Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

πω πω αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε!! Σε λίγο θα λύσουμε και το δημογραφικό μας πρόβλημα! Καλωσορίσατε αστεράκι και χρύσα!! Ηρεμες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες! Χρύσα, ο κάθε γιατρός έχει κι άλλα χούγια. Εγώ ακόμα παίρνω προγεστερόνη, ενώ ξέρω από φίλες ότι την κόψανε πιο νωρίς! Για να μην έχεις αμφιβολίες μέσα σου, απλά ρώτα τον, με το σκεπτικό ότι το φυλλικό οξύ το παίρνεις ακόμη κι αν δεν είσαι έγκυος. Φιλιά σε όλες!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλα μωρακια τον μαιο!!!..Ηρω την προγεστερονη την επαιρνα κ γω απο την 5η βδομαδα που μαθαμε την εγκυμοσυνη μεχρι την 10η καπου που την σταματησα απο μονη μου.μου εφερνε τρομερο πονοκεφαλο κ νυστα...κουρελι ολη μερα..ο γιατρος μου ειπε να την αρχισω παλι αλλα κ γω εχω ακουσει οτι μετα το πρωτο τριμηνο κ αφου δεν εχεις αιμοραγια δεν χρειαζεται..του ειπα οτι με εκανε χαλια η ορμονη κ μου ειπε αν ειναι ετσι να μην την παιρνω...αχρειαστη να ναι!

Ευχαριστώ πολύ για το ζεστό καλωσόρισμα κ τις ευχές! Μου φαίνεται απίστευτο που είμαι κ γω στο πινακακι!!! :) πραγματικα κορίτσια πολλές εγκυμοσύνες αυτό το διαστημα, το άκουσα να το λένε στο νοσοκομειο όσο περίμενα τις εξετάσεις. Είμαι περίεργη να δω αν θα έχουμε κ ίδιο φύλο οι περισσότερες λόγο του ιδιου μήνα! Εγώ δεν έμαθα στην αυχενική. Όλα καλά να μας πάνε κορίτσια μου!!!

Ασχετο αλλα διαβασα οτι η ΠΗΤ αλλαζει στην αυχενικη μονο αν εχει πανω απο 6 ημερες διαφορα απο την ημερολογιακη (δλδ λαμβανονταν υποψιν ΤΕΡ). Και μου το επιβεβαιωσε και ο γυναικολογος μου και οι γυναικολογοι του νοσοκομειου. Μονο σε περιπτωσεις που η εγκυος εχει αστατο κυκλο η δεν γνωριζει την ΤΕΡ τοτε ισχυει ημερομηνια της αυχενικης.

Ασχετο αλλα διαβασα οτι η ΠΗΤ αλλαζει στην αυχενικη μονο αν εχει πανω απο 6 ημερες διαφορα απο την ημερολογιακη (δλδ λαμβανονταν υποψιν ΤΕΡ). Και μου το επιβεβαιωσε και ο γυναικολογος μου και οι γυναικολογοι του νοσοκομειου. Μονο σε περιπτωσεις που η εγκυος εχει αστατο κυκλο η δεν γνωριζει την ΤΕΡ τοτε ισχυει ημερομηνια της αυχενικης.

Αυτο που λες ισχυει Ελπιδα μου.Στην αυχενικη διαμορφωνεται και δεν αλλαζει ξανα.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Kωνσταντινα καλωσορισες καλη εγκυμοσυνη και σε σενα!Αν εχεις fb στειλε μου μνμ να σε προσθεσω στην ομαδα μας!

Καλημέρα σας κορίτσια...σαςευχαριστώ πολύ.πήγα για αυχενική όλα πήγαν καλά..είχα καποιες μικρες αποκλισεις με τις αιματολογικές εξετάσεις αλλα όχι κάτι που να ανησυχει την γιατρό.evaki25 έχω fb θα με βρείτε ΣΤΡΑΤΙΩΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

Καλημέρα σας κορίτσια...σαςευχαριστώ πολύ.πήγα για αυχενική όλα πήγαν καλά..είχα καποιες μικρες αποκλισεις με τις αιματολογικές εξετάσεις αλλα όχι κάτι που να ανησυχει την γιατρό.evaki25 έχω fb θα με βρείτε ΣΤΡΑΤΙΩΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.

Μηπως ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ: γιατι στρατιωφη δε βρισκω..

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί με την π.η.τ και δεν ξέρω ποια ισχυει.. Και ξέρω ακριβως την ημερομηνία σύλληψης.. Μην σας πω οτι ξέρω και την ωρα! :)

Αν μου πεις ημερομηνια συλληψης θα σου πω την πητ.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Γειά σας μανούλες Μαϊου 2017. Εμείς έχουμε ΠΗΤ 14/05/2017. Καναμε αυχενική η οποία βγήκε 2,3 και ανησυχήσαμε μην έχει κάποιο θέμα το μωρό, γιατί είχα και μια παλινδρομη πριν ένα χρόνο. Κάναμε τον αιματολογικό έλεγχο για χρωμοσωματική ανωμαλία και δοξα το θεό όλα καλα. Μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι!! Με το καλό σε όλες τα μωράκια σας!!

Γειά σας μανούλες Μαϊου 2017. Εμείς έχουμε ΠΗΤ 14/05/2017. Καναμε αυχενική η οποία βγήκε 2,3 και ανησυχήσαμε μην έχει κάποιο θέμα το μωρό, γιατί είχα και μια παλινδρομη πριν ένα χρόνο. Κάναμε τον αιματολογικό έλεγχο για χρωμοσωματική ανωμαλία και δοξα το θεό όλα καλα. Μάλλον περιμένουμε κοριτσάκι!! Με το καλό σε όλες τα μωράκια σας!!

Καλωσηρθες Annabi.καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι .Εχουμε ιδια ΠΗΤ.Αν θες στειλε μου μνμ για την ομαδα μας στο fb.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Με το καλο κ σε σενα, ολα καλα να σου πανε!

Αιματολογικο εννοεις το καινουριο που βγηκε κ καταργει την αμνιο η εννοεις την παπ α;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...