Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Είμαι η Σοφία. Έχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 χρονών και μπήκα στον 3ο μήνα. Η ΠΗΤ μου είναι 31-5-17. Καλώς σας βρήκα! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη, αλλά θα το κάνω και αυτό! Ελπίζω να περάσουμε ωραία σε αυτό το θαυμάσιο ταξίδι που έχουμε μπροστά μας!

Καλώς ήρθες στην παρέα !!!

Κορίτσια όλα καλα με την αυχενική περιμένω βέβαια κ το παπ Α

Αλλα δεν μου έδωσαν κάποιο λόγο ανησυχίας ίσα ίσα κουνιόταν παρά πολύ κ ο γιατρός που μου την έκανε λέει πως ειναι πολύ καλο που ειναι υπερκινητικό !!!!

Η πητ άλλαξε πήγε 19/5 βάση της αυχενική .. όποτε αυτή λαμβάνω πλέον υπόψιν μου ;

????????????????????????????????????????

bTERp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά με την αυχενική! Κατά 90% κορίτσι!

Καλως ήρθες sofka! Με το καλό!

Εμένα δεν μπόρεσε να δει .... είχε τον ομφάλιο λορο ανάμεσα

Αλλα κ πάλι μου είπε πως ειναι μικρό για να φανεί

Όταν την έκανα ήμουν 12-1

bTERp3.png

Βιολα μου συγχαρητηρια για την αυχενικη σου κι εγω περιμενω την παπ α κι οπως κι εσενα ηταν πολυ υπερκινητικο. Ναι η ΠΗΤ στην ουσια καθοριζεται στην αυχενικη κ δν ξαναλλαζει.Εμενα συμβαδιζε απολυτα η αυχενικη με τη ΠΗΤ που μου χε πει η γυναικολογος μου

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Βιολα μου συγχαρητηρια για την αυχενικη σου κι εγω περιμενω την παπ α κι οπως κι εσενα ηταν πολυ υπερκινητικο. Ναι η ΠΗΤ στην ουσια καθοριζεται στην αυχενικη κ δν ξαναλλαζει.Εμενα συμβαδιζε απολυτα η αυχενικη με τη ΠΗΤ που μου χε πει η γυναικολογος μου

Σου έστειλα μνμ για να με βάλεις στην ομάδα ...

bTERp3.png

Διαφημίσεις

ekrs Εχεις να μπεις καιρο. Τι κανεις; ολα καλα με την παπ-α; Τι σας ειπαν τελικα;

Το αφησαμε μωρε το φορουμ. Ολες μπαινουμε φου-μπου και ξεχασαμε τις συνεγκυουλες που δεν εχουν. Τι κανετε κοριτσια πως παει;

Τι κάνετε κορίτσια;;; ελπίζω να είστε όλες καλά! εμείς με το μωράκι μου είμαστε καλούτσικα... τις τελευταίες βδομάδες ρίχνω μάχη με τις ανακατωσούρες. Ειδικά το νερό δεν το μπορώ καθόλου. Πίνω με το ζόρι, αλλά ξέρω ότι μετά θα γυρίζουν τα πάντα όλα μέσα! Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω εμετούς. Το άλλο θέμα που προέκυψε είναι η αυχενική που δεν ήξερα καν τι είναι! Καθόμουν να ψάξω και να μάθω και να'σου ένα ξαφνικό άγχος τρελό! Τελευταία φορά πήγα στο γιατρό πριν 3 βδομάδες και το επόμενο ραντεβού μου είναι την άλλη βδομάδα όταν θα'μαι 12 βδομάδων. Αλλα δε μου ζήτησε να κλείσω ραντεβού με κάποιον ειδικό. Φαντάζομαι ότι την άλλη βδομάδα το ραντεβού που έχουμε είναι η αυχενική. Αλλά μπορεί να την κάνει; Εσάς σας την κάνουν οι γυναικολόγοι σας ή πάτε αλλού;;; ΥΓ: είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, συγγνώμη αν κάποιες ερωτήσεις μου θεωρηθούν χαζές, αλλά ανακαλύπτω κάθε μέρα πράγματα καινούρια. Καλά το λένε "ταξίδι" ! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...