Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και εγω εκανα την αυχενική και πηγαν ολα καλα, θα ηθελα να με προσθέσετε και μενα στο φου μπου αλλα δεν ξερω το πως...

Καλημερα!Με το καλο και σε σενα!Σε προσθεσα!

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε;;; Γκλόρια και Ντολόρες καλωσορίσατε! Την προηγούμενη βδομάδα έκανα κι εγώ την αυχενική. Μας παίδεψε πολύ, 3 ώρες κλείσαμε στο ιατρείο. Το μωρό κοιμόταν του καλού καιρού και δε γύριζε... Βρε να καταχτυπά ο γιατρός την κοιλιά, εμένα να με λούζει κρύος ιδρώτας ότι θα το πονέσει, τίποτα. Ατάραχο το μπεμπέ μας. :) Με τα πολλά ο γιατρός με ξαπόστειλε για βολτα καφέ και σοκολάτα. Κάνανε δουλειά και το είδαμε να δίνει ρέστα!!! οοοοοοοοοοο,τι πιο συγκλονιστικό έχω δει ποτέ μου...! Μετά πάλι είχαμε θέμα γιατί πολυκουνιόταν! Φύλο δεν καταφέραμε να δούμε. Η αυχενική βγήκε 1,5 ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Πάντως μου είπαν ότι είναι καλή. Καλή ήταν κι η παππ-α που βγήκε σήμερα. Η ΠΗΤ δεν άλλαξε. Αυτά τα νέα της τελευταίας βδομάδας. :|)

Να ρωτήσω και κάτι: Εχετε ξεκινήσει κρέμες για ραγάδες;; Ο γιατρός μου έδωσε ένα δειγμα φρεζιντερμ αλλά η μυρωδιά με απωθουσε αφάνταστα. Πήγα σήμερα σε φαρμακείο και πήρα μια μπαϊο-όιλ που είναι λάδι. Κάνουν δουλειά τα λάδια; Γενικά ποια θεωρείται καλή;; Πήρα μικρή συσκευασία ώστε να μη λυπηθώ να την αλλάξω αν δε μ αρέσει ούτε αυτή. Τι πράγμα κι αυτό με τις μυρωδιές...

Γεια σου υρώ! Κ γω σήμερα ξεκίνησα τη φρεζιντερμ κ έχει όντως έντονο άρωμα αλλά μυρίζει ωραία, σαν να φοραω κολώνια μου λέει η μαμά μου! Το λαδακι που λες το χρησιμοποιουσε μια φιλη μου κ είναι πρακτικο κ πιο οικονομικό νομιζω αλλά διάβασα στο ίντερνετ τα σχόλια κ απο οτι καταλάβα δεν είναι για να μην κανεις ραγαδες αλλά για να φύγουν σημάδια κ ραγαδες μετα τη γέννα. Γιαυτό δεν το πήρα, ίσως μετα τη γέννα.

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι μέλος στο parents.gr εδώ και λίγο καιρό και τώρα ανακάλυψα και το καφέ και ξετρελάθηκα!!!!

Και εγώ θα φέρω στο κόσμο το μπεμπουλη μου, τον γλυκό μήνα του Μαΐου!!!! 13/05/ ΠΗΤ, αλλά υπέρηχοι και αυχενική μας βγάζουν 1 βδομάδα νωρίτερα!!!!

Ελπίζω, όλες να είμαστε καλά κορίτσια μου και να χαίρεστε τις εγκυμοσύνες σας!!!!

Εγώ αν και λίγο ατυχουλα, γιατί μας λαχτάρα από τώρα το κουκουτσακι μου με αποκολλησεις και πρόωρες συσπάσεις προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πλέον (λέω πλέον γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης ήμουν ράκος) και συνεχίζω με θετικές σκέψεις!!!!

Τώρα είμαι 15βδ + 4ημ και έχω κάτι υποψίες ότι μααααααλλον νιώθω το περιστερακι μου...επειδή έχω συσπάσεις όμως δε ξέρω αν το μπερδεύω...με τις συσπάσεις κορίτσια έχω τσιμπήματα σαν σουβλιες χαμηλά στη κοιλίτσα και μέσα στο κόλπο μαζί με σφίξιμο και πρηξίματακι δεξιά στη κοιλιά λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μέχρι και δίπλα σε αυτόν...αύξησαμε μαγνήσιο με το γιατρό και έχει καλυτερεψει η κατάσταση κάπως, αλλά εδώ και 2 μέρες, όταν είμαι χαλαρή νιώθω κάτι περίεργο στη κοιλιά μου....πως όταν ήμαστε στη θάλασσα και "σμπρωχνουμε" νερό πάνω στη κοιλιά μας????Εεε αυτό ακριβώς!!!! Λέτε βρε κορίτσια να είναι το μπεμπέ??? Γιατί μια έξτρα δόση χαράς τη χρειάζομαι για να μένω ψύχραιμη!!! Εσείς έχετε νιώσει καθόλου τα θαυματακια σας????

W7vNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Είμαι μέλος στο parents.gr εδώ και λίγο καιρό και τώρα ανακάλυψα και το καφέ και ξετρελάθηκα!!!!

Και εγώ θα φέρω στο κόσμο το μπεμπουλη μου, τον γλυκό μήνα του Μαΐου!!!! 13/05/ ΠΗΤ, αλλά υπέρηχοι και αυχενική μας βγάζουν 1 βδομάδα νωρίτερα!!!!

Ελπίζω, όλες να είμαστε καλά κορίτσια μου και να χαίρεστε τις εγκυμοσύνες σας!!!!

Εγώ αν και λίγο ατυχουλα, γιατί μας λαχτάρα από τώρα το κουκουτσακι μου με αποκολλησεις και πρόωρες συσπάσεις προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη πλέον (λέω πλέον γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης ήμουν ράκος) και συνεχίζω με θετικές σκέψεις!!!!

Τώρα είμαι 15βδ + 4ημ και έχω κάτι υποψίες ότι μααααααλλον νιώθω το περιστερακι μου...επειδή έχω συσπάσεις όμως δε ξέρω αν το μπερδεύω...με τις συσπάσεις κορίτσια έχω τσιμπήματα σαν σουβλιες χαμηλά στη κοιλίτσα και μέσα στο κόλπο μαζί με σφίξιμο και πρηξίματακι δεξιά στη κοιλιά λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μέχρι και δίπλα σε αυτόν...αύξησαμε μαγνήσιο με το γιατρό και έχει καλυτερεψει η κατάσταση κάπως, αλλά εδώ και 2 μέρες, όταν είμαι χαλαρή νιώθω κάτι περίεργο στη κοιλιά μου....πως όταν ήμαστε στη θάλασσα και "σμπρωχνουμε" νερό πάνω στη κοιλιά μας????Εεε αυτό ακριβώς!!!! Λέτε βρε κορίτσια να είναι το μπεμπέ??? Γιατί μια έξτρα δόση χαράς τη χρειάζομαι για να μένω ψύχραιμη!!! Εσείς έχετε νιώσει καθόλου τα θαυματακια σας????

Καλωσηρθες koukoutsakim.Καλη κ ανεφελη εγκυμοσυνη απο δω κ περα.Αυτο που λες σα σπρωξιμο το νιωθω καν δυο τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρη κι εγω.

Αν θες εχουμε ομαδουλα στο fb να σε βαλω.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Κοριτσια βάλτε με κ εμένα στη ομάδα του fb. Anna Botsi είναι το προφιλ

Αννα εχω κανει

αλλα δεν ξερω αν εισαι εσυ.Ειναι πολλες με το ιδιο ονομα.Σου στελνω πμ με το ονομα μου

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Τι κανετε κοριτσακια πως πανε οι κοιλιτσες μεγαλωνουν; οντως μην ξεχναμε το φορουμ.

Απο συμπτωματα πως πατε; ηρεμησατε τωρα που μπηκαμε στο δευτερο τριμηνο;

Τωρα μετα τα Χριστουγεννα ξεκινουν και οι β-επιπεδου!!!

Διαφημίσεις

Κουκυτσακι κωληρθες κι εσυ κ το μπεμπε σου. Αυτο το σπρωξιμο ενιωσα σημερα, αλλα απο μεσα προς τα εξω! Κ ειμαι μολις 14η αλλα ειναι το δευτερο. Το πρωτο δεν το ενιωσα νωρις αλλα δεν ηταν καθολου κινητικο μωρο, ουτε εντος ουτε εκτος κοιλιας, αλλα αυτο το σπρωξιμο μου θυμισε το κωλαρακι η το κεφαλακι που ενιωθα απλα με πιο μικρη διαμετρο.

Περεπιμπτοντως ετουτος κωλοτουμπες εκανε στην αυχενικη, για υπερκινητικο τον κοβω!

Αχ κι αυτοι οι εμετοι δε λεν να σταματησουν, εχθες μια, σημερα δυο.

Β επιπεδου θυμαστε ποια εβδομαδα κανουμε;

Κορίτσια τι κάνετε;

Να ρωτήσω και κάτι: Εχετε ξεκινήσει κρέμες για ραγάδες;; Ο γιατρός μου έδωσε ένα δειγμα φρεζιντερμ αλλά η μυρωδιά με απωθουσε αφάνταστα. Πήγα σήμερα σε φαρμακείο και πήρα μια μπαϊο-όιλ που είναι λάδι. Κάνουν δουλειά τα λάδια; Γενικά ποια θεωρείται καλή;; Πήρα μικρή συσκευασία ώστε να μη λυπηθώ να την αλλάξω αν δε μ αρέσει ούτε αυτή. Τι πράγμα κι αυτό με τις μυρωδιές...

Με τις μυρωδιες ειχα κ εχω μεγαλο προβλημα, αλλα η prevenstria μου αρεζε πολυ, το μονο που με απωθουσε ηταν η τιμη της.

Τα λαδια εχουν το σπαστικο οτι λερωνεσαι πολυ για να τα απλωσεις.

Για αποτελεσματα δεν εχω αποψη, δεν εβαζα συστηματικα, ραγαδες εχω ....

Καλημέρα καλή εβδομάδα!!!τι κάνετε;;;;

Ευχαριστώ για την πρόσκληση στο fb, αλλά απέχω τα τελευταία 2 χρόνια!!!! Για αυτό να γράφετε και εδώ ναι;;;:oops:

Πώς είστε κορίτσια; Κάτι για αναγουλες και όρεξη πήρε το μάτι μου! Εγώ πάλι είμαι πολύ ανάποδη, το πρώτο - πρώτο διάστημα είχα πολυυυυυ ανοιγμένη όρεξη κάθε μία ώρα κάτι μασουλουσα και ήθελα 3 μπαμπατσικα γεύματα την ημέρα για να νιώθω ότι "δεν πεινάω" τώρα μπήκα στη 17βδ και έχει από τα μισά της 16της τρώω σαν σπουργίτι...το μεσημέρι μια κανονική μερίδα φαγητού δε μπορώ να τη φάω και τα "μασουλησματα" ανά μια ώρα κόπηκαν τελείως!!!!

Κρέμα για ραγάδες ναι βάζω και εγώ κορίτσια γιατί ήδη ανακάλυψα κάτι μικρές δεξιά στη μέση οπότε....δεν χρησιμοποιώ επώνυμες μου φτιάχνει συγγενικο πρόσωπο που είναι το επάγγελμα του αυτό...τώρα λέτε να χρειαστούμε και κάτι παραπάνω αργότερα; Εγώ γενικά έχω πολύ λιπαρό δέρμα αλλά καθόλου μα καθόλου ελαστικό :(

Πότε θα δείτε τα μπουμπούκια σας;;;;; Εγώ πέμπτη έχω ραντεβού και σε λίγο θα μετράω και τις ώρες!!!! Τη τελευταία φορά δε το είδα πολύ καλά γιατί λόγω αποκόλλησης πήγα στο γιατρό αρων αρων αρχή του μήνα και με το που μου είπε "είναι καλά το μωράκι" απλά έσβησαν τα μάτια μου από την ανακούφιση....οφ οφ περασμένα αυτά δε πρέπει ούτε να το σκέφτομαι!!!!

Β επιπέδου κορίτσια αν κατάλαβα καλά με τις εβδομάδες σε εμένα πέφτει να γίνει μέσα στις γιορτές αλλά φαντάζομαι θα μου πει για τη πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου, τη Πέμπτη θα μάθω σίγουρα!

(όπως θα διαπιστώσατε από τα 2 μνμ που έγραψα μέχρι στιγμής...ΕΊΜΑΙ ΓΛΩΣΣΟΎ Χαχαχα)

W7vNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...