Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από μένα :tongue::tongue::tongue:

Δειλά δειλά σας γράφω και εγώ (σφήνα :) ) καθώς είμαι μανούλα Ιουνίου ΠΗΤ 09/10/2017 :tongue::tongue:. Λόγω αποβολής στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είμαι πολύ αγχωμένη.... καθώς σήμερα έχω τον δεύτερο υπέρηχο μου και έχω τρομερό άγχος για το τι θα δω :)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

Καλώς ήρθες.... Με το καλο να πάνε όλα....

????????????????????????????????????????

bTERp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες να μας παει ολη τη σεζον; Ελπιζω πως οχι!!! Ασε και γω θελω να φαω αλλα που... Καλυτερα βεβαια γτ στις προηγουμενες ειχα βαλει 2-3 το α τριμηνο.

Παντως εχει αλλαξει η γευση μ ολα μου φαινονται ανοστα και αναλατα

Κ εμένα βρε κορίτσια έχει αλλάξει η γεύση....δεν μπορώ να πιω καφε..που τρελέ νόμουν...γενικά απο ροφήματα το μονο που μπορώ να πιω ειναι ζεστό νερο με λεμόνι......τίποτα άλλο...κ πλένω συχνά τα δόντια μου για να μην εχω αυτη την ξινίλα........θα επανέλθουμε άραγε????

Να ρωτήσω τις παλιές..,,ισχυει ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα μας κόψει λοδρα?? οποτε θα φορτωθούμε κιλά??

bTERp3.png

καλησπέρα κορίτσια από ένα νέο μέλος!!! Είμαι η Υρώ, 31 ετών και 29/5 περιμένω το πρώτο μου μωράκι!! :) Αγχωμένη φουλ, ψαρωμένη πιο φουλ, χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα αυτό το νήμα!!! :)

Καλώς ήρθες στο club..

bTERp3.png

Καλώς ήρθες.... Με το καλο να πάνε όλα....

Ευχαριστώ πολύ και όλες τις κοπέλες για την υποδοχή!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε καλές αυχενικές και μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p:p:p

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Εγώ αισθάνθηκα ένα βράδυ πριν μια βδομαδα κάτι....αλλά θεώρησα ότι ειναι το έντερο....

Βέβαια κάπου διάβασα ότι άμα έχεις κοριτσια πολυ πιθανο να χαζό αισθανθείς κάτι....

Κι εγω το νομιζα Βιολα μου.Οτι το ενιωσα δλδ.Αλλα ρωτησα τη γιατρι και μου πε αποκλειεται δν ειναι ουτε 30γραμ. Δενεχει δυναμη.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Διαφημίσεις

Κ εμένα βρε κορίτσια έχει αλλάξει η γεύση....δεν μπορώ να πιω καφε..που τρελέ νόμουν...γενικά απο ροφήματα το μονο που μπορώ να πιω ειναι ζεστό νερο με λεμόνι......τίποτα άλλο...κ πλένω συχνά τα δόντια μου για να μην εχω αυτη την ξινίλα........θα επανέλθουμε άραγε????

Να ρωτήσω τις παλιές..,,ισχυει ότι στο δεύτερο τρίμηνο θα μας κόψει λοδρα?? οποτε θα φορτωθούμε κιλά??

Τα πιο πολλα τα βαζεις στο γ τριμηνο.Αλλα εγω δεν ειμαι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.Εβαλα 7 στην εγκυμοσυνη και στον 6ο ειχα χασει 2.Τωρα εχω χασει 2,5.Γενικα νομιζω αν κανεις ισορροπημενη διατροφη χωρις υπερβολες,δλδ ναι μεν τρως και λιχουδιες αλλα με μετρο οχι ανεξελεγκτα,δε βαζεις πολλα κιλα.

tt1afc0a.aspx

tt1d3df2

Κορίτσια να ρωτήσω....

Χτες μια φίλη μου ανακάλυψε πως είχε σταματήσει η καρδιά του εμβρύου κ έκανε απόξεση ... τα συμπτώματα ... είδε λίγο καφέ εδω κ κάποιες μέρες .

Θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε τέτοια εμπειρία ποια ειναι τα συμπτώματα;;; μου έχουν μπει κ εμένα ιδέες .. εχω να πάω κ τρεις βδομαδες στο γιατρό την Τετάρτη εχω Ράντευου ...

απλά επειδή δεν εχω πάρει καθόλου βάρος πέρα απο ένα κιλό κ μου έχει κάνει εντύπωση αυτο ....

bTERp3.png

Κι εγω το νομιζα Βιολα μου.Οτι το ενιωσα δλδ.Αλλα ρωτησα τη γιατρι και μου πε αποκλειεται δν ειναι ουτε 30γραμ. Δενεχει δυναμη.

Καλα κ εγω δε θεωρώ οτι ήταν το μωρο συγουρα το έντερο ήταν !

bTERp3.png

Τα πιο πολλα τα βαζεις στο γ τριμηνο.Αλλα εγω δεν ειμαι αντιπροσωπευτικο παραδειγμα.Εβαλα 7 στην εγκυμοσυνη και στον 6ο ειχα χασει 2.Τωρα εχω χασει 2,5.Γενικα νομιζω αν κανεις ισορροπημενη διατροφη χωρις υπερβολες,δλδ ναι μεν τρως και λιχουδιες αλλα με μετρο οχι ανεξελεγκτα,δε βαζεις πολλα κιλα.

Εγω πάντα ήμουν του γλυκού ... ευτυχώς δεν με έχει ρίξει εκεί

Μόνο για φαΐ ενδιαφέρομαι κ αυτο όταν πείναςω δεν ειναι όλη την ωρα ο νους μου εκεί ..

bTERp3.png

Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω αν είναι φυσιολογική ή τιμή της χοριακης μου ή οποία ήταν 3652 μονάδες τη δεύτερη ημέρα της καθυστέρησης μου?

Διαφημίσεις

Καλήσπερα σε όλους θα ήθελα να ρωτησω αν είναι φυσιολογική ή τιμή της χοριακης μου 3652 μονάδες στη δεύτερη ημέρα της κ;θυστερησης μήπως είναι πολύ υψηλή? Ευχαριστώ

Γεια σας θα ήθελα να ρωτησω αν είναι φυσιολογική ή τιμή της χοριακης μου ή οποία ήταν 3652 μονάδες τη δεύτερη ημέρα της καθυστέρησης μου?

Ωωωωωω πολύ μεγάλη χωριακη μπράβο !!!! Βέβαια για δεύτερη μέρα καθυστέρησης ειναι μεγάλη ... είσαι συγουρα μόνο στη δεύτερη μέρα ;;;;

Μήπως έχεις διδιμα ;;;;;

bTERp3.png

Κορίτσια να ρωτήσω....

Χτες μια φίλη μου ανακάλυψε πως είχε σταματήσει η καρδιά του εμβρύου κ έκανε απόξεση ... τα συμπτώματα ... είδε λίγο καφέ εδω κ κάποιες μέρες .

Θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε τέτοια εμπειρία ποια ειναι τα συμπτώματα;;; μου έχουν μπει κ εμένα ιδέες .. εχω να πάω κ τρεις βδομαδες στο γιατρό την Τετάρτη εχω Ράντευου ...

απλά επειδή δεν εχω πάρει καθόλου βάρος πέρα απο ένα κιλό κ μου έχει κάνει εντύπωση αυτο ....

Βιολα μου να μην σου μπαινουν ιδεες. Στο πρωτο μου μωρο ειχα καφε υγρα και αιμα , ηταν λογω μερικης αποκολλησης. Μεχρι τον 5 ημουν ξαπλα. Εμπαινα στα φορουμ και διαβαζα και τα περισσοτερα αναφερονταν.σε αποβολες. Ο γιατρος μου τοτε μου ειχε πει οτι αν μπορουσε να σπασει τους υπολογιστες απο τς εγκυμονουσεε θα το κανε γιατι μπαινουν και διαβαζουν και τρομοκρατουνται χωρις λογο. Αυτο που θελω να πω οτι πολλες φορες ακουμε διαφορα αλλα δεν ξερουμε το ιστορικο ή τους υπολοιπους παραγοντες . Οπως σου ειπα καθε περιπτωση ειναι μοναδικη. Μην αγχωνεσαι και να σκεφτεσαι θετικα για το μωρακι σου.

Τα κιλα δεν παιζουν ρολο. Εγω ως τωρα εχω χασει. Τι θα πει αυτο; αυτο που λενε να τρως για δυο ειναι μυθος. Θυμαμαι στο γ τριμηνο ειχα βαλει τρια κιλα και το μωρο μεγαλωνε καλα.

Μονο θετικες σκεψεις να κανεις Βιολα μου!!! Και οσο μπορεις να αποφευγεις να ακους δυσαρεστες εμπειριες αλλων γυναικων οσο εισαι εγκυος.

Ευχαριστώ πολύ και όλες τις κοπέλες για την υποδοχή!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε καλές αυχενικές και μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p:p:p

Lover bird νομιζω μιας και το τικερακι σου δειχνει οτι εισαι στην 8η εβδομαδα, πρεπει να ανοιξεις καφεδακι μανουλες Ιουνιου. Εδω σε μας η Ειρηνη απο την 5η το ξεκινησε. Θα ειστε οι πρωτες μανουλες του καλοκαιριου.😊😊😊

Βιολα μου να μην σου μπαινουν ιδεες. Στο πρωτο μου μωρο ειχα καφε υγρα και αιμα , ηταν λογω μερικης αποκολλησης. Μεχρι τον 5 ημουν ξαπλα. Εμπαινα στα φορουμ και διαβαζα και τα περισσοτερα αναφερονταν.σε αποβολες. Ο γιατρος μου τοτε μου ειχε πει οτι αν μπορουσε να σπασει τους υπολογιστες απο τς εγκυμονουσεε θα το κανε γιατι μπαινουν και διαβαζουν και τρομοκρατουνται χωρις λογο. Αυτο που θελω να πω οτι πολλες φορες ακουμε διαφορα αλλα δεν ξερουμε το ιστορικο ή τους υπολοιπους παραγοντες . Οπως σου ειπα καθε περιπτωση ειναι μοναδικη. Μην αγχωνεσαι και να σκεφτεσαι θετικα για το μωρακι σου.

Τα κιλα δεν παιζουν ρολο. Εγω ως τωρα εχω χασει. Τι θα πει αυτο; αυτο που λενε να τρως για δυο ειναι μυθος. Θυμαμαι στο γ τριμηνο ειχα βαλει τρια κιλα και το μωρο μεγαλωνε καλα.

Μονο θετικες σκεψεις να κανεις Βιολα μου!!! Και οσο μπορεις να αποφευγεις να ακους δυσαρεστες εμπειριες αλλων γυναικων οσο εισαι εγκυος.

Έχεις δίκιο κορίτσι μου .....

Εγω δεν εχω τίποτα δόξα το θεό ούτε καφέ υγρά ούτε πόνους ούτε τίποτα .....

bTERp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...