Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Μανούλες Μαΐου 2017

ekrs

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα.Μπηκα σφηνα εδω μιας και ειμαι μανουλα Ιουνιου αλλα ακομη δε βλεπω το αναλογο thread οποτε μη με δει καμια μανουλα και φτιαξουμε και το δικο μας χεχε. Ειμαι 33 χρονων και πεντε εβδομαδων μολις (και αυτο παλι δεν ειναι και στανταρ γιατι αυριο εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γιατρο) και εχω και μια μικροτερη κορουλα 21 μηνων. Σας ευχομαι καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.

Καλωσηλθες ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη. Ειναι λιγο νωρις για τις μανουλες Ιουνιου. Σιγα σιγα απο αρχες Νοεμβρη θα αρχισετε να μαζευεστε και σεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 597
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως τη τη μανουλα Ιουνιου. Συγκινουμαι γιατι Ιουνιο γεννησα το 2014 και τωρα για μια μερα μπηκα στο Μαιο!!

Elinor μη στεναχωριεσαι καθολου για το διαβητη κι εγω ειχα στο πρωτο και το ανακαλυψα στην καμπυλη. Τωρα συμπεριφερομαι σαν να εχω παλι λογω ιστορικου, μακαρι κ τοτε να το ειχα ανακαλυψει νωριτερα γιατι δυσκολευτικα να αλλαξω συνηθειες. Απο την εμπειρια μου να σου πω οτι λογω τον ορμονων ο οργανισμος ανεβαζει ζαχαρο το πρωι, εγω την εβγαζα με αβγο βραστο και φρυγανια, το απογευμα και λιγο γλυκακι να ετρωγα δεν ανεβαζα. Γενικως αν κανεις διατροφη δε θα χρριαστεις ινσουλινη, απλα θα τρυπιεσαι για να το μετρας, να εισαι σιγουρη.

Κι εγω πολυυυυ εμετο αυτες τις μερες!!!

Καλως μας ηρθες ΡοκοΙουνιομανουλα, κ εγω οριακα προς Ιουνιο ειμαι (29/5) οποτε ποτε δε ξερεις.. Ιουνιο ειχα κανει κ τη κορη μου οποτε μια χαρα σε νιωθω... Τι κανετε?? Εγω καλα, αλλα με αυτες τις καουρες δε μπορω αλλο... Θελω να φαω οτι υπαρχει γυρω μου αλλα μονο που ξερω τι θα τραβηξω μετα δε το κανω... Απο εμετους χαλαρα ειμαι κανω 1 ανα 2-3 μερες κ αν, αλλα ναγουλες φουλ κ καουρα με το παραμικρο... Θερασει αυτο μετα το τριμηνο λετε ή ετσι θα τη βγαλουμε ολη τη σεζον??

Εχουν περασει κ 11 χρονια απ τη κορη μου κ δε θυμαμαι τιποτα, σαν να ηταν αλλη εγκυος... Ειχα κ τοτε καουρες θυμαμαι αλλα νομιζω οχι τοσο νωρις. Βεβαια τοτε ειχα φουλ εμετο κ ζαλαδα..

tt1d476a

Γεια σας και απο μενα.Μπηκα σφηνα εδω μιας και ειμαι μανουλα Ιουνιου αλλα ακομη δε βλεπω το αναλογο thread οποτε μη με δει καμια μανουλα και φτιαξουμε και το δικο μας χεχε. Ειμαι 33 χρονων και πεντε εβδομαδων μολις (και αυτο παλι δεν ειναι και στανταρ γιατι αυριο εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γιατρο) και εχω και μια μικροτερη κορουλα 21 μηνων. Σας ευχομαι καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.

Καλημέρα κορίτσια και από μένα :tongue::tongue::tongue:

Δειλά δειλά σας γράφω και εγώ (σφήνα :) ) καθώς είμαι μανούλα Ιουνίου ΠΗΤ 09/10/2017 :tongue::tongue:. Λόγω αποβολής στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είμαι πολύ αγχωμένη.... καθώς σήμερα έχω τον δεύτερο υπέρηχο μου και έχω τρομερό άγχος για το τι θα δω :)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλες μας!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Διαφημίσεις

Δειλά δειλά σας γράφω και εγώ (σφήνα :) ) καθώς είμαι μανούλα Ιουνίου ΠΗΤ 09/10/2017 :tongue::tongue:. Λόγω αποβολής στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είμαι πολύ αγχωμένη.... καθώς σήμερα έχω τον δεύτερο υπέρηχο μου και έχω τρομερό άγχος για το τι θα δω :)

Ααα βρηκα συμμαχο!!

Θετικη σκεψη και ολα θα πανε σουπερ!

Στη κορη μου δεν ειχα τιποτα απο συμπτωματα.Μια χαρα την εβγαλα.Τωρα δε νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη παλι.Ισα που ειδαμε σακο σημερα αλλα τουλαχιστον απο κοιλια.Γλιτωσα το κολπικο χεχε

ZpmAp3.png

Ααα βρηκα συμμαχο!!

Θετικη σκεψη και ολα θα πανε σουπερ!

Στη κορη μου δεν ειχα τιποτα απο συμπτωματα.Μια χαρα την εβγαλα.Τωρα δε νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη παλι.Ισα που ειδαμε σακο σημερα αλλα τουλαχιστον απο κοιλια.Γλιτωσα το κολπικο χεχε

Rock_me βρήκα παρέα και εγώ :tongue::tongue::tongue: Να είναι όλα καλά και στον σημερινό μου υπέρηχο και μετά θα ανοίξω Μανούλες Ιουνίου να τα λέμε εκεί μέχρι να μαζευτούμε πολλές :D:D:D εμείς στον πρώτο υπέρηχο 5 βδομάδων και 6 ημερών είχαμε δει σάκο, ευβρυικά στοιχεία και λεκιθικό υγρό, μόνο καρδούλα δεν ακούσαμε αλλά μου είχε πει ότι ήταν πολύ νωρίς... σήμερα περιμένω να ακούσω με τεράστια αγωνία!!!

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Καλως ήρθατε μανουλες του Ιουνιου καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες να εχετε!!!!

Εμεις σημερα αυχενικη!!!!

Ευχαριστούμε πολύ :D:D:D

Με το καλό η αυχενική σου να έχεις και εσύ μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη :P:p:p

rHkwp3.png

dwWcp3.png

Εμενα περα απο σακο δεν ειδε τιποτε αλλο.Δεν πρεπει να ειμαι καν 5 εβδομαδων ακομη χαχα.Μου φαινεται περιεργο γιατι στη κορη μου πηγα με χοριακη 3770 και τωρα με 137 χαχα.Με βλεπω για τελη Ιουνιου.

Ολα καλα θα σου πανε και θα τα λεμε στις Μανουλες Ιουνιου.

Καλα αποτελεσματα για την αυχενικη ευχομαι!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλως μας ηρθες ΡοκοΙουνιομανουλα, κ εγω οριακα προς Ιουνιο ειμαι (29/5) οποτε ποτε δε ξερεις.. Ιουνιο ειχα κανει κ τη κορη μου οποτε μια χαρα σε νιωθω... Τι κανετε?? Εγω καλα, αλλα με αυτες τις καουρες δε μπορω αλλο... Θελω να φαω οτι υπαρχει γυρω μου αλλα μονο που ξερω τι θα τραβηξω μετα δε το κανω... Απο εμετους χαλαρα ειμαι κανω 1 ανα 2-3 μερες κ αν, αλλα ναγουλες φουλ κ καουρα με το παραμικρο... Θερασει αυτο μετα το τριμηνο λετε ή ετσι θα τη βγαλουμε ολη τη σεζον??

Εχουν περασει κ 11 χρονια απ τη κορη μου κ δε θυμαμαι τιποτα, σαν να ηταν αλλη εγκυος... Ειχα κ τοτε καουρες θυμαμαι αλλα νομιζω οχι τοσο νωρις. Βεβαια τοτε ειχα φουλ εμετο κ ζαλαδα..

Λες να μας παει ολη τη σεζον; Ελπιζω πως οχι!!! Ασε και γω θελω να φαω αλλα που... Καλυτερα βεβαια γτ στις προηγουμενες ειχα βαλει 2-3 το α τριμηνο.

Παντως εχει αλλαξει η γευση μ ολα μου φαινονται ανοστα και αναλατα

Σας ευχαριστω!!

Σε νιωθω γιατι και για μενα ειναι σημαντικος μηνας ο Ιουνιος.

Αχ κοριτσια στα παιδακια μου ημουν και γω μανουλα ιουνιου ειζα ΠΗΤ 12/6 στο ενα και 11/6 στο αλλο. Γεννησα βεβαια Μαιο αλλα τετοιο καιρο ημουν στην βδομαδα της lover bird. Ολα να σας πανε τελεια

καλησπέρα κορίτσια από ένα νέο μέλος!!! Είμαι η Υρώ, 31 ετών και 29/5 περιμένω το πρώτο μου μωράκι!! :) Αγχωμένη φουλ, ψαρωμένη πιο φουλ, χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα αυτό το νήμα!!! :)

Ελπιδα κι εγω εχω θεμα με τη γευση, πολλα μου φαινονται πικρα κ ανοστο το ψωμι.

Τα βαρια συμπτωματα μου ειχαν περασει με το που εκεισα τη 13η εβδομαδα. Παντως τοσο εμετο δεν ειχα, πλεον κανω καθε βραδυ.

Ευχες στις καινουριες για καλες εγυμοσυνες και γερα μωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...