Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

Πρόσεξέ το να δεις!

Όπου δεν χιόνιζε χιονίζει τρελλά κι εδώ που έριχνε κέρατα και τα χιονοδρομικά κάναν χρυσες δουλειές τώρα δεν ρίχνει τίποτα!

Μου φαίνεται πως θα μετακομίσω...!!!!

Πουλακι σου'ρχομαι!!!! Με θες;;;;:P:p:p:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πουλακι σου ρχομαι ειτε με θες ειτε δε με θες!!!χαχαχαχαχαΘα γινουμε πουλακια μεταναστευτικα,αλλου χειμωνα αλλου καλοκαιρι!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αποδημητικά, αλλά όπως και όπου μας βολεύει!!!! χαχαχα!!!

Θέλουμε χιόνι; τσουπ στην αγγελικούλα!

Θέλουμε μπάνια; τσουπ...ουπς! ποια θα μας φιλοξενήσει;

Λοιπόν, ζητείται νέα, ωραία, που να ζει σε τροπική χώρα, κατα προτίμηση κοντά στην Ελλάδα, να γίνει μέλος του καφέ μας, για να φιλοξενήσει δυο αποδημητικές ψυχουλες!!!:lol::lol::lol::lol::tongue::tongue:

4Suap3.png

Ελα να σου πω εγω για το καλοκαρακι δε την αλλαζω την Ελλαδιτσα μου!!!Αν....και τωρα που το ξανασκεφτομαι....καλοκαιρακι μακρια απο πεθερα....χμ...δεν ειν'κακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Και τη στέλνω μόνιμες διακοπές και υσηχάζει το κεφάλι μου!!!χαχαχα!!!!

Μήπως είμαι πολύ κακιά;;;:confused::rolleyes::rolleyes:

Πετάγομαι στο φαρμακείο και επιστρέφω!!!

4Suap3.png

Κοιτα! Εδώ που είμαι δεν μπορώ να πω ότι έχει τόσο κρυο γιατί έχει έναν ωραιότατο ήλιο, αλλά εσεις έχετε την θάλασσα δίπλα οπότε δικαιολογέιστε!!

Πήρες και τον μικρό από το σχολείο ή είναι νωρίς ακόμη;

4Suap3.png

Kι εδω ηλιο εχει αλλα...και ψοφο!Οχι,πιο αργα τον παιρνω τεσσερις παρα!Εβαλα και το φαγακι μου στο φουρνο και ειμαι ετοιμη!Αχ να μπορουσα να ριξω καναν υπνακο τι καλα που θα τανεεεεεεε :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Σημερα γενικώς πολύ όσπριο! Τα φούρνου πάντως τα προτιμώ...;)

Εγώ έχω λαζάνια με κοτόπουλο σήμερα..

Λενάκι μου σε χαιρετώ για να πάω στο κοριτσακι μου!

Καλό μεσημέρι!!! Φιλιά!!

4Suap3.png

Aγγελική τι κρύο εχει εκεί;;;Με τίποτα δεν θα άντεχα σε τέτοια θερμοκρασία!!

Ελένη ήμασταν κι'εμεις το Σάββατο στο cosmos πήγαμε για shopping!

Eλένη περαστικά στην μικρή σου, όχι ρε συ τι να σας βαρεθώ, ακόμα δεν σας γνώρισα θα σας βαρεθώ;;;

Κορίτσια ωραία είναι στο φράγμα αλλά το καλοκαιράκι!!

Δέσποινα περαστικά στο παιδάκι σου!

Ειρήνη πως περνάτε στο εξωτερικό;;;

Εγώ κορίτσια ψιλοεχω πήξει στο σχολείο γενικώς!!

Γυρνάω μ'ενα κεφάλι καζάνι και περιμένω το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστώ!!

Περιμένω πως και πως το καλοκαίρι αν και αργεί για να κάθησω να μην δουλεύω και να ξεκουραστώ!!

Πότε θα ξανασυναντηθούμε ;;;;

Δεν απάντησα καμια σας εχετε Skype;;;Φιλιά σε όλες............:P

Ο Θανάσης μου και η Δημητρούλα μου είναι όλη μου η ζωή!!

γεια σας και απο εμενα (επιτελους)...

χαθηκα τελευταια γιατι μια με την αρρωστεια της μικρης, μια που αργει πολυ το στεφανι να γυρισει απο τη δουλεια αυτες τις μερες, δεν εχω καθολου χρονο για χαζολογημα...εχω και το μικρο το βυζανιαρη που εχει παθει μαμακιαση αυτες τις μερες και δεν ξερω ποιο να πρωτοπαρω αγκαλια...

στενοχωριεστε που δεν χιονιζει εε;;; ε εγω καθολου λεμε!!!! κρυωνωωωω!!!!

εμενα μου λειπει τοσο πολυ ο ηλιος της αθηνας που μιλαμε δεν αντεχω! ποτε θα καλοκαιριασει οεο; τετοιο καιρο περυσι ΚΑΘΕ μεσημερι πηγαιναμε με μια φιλεναδα τα παιδακια μας κουνιες και πιναμε καφεδακι στο παρκο κατω απο τα πευκακια....σνιφ...:(:(:(:(

ειμαι στο τσακ για ψυχοπλακωμα:(:(:(:(

στο φραγμα ειναι πολυ πολυ ωραια πηγα και εγω πριν καμια 20αρια μερες.

ασχετο τωρα...ποτε ειναι τσικνοπεμπτη; εχω χασει τα μυαλα μου απο το τρεξιμο...αυτη την εβδομαδα ειναι;

ειρηνη με γεια το πισι

ελενη 1 περαστικα σας!

ελενη 2 επιτελους τελος οι ενεσεις στη μικρη...πονουσα μονο που τα διαβαζα, τι τραβηξε μωρε το παιδι...

αγγελικουλα κουραγιοοοοο!!!! μια εβδομαδα εμεινε! εισαι μικρη εσυ αντεχεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οι γειτονισσες μου που εξαφανιστηκαν;

επισης κοριτσια χρειαζομαι τα φωτα σας...απο σεπτεμβρη θελω να στειλω παιδικο τη μικρη. ξερετε ποτε ξεκινουν οι αιτησεις; και κανεναν καλο παιδικό; ο μονος που βρηκα ειναι το σχολειο της φυσης και μου αρεσε πολυ, αλλα απο οτι ειδα στο ιντερνετ πρεπει να πηγαινω εγω φαγητο και δεν με βολευει..θελω να μαθει η μικρη να τρωει τα παντα γιατι ειναι δυσκολη, και πιστευω οτι αν τρωει στον παιδικο το ιδιο φαγητο με ολα τα αλλα παιδακια ισως καταφερουμε να φαει και κανα λαχανικο και οσπριο στη ζωη της...

καμια προταση;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...