Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μας μήνα! Αυριο Bιολα εχω και εγω αυχενικη! 6:30 το απογευμα! Ανυπομονω! Απο καουρες μετρια, αλλα ψυχολογια χαλιααα! Ελπιζω να περασει!

Καλως ηρθες Ηρω! Με το καλό! Άνοιξε πάλι το fb είναι ευκολότερη η επικοινωνία!

Ekrs θα ελεγα ακομα να μην αγχωνεσαι. Περιμενε να βγει η παπ Α για να εχεις τα τελικα αποτελεσματα...

Εγω εχω 1:30 το μεσημέρι !!!!

Καλα αποτελέσματα να έχουμε ... ποια κοπέλα προσθέτει στην ομάδα στο face?

????????????????????????????????????????

bTERp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ekrs ψυχραιμια, αισιοδοξια και καλα αποτελεσματα.

Κοριτσια μπερδευτηκα, η τρισωμια 13 δεν ειναι το συνδρομο νταουν; τι σχεση εχει με αποβολη; εγω απ οτι ξερω αν δειξει κατι η αυχενικη και το παπα, κανεις αμνιοπαρακεντηση για να βεβαιωθεις. Εκανε η αδερφη μου στο δευτερο, τζαμπα το αγχος και το 600αρι! Μια χαρα το παιδι.

ekrs ψυχραιμια, αισιοδοξια και καλα αποτελεσματα.

Κοριτσια μπερδευτηκα, η τρισωμια 13 δεν ειναι το συνδρομο νταουν; τι σχεση εχει με αποβολη; εγω απ οτι ξερω αν δειξει κατι η αυχενικη και το παπα, κανεις αμνιοπαρακεντηση για να βεβαιωθεις. Εκανε η αδερφη μου στο δευτερο, τζαμπα το αγχος και το 600αρι! Μια χαρα το παιδι.

Το γκουγκλαρα, λαθος μου, το νταουν ειναι τρισωμια 21.

Παντως ψαχνοντας διαβασα οτι δεν ειναι αξιοπιστα τα τεστ, οτι μπορει να βγει ψευδως θετικο αλλα και ψευδως αρνητικο. Κ οτι υπαρχει ενα νεο tranquillity τεστ που ειναι πληρως αξιοπιστο κ γλιτωνεις την αμνιοπαρακεντηση!

Το γκουγκλαρα, λαθος μου, το νταουν ειναι τρισωμια 21.

Παντως ψαχνοντας διαβασα οτι δεν ειναι αξιοπιστα τα τεστ, οτι μπορει να βγει ψευδως θετικο αλλα και ψευδως αρνητικο. Κ οτι υπαρχει ενα νεο tranquillity τεστ που ειναι πληρως αξιοπιστο κ γλιτωνεις την αμνιοπαρακεντηση!

Καλα η αμνιο ειναι μεγαλο θεμα και παιζει πολυ χρημα και ποσοστα που κερδιζουν οι γιατροι. Εχουν φθασει να τις προτεινουν πολυ γυναικολογοι για ανευ λογου ή για ψιλου πηδημα. Εχουν γινει σαν τις αναιτιες καισαρικες.

Εν τω μεταξυ μπορει ενα ποσοστπ στην αυχενικη να βγει λεω εγω 1/800 να σου πουν για αμνιο και το ποσοστο αποβολης μετα την αμνιο να ειναι ενα 1/250.

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Είμαι η Σοφία. Έχω ένα αγοράκι σχεδόν 4 χρονών και μπήκα στον 3ο μήνα. Η ΠΗΤ μου είναι 31-5-17. Καλώς σας βρήκα! Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη, αλλά θα το κάνω και αυτό! Ελπίζω να περάσουμε ωραία σε αυτό το θαυμάσιο ταξίδι που έχουμε μπροστά μας!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...