Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Πως τη βγαζεις την πητ; εμενα αλλιως μου βγαινει...

Κοριτσια καλως ηρθατε οι καινουριες, καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες!

Πως σου βγαινει;θα βρω να σου βαλω ενα τροπο υπολογισμου

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως σου βγαινει;θα βρω να σου βαλω ενα τροπο υπολογισμου

Εχω ημερομηνια συλ 29/8 κ πητ 30/5

Μετραω μια μια τις εβδομαδες απο τοτε.

Παντως η γιατρος μου δεν δεχεται με τιποτα την ημ. Συλ., ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη μου το δεχοταν.

Εχω ημερομηνια συλ 29/8 κ πητ 30/5

Μετραω μια μια τις εβδομαδες απο τοτε.

Παντως η γιατρος μου δεν δεχεται με τιποτα την ημ. Συλ., ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη μου το δεχοταν.

Εισαι σιγουρη για την ημερομηνια συλληψης;

Εμενα παντως 3 πιθανες ημ.συλληψη κ επεσε μεσα ο υπερηχος.Και μαλιστα σε μη γονιμες .Προφανως σου δινει ημερομηνια συλληψης η γιατρος 6 Σεπτεμβριου ε;

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Με το καλο κ σε σενα, ολα καλα να σου πανε!

Αιματολογικο εννοεις το καινουριο που βγηκε κ καταργει την αμνιο η εννοεις την παπ α;[/QUO

Καλή εγκυμοσύνη mardo!! Το αιματολογικό.. δε ξέρω αν κάνει να πω το όνομά του μη θεωρηθεί διαφήμιση. Αυτό που πάει στην Αμερική είναι και έρχονται τα αποτελέσματα σε 10 μέρες. Αλλά δε καταργεί την αμνιο. Απλά σε καλύπτει για κάποιες τρισωμίες.

Κοριτσια ο καλυτερος και ο πιο αποδεχτος τροπος ειναι βαση ΤΕΡ. Εμενα ΠΗΤ ειναιν15/5 βαση αυχενικης 12/5. Αλλα ΠΗΤ κραταμε την ημερολογιακη γιατι στις πανω απο 6 μερες διαφορα ημερολογιακης και υπερηχου υπερισχυει του υπερηχου. Οπως σρην Βιολα που ειχε ΠΗΤ 16/5 αλλα βαση αυχενικης παει 29/5. Ολοι οι αλλοι μεθοδοι ειναι για γυναικες με αστατο κυκλο ή με τεχνιτη γονιμοποιηση

Ο πιο ευκολος τροπος για ΠΗΤ. ΤΕΡ (τελευταια περιοδος) εγω ειχα 8/8 και προσθετεις 7. Δηλαδη 8β7=15. Δλδ 8/8 ειχα τελευταια περιοδο +7 παει 15/8 και μετραω 10 μηνες υπολιγιζοντας και τον 8ο και βγαινει 15 μαιου.

Ευκολο. Επισης υπαρχουν απειρα app στα κινητα. Πατε στα store και ψαξτε pregnancy calculator

Εύα σε ευχαριστώ, κ εγώ αυτή την ημερομηνία έχω κρατήσει σαν πιθανή. Annabi κ σε όλες τις καινούργιες κ παλιές κοπέλες, με το καλό τα μωρακια μας! Να σε ρωτησω ποσο στοιχίζει αυτή η αιματολογικη; άκουσα για 500 ευρώ, ισχύει;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!κι εγω αυτο θα ρωτουσα αστερακι...το κοστος της αιματολογικης....harmony test...σκεφτομαι να την κανω κ γω...μια χαρα ηταν η αυχενικη μας και το paap-A απλα για να εχουμε ενα συν ακομα..ζω κρητη κ ο γιατρος μου ειπε οτι στελνουν το δειγμα αμερικη κ σε 15 μερες εχουμε τα αποτελεσματα.,δεν ρωτησα για το κοστος ομως γιατι μου ειπε δε βλεπω λογο να το κανεις..το σκεφτομαι ομως..

Το harmony test εκανα στη βιοιατρική. Εκανε 460ευρώ το βασικό (που μετράει τις τρείς βασικές τρισωμίες) και 590ευρω αν ήθελες και έλεγχο φύλλου και κάτι άλλα που δε τα κατάλαβα και μου είπε αυτός εκεί οτί γενικά δε τα συστήνουν. Πάντως η απάντηση ήρθε σε λιγότερο από 15 μέρες. Αν είναι καλά η αυχενική το κάνεις για να είσαι πιο ήρεμη όμως σίγουρα δεν αντικαθιστά την αμνιο.

Annabi σε ευχαριστώ! Εμας καλη ηταν η αυχενική όμως το papp_a μου στο ποσοστο λόγω ηλικιας βγήκε 1/501 κ δεν μου αρέσει καθόλου. Ο γιατρός λέει οτι είναι όλα μια χαρά αλλά εμένα μου έχει κολλήσει αρνητικά αυτό...

Κοριτσια ο καλυτερος και ο πιο αποδεχτος τροπος ειναι βαση ΤΕΡ. Εμενα ΠΗΤ ειναιν15/5 βαση αυχενικης 12/5. Αλλα ΠΗΤ κραταμε την ημερολογιακη γιατι στις πανω απο 6 μερες διαφορα ημερολογιακης και υπερηχου υπερισχυει του υπερηχου. Οπως σρην Βιολα που ειχε ΠΗΤ 16/5 αλλα βαση αυχενικης παει 29/5. Ολοι οι αλλοι μεθοδοι ειναι για γυναικες με αστατο κυκλο ή με τεχνιτη γονιμοποιηση

Εμεις κραταμε του υπερηχου.Διοτι θα ειχα ΠΗΤ ημερολογιακα 3/5/17 αλλα με τον υπερηχο βγαινει 14/5.Τα ιδια και στο Νικολα.Ημερολογιακα ηταν 17/7αλλα υπερηχογραφικα 31/7.Τελικα γεννησα με καισαρικη 17/7 βεβαια αλλα τελειως τυχαια.χαχα

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Evaki25 ευχαριστώ πάρα πολύ! Αντε με το καλό και εσένα το μωρό σου! Λες να είμαστε και στο ίδιο μαιευτηρίο? Εγώ είμαι στο Ιασω. Ναι πρόσθεσέ με... Anna Botsi

Αννα μου θα σε προσθεσω.

εγω γενναω Χανια οποτε αποκλειεται.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...