Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ την ΑΜΗ την μέτρησα πρώτη φορά στα 42.. από τα 37 είχαν αρχίσει ανωμαλίες στην περίοδο που έδιναν ενδείξεις για ΠΩΑ, αλλά επειδή άργησα να παντρευτώ ( άργησα σε αναπαραγωγικούς όρους εννοώ) σε εκείνη τη φάση δεν το είχα πολυψάξει για να μην αγχωθω.. απλά, όταν γνώρισα τον άντρα μου, ήξερα εξαρχής ότι θα πάω για εξωσωματική και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς τις εξετάσεις. Οπότε σε εκείνη την φάση κάναμε ταυτόχρονα και τις εξετάσεις προγεννητικού ( που πήγαν τελείως χαμένες αφού πήγα με δωρεά) και τις ορμονικές... Δε νομίζω ότι αργεί πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι γιατί είχαμε κάνει ένα τεράστιο πακέτο εξετάσεων στο ίδιο κέντρο και έρχονταν λίγες λίγες.. απλά, αυτό που ξέρω είναι, ότι την εξέταση για το Fragile x, την σπρώχνουν πλέον αρκετά οι γυναικολόγοι, μαζί με αυτή της κυστικης ινωσης.. έχω δλδ φίλη, στον ίδιο γυναικολόγο με εμένα ( τον κλασικό γυναικολόγο όχι της εξωσωματικής) που της είχε ζητήσει να την κάνει, παρόλο που εκείνη ήταν με φυσική σύλληψη. Μάλιστα η κοπέλα τελικά έχει κάνει 4 παιδιά, δλδ δεν υπάρχει υπόνοια ΠΩΑ ούτε για πλάκα...

Α μάλιστα. Μήπως αυτή η κοπέλα είχε κάποια κληρονομικότητα από κάπου; Διάβασα πως σε περιπτώσεις κληρονομικότητας αυτισμού στην οικογένεια ή άλλων νοσημάτων , τότε την κάνουν. Οι γυναίκες που έχουν τη προμεταλλαξη είναι πιθανόν να εμφανίσουν ΠΩΑ σε πολύ μικρή ηλικία, ακόμα και κάτω των 25. Εγώ στα 25 είχα ήδη ΠΩΑ, για αυτό μου το πρότεινε. Κανεις άλλος δε μου το είχε πει.

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Κορίτσια να ρωτήσω....

Χτες μια φίλη μου ανακάλυψε πως είχε σταματήσει η καρδιά του εμβρύου κ έκανε απόξεση ... τα συμπτώματα ... είδε λίγο καφέ εδω κ κάποιες μέρες .

Θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε τέτοια εμπειρία ποια ειναι τα συμπτώματα;;; μου έχουν μπει κ εμένα ιδέες .. εχω να πάω κ τρεις βδομαδες στο γιατρό την Τετάρτη εχω Ράντευου ...

απλά επειδή δεν εχω πάρει καθόλου βάρος πέρα απο ένα κιλό κ μου έχει κάνει εντύπωση αυτο ....

Βιολα εγω που εχω μια παλινδρομη πριν το γιο δεν ειχα ουτε καφε ουτε τιποτα.

Στο γιο μου παλι ειχα αιμα καθαρο οχι απλα καφε 2 φορες στο πρωτο τριμηνο κι ολα πηγαν καλα.

Μη ψαχνεις για τα κιλα.Τη Τριτη που πηγα στη γιατρο ημουν μειον 2,5 κιλα και το μωρο σουπερ.Και δεν εχω εμετους.Μη σκεφτεσαι οτι τα κιλα εχουν σχεση.Απλα εχεις καιρο να πας και εχεις αγχωθει.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο κορίτσι μου .....

Εγω δεν εχω τίποτα δόξα το θεό ούτε καφέ υγρά ούτε πόνους ούτε τίποτα .....

Να μην αγχωνεσαι γιατι το μωρακι σου σε νιωθει και σιγουρα σε θελει ηρεμη και χαρουμενη!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλήσπερα σε όλους θα ήθελα να ρωτησω αν είναι φυσιολογική ή τιμή της χοριακης μου 3652 μονάδες στη δεύτερη ημέρα της κ;θυστερησης μήπως είναι πολύ υψηλή? Ευχαριστώ

Μεγαλη για δυο μερες ε?Μηπως πας για διδυμακια?

Με το καλο ειτε ενα ειτε δυο!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Ευχαριστώ πολύ και όλες τις κοπέλες για την υποδοχή!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε καλές αυχενικές και μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p:p:p

😁😁😁😁😁😁😁

????????????????????????????????????????

bTERp3.png

Κορίτσια πήρα τηλ στο ΡΕΑ για να ρωτήσω για την αυχενική

Γτ διάβασα οτι πλέον θα γράφετε κ μου είπαν πως δεν έχουν κάποια ενημέρωση ...

bTERp3.png

Διαφημίσεις

Βιολα εγω που εχω μια παλινδρομη πριν το γιο δεν ειχα ουτε καφε ουτε τιποτα.

Στο γιο μου παλι ειχα αιμα καθαρο οχι απλα καφε 2 φορες στο πρωτο τριμηνο κι ολα πηγαν καλα.

Μη ψαχνεις για τα κιλα.Τη Τριτη που πηγα στη γιατρο ημουν μειον 2,5 κιλα και το μωρο σουπερ.Και δεν εχω εμετους.Μη σκεφτεσαι οτι τα κιλα εχουν σχεση.Απλα εχεις καιρο να πας και εχεις αγχωθει.

Μακάρι κορίτσι

Οπως κ να έχει τη Τετάρτη εχω Ράντευου ....

bTERp3.png

Σε πολλά σάιτ διάβασα ότι πλέον καλυπτεται και η αυχενική και η β' επιπέδου, αλλά δεν μπόρεσα να βρω το φεκ. Αυτό που βρήκα (νομίζω στα "Νέα") είναι ότι η Α κοστολογείται στα 20 ευρώ και τα ιδιωτικά αρνούνται το τόσο χαμηλό κόστος. Μέχρι να φτάσει για μας η β΄επιπέδου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καταρχήν να ευχηθω στα κοριτσάκια που είχαν ένα θετικό τεστ/χοριακη να έχετε μία τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Σύντομα να έχουμε κι άλλα ευχάριστα!!!

Εμείς σήμερα κάναμε αυχενική αλλά ο γιατρός μας σύστησε να είμαστε συγκρατημενοι κ να ψαξουμε λίγο την καρδιά...

Βασικά οι μετρήσεις του υπερήχου ήταν

CRL 51,3

ΑΔ 1,6

21: 1/12.800 με φτ λόγω ηλικίας 1/640

18: 1/20.000 με φτ λόγω ηλικίας 1/1.400

13: 1/1.100 με φτ λόγω ηλικίας 1/4.600

Σήμερα είμαι 12w+1d

Αυτό που μας σχολίασε ο γιατρός είναι ότι στον ομφάλιο λώρο έχουμε 2 αντί 3 αγγείων αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό κ ότι το μωράκι είχε ταχυκαρδία με 196 παλμούς που θέλει να το ψαξουμε με περαιτέρω υπέρηχο για να δούμε τη μορφολογία της καρδιάς κλπ.

Να σημειωσω ότι το παπει θα βγει την πέμπτη / μπορεί να μας αλλάξει λίγο τις πιθανότητες...

Όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί για την τρισωμια 13, καθώς μας είπε πως αν ισχύει μιλάμε για αποβολή...

Ξέρει κάποια από εσάς κάτι παραπάνω???

tt1d93c4

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καταρχήν να ευχηθω στα κοριτσάκια που είχαν ένα θετικό τεστ/χοριακη να έχετε μία τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Εμείς σήμερα κάναμε αυχενική αλλά ο γιατρός μας σύστησε να είμαστε συγκρατημενοι κ να ψαξουμε λίγο την καρδιά...

CRL 51,3

ΑΔ 1,6

Σήμερα είμαι 12w+1d

Αυτό που μας σχολίασε ο γιατρός είναι ότι στον ομφάλιο λώρο έχουμε 2 αντί 3 αγγείων αλλά αυτό δεν είναι ανησυχητικό κ ότι το μωράκι είχε ταχυκαρδία με 196 παλμούς που θέλει να το ψαξουμε με περαιτέρω υπέρηχο για να δούμε τη μορφολογία της καρδιάς κλπ.

Να σημειωσω ότι το παπει θα βγει την πέμπτη / μπορεί να μας αλλάξει λίγο τις πιθανότητες...

Όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί για την τρισωμια 13, καθώς μας είπε πως αν ισχύει μιλάμε για αποβολή...

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η τιμη της Α.Δ καθοριζεται απο την βδομαδα κυησεως και το μηκος του μωρου. Ετσι μου ειχε πει ο γιατρος. Τωρα απο οτι ειδα στα δικα μου αποτελεσματα. Τα ποσοστα μετα την παπ-α ανεβαιναν κατα πολυ. Τωρα δεν ξερω κατι παραπανω παρα μονο αυτο που γραφει κατω απο τα αποτελεσματα. Η μεθοδος εχει ευαισθησια 90% και δεν ειναι διαγνωστικη αλλα ενδεικτικη. Μακαρι να πανε ολα καλα. Στο ευχομαι ολοψυχα.

Καλησπέρα κορίτσια!!

CRL 51,3

ΑΔ 1,6

Σήμερα είμαι 12w+1d

Για τη καρδουλλα δε μπορω να σε βοηθησω ομως το ποσοστο τρισωμια 13 εινσι ποβοηθησω.Σκεψου οτιτο ψαχνουν παραπανω οταν 1/300 και κατω.Ενημερωσε μας οταν βγει το παπ .Μη στενοχωριεσαι μονο ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Καλο μηνα συνεγκυουλες. Εφτασε και ο Νοεμβρης. Πως περναει ο καιρος!!!

Ευα καλα αποτελεσμα και σενα σημερα με την αυχενικη σου.

Περιμενουμε νεα σου

Ευχαριστω πολυ Ελπιδα μου.

Σημερα στις 6 εχω ραντεβου.Θα σας πω το βραδακι.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Καλημέρα κορίτσια! Καλό μας μήνα! Αυριο Bιολα εχω και εγω αυχενικη! 6:30 το απογευμα! Ανυπομονω! Απο καουρες μετρια, αλλα ψυχολογια χαλιααα! Ελπιζω να περασει!

Καλως ηρθες Ηρω! Με το καλό! Άνοιξε πάλι το fb είναι ευκολότερη η επικοινωνία!

Ekrs θα ελεγα ακομα να μην αγχωνεσαι. Περιμενε να βγει η παπ Α για να εχεις τα τελικα αποτελεσματα...

bdxGp3.png

tt1d4479

Εγω πάντα ήμουν του γλυκού ... ευτυχώς δεν με έχει ρίξει εκεί

Μόνο για φαΐ ενδιαφέρομαι κ αυτο όταν πείναςω δεν ειναι όλη την ωρα ο νους μου εκεί ..

Καλησπέρα κορίτσια!!

CRL 51,3

ΑΔ 1,6

Σήμερα είμαι 12w+1d

Κορίτσι μου εύχομαι την Πέμπτη τα αποτελέσματα να ειναι καλα ...

Δεν εχω καθόλου άποψη επι του θέματος, -αύριο θα κανω κ εγω χωριακη !!

bTERp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...