Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

• Μου αρέσει 1

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

Καλημερα!!!Επιτελους εμφανιστηκατε και οι εξαφανισμενες!

Δεσποινα ξερω για τη Συννεφουλα που εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος σταθμος,και εναν που ειναι εδω στη Περαια,σχετικα καινουριος,ειναι πισω απο το Lidl δε θυμαμαι πως λεγεται αλλα θα το ψαξω και δε ξερω φυσικα αν εχουν κουζινα και μαγειρευουν .....

Ειρηνη επηξες ε;;;;Κουραγιο δασκαλααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα και καλό μήνα σε όλες!!!!

Ειρήνη, τώρα αμα σου πω ότι ούτε καν ξέρω τι είναι το skype θα γελάς μεχρι αύριο;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δέσποινα το σχολείο της φύσης είναι από τα καλύτερα και ας μην έχει φαγητό. Στέλνε του εσύ απ'όλα και θα μάθει σιγά σιγά να τα τρώει. Κι η δικιά μου μίζερη είναι αλλά εκεί τρώει σχεδόν τα πάντα! Και για την συννεφούλα που λέειη Ελένη εχω ακούσει πολύ καλά λόγια αν είναι αυτός που βρίσκεται στην ανηφόρα της Καρδίας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Δέσποινα επειδή εγώ έχω τελειωσει και βρεφοκόμος και έψαχνα δουλειά σε παιδικό σταθμό, μου είχαν πει κάτι κορίτσια οτι το σχολείο της φύσης στον Τρίλοφο ειναι από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς, επίσης μια συμμαθήτρια μου με είχε πει πως ήταν πολύ καλός παιδικός σταθμός το μπλε μπαλόνι στην Θέρμη, ακουσα καλά λόγια και γι'αυτόν στην ανηφόρα της Καρδίας πήγαινε το παιδί της μία γνωστή μου!

Eλένη άσε έπηξα!!

Ελένη περαστικά σας και πάλι!!

Κορίτσια με τα παιδιά και την δουλειά δεν προλαβαίνω να κάνω και πολλά πράγματα ειδικά τις καθημερινές! Σήμερα με πήρε τηλ και η κολητή μου και με έλεγε που χάθηκα, δεν προλαβαίνω ουτε τηλ να πάρω σε τέτοια φάση, στο σχολείο γίνεται χαμός μας ήρθε τώρα τελευταία και ενας μαθητής πολύ δύσκολη περίπτωση άστα να πάνε!!

Φιλιά σε όλες!!!:)

Ο Θανάσης μου και η Δημητρούλα μου είναι όλη μου η ζωή!!

και τώρα που διάβασα ολα τα προγούμενα ποστ :tongue: να χωθώ και εγώ σαν τσ....ου :cool::cool::cool: και να πω οτι εγώ πάω τον γιό μου παιδικό στον Αλέξανδρο στην Περαία. Καλές κοπέλες έχει τα προσέχουν όσο μπορούν αλλά βρε κορίτσια 80 παιδιά με 4 δασκάλες χαμός γίνεται εκεί μέσα!!Δεν μιλάμε για τις αρρώστιες, μια βδομαδα πήγαινε 2 καθόταν, Τωρα τον έχω σπίτι από μεσα Δεκέμβρη και θα τον στείλω κατα τον Μαρτη που μας είπε και η παιδοπνευμονολόγος της μικρής μου.

Αχ τι καλά που βρήκα κοπελες απο το ίδιο μέρος!! Τέλειααααααααααα Ελπίζω να δέχεσται νέα μέλη προς εγγραφή :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Ελένη τι κάνεις;; Βλέπω ότι είσαι on line!!

Tι λένε τα ζουζούνια σου;; Εμένα κοιμούνται και περιμένω μια κοπέλα από Πλαγιάρι που είναι κομμώτρια μαζί με μια συναδελφο μου απο το σχολείο στο σπίτι, για να με πει τι θα τα κάνουμε, με βολεύει πιο πολύ να έρχεται η κομμωτρια στο σπίτι γλυτώνω χρόνο από το πηγαινελα!

Ο Θανάσης μου και η Δημητρούλα μου είναι όλη μου η ζωή!!

Γεια σου Ρηνακι!Δυσκολο να δουλευεις και να εισαι και φουλ ταϊμ μαμα επιδυο ετσι;; :) :)

Καλυτερα ειμαστε δοξα το θεο,ειχα παει σημερα στο Νηπιαγωγειο του γιου μου να τους δειξω πως να χορευουν βαλς και ειχε πολυ γελιο!!angela-panagiotis καλως μας ηρθες!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνουν τα κοριτσάκια;

Ελενάκι, βαλς βλέπω! Τι σχέση εχεις με τον χορό;

Ειρήνη ευτυχώς οι ώρες σου είναι λίγες. Φαντάσου να δούλευες πλήρες οχτάωρο και όλο το χρόνο.... Με τα δίδυμα πίκρα μεγάλη!!!

Πουλάκι που χάθηκες;

Αγγέλα καλως ήρθες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Δέσποινα περαστικά! Δυσκολο το κλίμα της Σαλόνικας;;)

Ειρήνη τι κάνεις; Τι κάνουν τα διδυμάκια;

Ελενάκι που χάθηκες;

Εμείς είμαστε καλα και από βδομάδα ξεκινάμε πάλι παιδικό! Κι ο Θεός βοηθός!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!Χαθηκαμε γμτ!!Εγω εδω...σουρτουκευω!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!

Λενακι μου αντε και καλη αρχη....παλι! :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Γεια σας κοριτσια μου!!Χαθηκαμε γμτ!!Εγω εδω...σουρτουκευω!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!!

Λενακι μου αντε και καλη αρχη....παλι! :) :) :) :)

Αμα είναι να σουρτουκεύεις χαλάλι σου!!!;););)

Αρκεί να περνάς καλά!!!:-P:-P

Τώρα αυτό με την αρχή...παίζεται!:confused::confused:

Με πήρε ένας φίλος γιατρός και μου είπε αν μπορώ να μη τη στείλω ούτε αυτή τη βδομάδα γιατί έχει τρομερή έξαρση ο Η1Ν1...και δεν ξέρω τι να κάνω!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...