Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...διαβαζω χαμοςαπο ιωσεις ε?τα δικα μου τελικα ηταν 2 μερες με πυρετο..και λιγο η μυτη.τωρα ειναι καλυτερα..

εγω πηζω εδω και κανω αγωνα να προλαβω την υλη...θα δω στο τελος τι θα γινει!εχωαπογοητευτει λιγο αλλα θα δειξει..

σας φιλω και περαστικα στα μικρακια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Αγγελικουλα....αντε να περασει ο καιρος να τελειωσεις απο εξετασεις να χαλαρωσεις βρε παιδι μου....

Ολες οι αλλες που εχετε εξαφανιστει;;;;;;;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κορίτσια να'μαι πάλι κι'έγώ!!΅Είχε χαλάσει η μητρική κάρτα του Η/Υ μου και με ζητουσαν 600 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε πήρα καινούργιο Η/Υ πάλι ξεπαραδιάστηκα!! Περαστικά στα παιδάκια σας!!!

Εχετε κανονίσει να πάτε πουθενά για την Τσικνοπέμπτη;;;

Εχετε Skype;;Oσες εχετε στειλτε μου πμ εγώ έκανα ΄μόλις σήμερα!!

Φιλιά σε όλες!!

Ο Θανάσης μου και η Δημητρούλα μου είναι όλη μου η ζωή!!

kalησπερα κοριτσια...πως ειστε σημερα??εμεις εδω εχουμε -7...

χαμος..με το διαβασμα εχω αλλη μια βδομαδα και τρελαινομαι...

πωπω irn πολλα χρηματα..με υγεια παντως ο καινουριος υπολογιστης!!

σας φιλω

Καλημερα!Ειναι καμια εδω;;;;

Πως περασατε Σουκου;;;Ησυχα εμεις,χτες μια βολτα στο Κοσμος για καφε και μαμ και πισω στο σπιτακι μας!Ειμαστε ομως πολυ πολυ καλυτερα ευτυχως!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λενάκι!!

Κι εγώ εδώ... Χαίρομαι που περάσατε ωραία!

Κι εμείς περάσαμε καλά! Πήγαμε για φαγάκι και μέτα για καφεδάκι και γυρίσαμε το βράδυ...

Χθες κάναμε την τελευταία ένεση και έκλαψε αρκετά το κοριτσάκι μου... Πόνε σε η ψυχή μου! Αφου το ποπουδάκι της έχει μελανιάσει....

Αγγελικούλα υπομονή κοριτσάκι μου... Δεν έμεινε πολύ!

Ειρήνη! Καλώς την!!! Κι εγώ είπα μας βαρέθηκες...:tongue:.

Μεγιά το λαπτοπ!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αχ ρε συ......ψυχουλα μου γλυκεια!!!!Αντε τελος και ποτε ξανα!Φαγατε αρκετες για ολη σας τη ζωη!

Στο φραγμα πηγαινετε Ελενη;Εμεις μια φορα πηγαμε και μας αρεσε πολυ και λεμε να ανοιξει λιγο ο καιρος και να ξαναπαμε !

rssOp2.pngDiP1p2.png

Sorry που άργησα! Είχαμε διακοπή ρεύματος...

Στο φράγμα πάμε γενικώς αραιά αλλά φέτος που έχει μεγαλώσει το παιδί και ξέτει να παίζει, φαντάζομαι πως θα πηγαίνουμε συχνά!

Αντέ να ανοίξει ο καιρός και να βρισκόμαστε εκεί να παίζουν τα παιδιά κι εμείς να πίνουμε καφεδάκι!!:D:D:D

4Suap3.png

Ναι......να πινουμε καφεδακι....ή να τρεχουμε απο πισω τους με το καφεδακι στο χερι;;;χαχαχαχαχα καλυτερα ετσι;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ε, καλά αυτό εννοείται!!!!!

Πάντως, και μόνο στη σκέψη του ζεστού καιρού αλλάζει η διάθεσή μου Ελένάκι!!!

Και θα το πηγαίνουμε εναλλάξ. Μια στη Θέρμη, μια στην Περαία!!!!

Συμφωνείς;;:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω σε ολα!!!

Πριν αλλαξει ομως ο καιρος.....γινεται να μας ριξει ενα ΚΑΛΟ χιονακι να το φχαριστηθουμε;;;;;Θυμασαι οταν ειμασταν παιδια πως χιονιζε;;;;;κλαψ κλαψ...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ, μην ξύνεις πληγές!!!!!

Αγαπάω τρελλά το χιόνι αλλά δεν μας κάνει τη χάρη να δούμε μια άσπρη βδομάδα!!!!!χαχαχα! Είδες; Εγώ δεν συμβιβάζομαι με μια μέρα! Το θέλω εβδομάδιαίο τρομάρα μου!!!:P:p:tongue::tongue:

4Suap3.png

Εμ αμα ειναι να ρθει να το φχαριστηθουμε βρε αδερφε!!!Αυτο που ειδαμε μεχρι να πουμε χιονισε ελιωσε κι ολας......:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι ωραία που χιόνιζε παλιά....

Τώρα μπορεί και να ακουστεί τελείως χαζό αυτό που θα πω, αλλά από τότε που έγινε ο μεγάλος σεισμός στην Αϊτη και μετατοπίστηκε ο άξονας της γης, σταμάτησε να χιονίζει!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...