Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

asteraki_mou λογικά δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αφού στο λέει και ο γιατρός σου. από την άλλη το κόστος δεν είναι θέμα και αν θέλεις να είσαι ήρεμη καν'το. Και εμένα ολα καλά μου έλεγαν αλλα το έκανα. Ετσι μου λέγαν και στη πρωτη εγκυμοσυνη οτι ολα καλα και εγω εβλεπα οτι δεν ειναι καλα. Πάντως σπάνια να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Αν η αυχενική και papp_p ειναι καλή, τότε μάλλον το μωράκι σου είναι μια χαρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα :) καλως ηρθατε κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας!

Ευακι, πηγα στην σελιδα που εγραψες παραπανω και μου βγαζει ΠΗΤ 30/5!

Η ημερομηνια συλληψης θεωρειται η ημερομηνια του εκανες σεξ;

καλημερα :) καλως ηρθατε κοριτσια και με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας!

Ευακι, πηγα στην σελιδα που εγραψες παραπανω και μου βγαζει ΠΗΤ 30/5!

Η ημερομηνια συλληψης θεωρειται η ημερομηνια του εκανες σεξ;

Σοφία μου η ΠΗΤ υπολογίζεται απ' όσο ξέρω από την 1η ημέρα της τελευταίας περιόδου που είχε η κάθεμια :tongue::tongue: !!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Εισαι σιγουρη για την ημερομηνια συλληψης;

Εμενα παντως 3 πιθανες ημ.συλληψη κ επεσε μεσα ο υπερηχος.Και μαλιστα σε μη γονιμες .Προφανως σου δινει ημερομηνια συλληψης η γιατρος 6 Σεπτεμβριου ε;

100%.

Δεν εννοω οτι δεν τη δεχεται για σωστη, αλλα ως τιμη αναφορας για τον υπολογισμο.

Εν τω μεταξυ ειμαι περιπτωσαρα!!! Αραια κ που χανω μια περιοδο, αλλα κανω δευτερη ωορρηξια στον ιδιο κυκλο. Ε, κ τις δυο φορες εμεινα εγκυος στη δευτερη, δηλαδη ειχα δυο μηνες χωρις περιοδο!!! Αλλα ενω ξερω ημ συλ επιμενει να βαζει πλασματικη ημ τελευταιας περιοδου συμφωνα με τις μετρησεις του υπερηχου...

Εν τω μεταξυ η αυχενικη σημερα μου εδωσε πητ 24/5...

Δε βγαζω ακρη, οποτε θελει ας ερθει χεχε

Κι εγω γι αυτο ρωτησα για τον αιματολογικο, για να μαθω τιμη.

Σ ευχαριστουμε κοριτσι για τις πληοφοριες. Ρωτησα κ τη γιατρο μου σημερα κ μου ειπε 600 αλλα εχω ακουσει κ για 400 σε Αθηνα.

Διαφημίσεις

Εμεις κραταμε του υπερηχου.Διοτι θα ειχα ΠΗΤ ημερολογιακα 3/5/17 αλλα με τον υπερηχο βγαινει 14/5.Τα ιδια και στο Νικολα.Ημερολογιακα ηταν 17/7αλλα υπερηχογραφικα 31/7.Τελικα γεννησα με καισαρικη 17/7 βεβαια αλλα τελειως τυχαια.χαχα

Συμφωνουμε αρα. Αυτο λεω οταν εχεις πανω απο 6 μερες διαφορα υπερισχυει του υπερηχου. Γιατι τετοια αποκλιση και τις δυο φορες;

Συμφωνουμε αρα. Αυτο λεω οταν εχεις πανω απο 6 μερες διαφορα υπερισχυει του υπερηχου. Γιατι τετοια αποκλιση και τις δυο φορες;

Γιατι τη πρωτη φορα δεν ειχα σταθερο κυκλο.Τωρα παλι που υποτιθεται πως ειχα σταθερο και ειχα υπολογησει και τις γονιμες τρομαρα μου να μη κανουμε κατι προφανως για καποιο λογο χαλασε ο κυκλος μου

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Καλησπέρα κορίτσια, χαιρομαι παρα πολυ που ειμαστε τοσες πολλες και μοιραζομαστε τις εμπειριες μας! εγω εχω ΠΗΤ 15/5 και ανυπομονω τοσο πολυ να γνωρισω το μωρακι μου! βαλτε με και μενα στο fb Maria Osm

Διαφημίσεις

asteraki_mou λογικά δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αφού στο λέει και ο γιατρός σου. από την άλλη το κόστος δεν είναι θέμα και αν θέλεις να είσαι ήρεμη καν'το. Και εμένα ολα καλά μου έλεγαν αλλα το έκανα. Ετσι μου λέγαν και στη πρωτη εγκυμοσυνη οτι ολα καλα και εγω εβλεπα οτι δεν ειναι καλα. Πάντως σπάνια να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Αν η αυχενική και papp_p ειναι καλή, τότε μάλλον το μωράκι σου είναι μια χαρά!

Μακάρι να είναι όλα καλά! Είχες κανει papp_a στο πρωτο σου;

Κοριτσακια ιδεα μου ειναι ή ειμαστε πολυπληθες καφε;

οντως μαζευτηκαμε πολλες, θα λυσουμε το δημογραφικο, καποια το ειπε :-D

Αλλα λεμε πιο πολλα στο φμπ, εδω ειμαστε λιγομιλητες...

Καλησπερα :) σημερα πηγα στην γιατρο μου να κανουμε τις μετρησεις για την αυχενικη. 1,5, το οποιο βρηκε καλο, οποτε δεν με στελνει σε καποιον πιο ειδικο. Μετα πηγα να δωσω αιμα για pap-a του οποιου θα εχω τα αποτελεσματα την Τριτη. Λογικα τα ποσοστα θα τα δινουν αυτοι απο το μικροβιολογικο. Το utrogestan θα το σταματησω σταδιακα. Δεν ειδε καποια αποκολληση, οποτε οντως θα ηταν κατι ελαχιστο. Και απο αυριο ξεκιναω σιδηρο και ασβεστιο και συνεχιζω φυλλικο μεχρι και τον 5ο, αν καταλαβα καλα.

ekrs Εχεις να μπεις καιρο. Τι κανεις; ολα καλα με την παπ-α; Τι σας ειπαν τελικα;

Το αφησαμε μωρε το φορουμ. Ολες μπαινουμε φου-μπου και ξεχασαμε τις συνεγκυουλες που δεν εχουν. Τι κανετε κοριτσια πως παει;

Μήπως μπορείτε να με προσθέσετε και μενα στο Facebook και εγω θα γεννήσω το Μάιο και θα ηθελα να μιλάμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...