτε θυμωσα με τον εαυτό μου που επέτρεψα να αναστατωσουν το μωρο μου! Τέλος! με απόλυτη ηρεμία θα λες στον οποιοδήποτε "δεν σου επιτρέπω να διαταρασεις την εγκυμοσύνη μου" κ μετα δεν θα το σκέφτεσαι, θα χαμογελας κ θα κανεις ευχάριστες σκέψεις κ πράγματα που σε κανουν χαρούμενη.. Έτσι αποφάσισα σήμερα αλλά είμαι νευρική κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, με επηρρεάζουν τα παντα γύρω μου.. Να ξέρεις όμως οτι όση ευθύνη έχουν αυτοι που μας νευριαζουν αλλη τόση έχουμε κ εμείς που τους το επιτρέπουμε.. Στη γιόγκα θα το ρίξω κοριτσια ! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...