Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!

3χmama δεν στέλνεις και λίγο χιονάκι σ'εμάς;;;

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές!

Τι κάνουν τα παιδιά;; Το μικρούλι;

Ελενάκι λίγο καλύτερα σήμερα το κρύο. -4!!! χαχαχα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι...σκασαμε απο τη ζεστη!!!

Εμεις ειμαστε χαλιαααααααα...κι εγω και το μωρο...βηχας βηχας βηχας....μπουαααααααα φτου κι απο την αρχη παλι γμτ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ωχχχχ!!! Τι γίνεται ρε γμτ;

Μπας κι έχουνε ρίξει τίποτα στην ατμόσφαιρα;

Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν υπάρχει!!!

Δεν υπάρχει παιδάκι που να μην έχει βήχα και να μην κάνει εισπνεώμενα.... ΕΛΕΟΣ!!!!

Από πυρετό και μυξούλες πως πάτε;

Εγώ περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να πάρω τον γιατρό να δουμε αν θα την δει σήμερα!

ΕΥΤΥΧΩΣ τελειώνουν οι ενέσεις σήμερα, γιατί το καημένο αρχισε να δυσανασχετεί και να κλαίει λίγο!!

4Suap3.png

Αργησε κι ολας νομιζω!!!

Μυξες παααααααααααρα πολλες,πυρετο οχι προς το παρον και ευχομαι οχι και προς το μελλον :)

ορο εμεις για τωρα...αλλα ....πολυυυυυυυυυυυυυ ορο!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !!πωπω τι διαβαζω τα μικρακια ταλαιπωρουνται..κι εμενα ταδικα μου μουειπε η μητερα μου περασαν μια ιωση .δε ξερω τι ακριβως ελπιζω να μην ειναι τιποτα πιο βαρυ και να μη μου το λεει επειδη εχω διαβασμα..τελος παντων..περαστικα σας ευχομαι

εδω εχει εδω και 3 μερες παρα πολυ χιονι , ευτυχως που δε χρειαζεται να βγω εξω!ευτυχως σημερα δε χιονιζει!

φιλια πολλα

Καλώς το πουλάκι μας!!!

Καλε τι μοναχοφαγούδες που είστε! Στείλτε κι εδώ λίγο χιονάκι!!!;););)

Αγγελικουλα φαντάζομαι έχεις πήξει στο διάβασμα...

Μην ανησυχείς για τα μικρά..Κυκλοφορούν πολλές ιώσεις αλλά δεν νομιζω οτι θα σου λέγανε ψέμματα για τα παιδάκια σου!

4Suap3.png

Καλημεραααααααααααααααα!!!!

Καλα...εμεις παρακαλαμε για λιγο χιονι εδω ρε παιδια.....στειλτε μια χιονοστιβαδα με εναν κουριερ βρε αδερφε!!!!

Κοιμηθηκαμε λιιιιιιιιγο καλυτερα σημερα....για να δουμε....χμμμμ :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Kαλημέρα Λενάκι!!!

Μπράβο σας!!! Άντε λίγη υπομονή ακόμη και θα περάσει...

Μάλλον εκανε τον κυκλο του!

Είδες καλέ; Όλο το χιόνι για πάρτη τους το κρατάνε!:tongue::tongue:

Εμάς τα νέα μας είναι ντεμί!

Πήγαμε χθες στο γιατρό και μας έδωσε άλλες 3 ενέσεις,γιατί ναι μεν άνοιξε η ευσταχιανή σάλπιγγα και καθάρισε το τύμπανο, αλλά η φλεγμονή παραμένει. Ετσι επιμυκήνεται και η άλλη αντιβίωση στις 15 μέρες...

Κι όχι τιποτα άλλο, το μωρό άρχισε να αντιδράει και να κλαίει στις ενέσεις.. Ε, κουράστηκε μωρέ το καημένο!

Το μόνο θετικό είναι πως από την στιγμή που έπιασε αυτό το θεραπευτικό σχήμα, σημαίνει πως δεν είναι αλλεργικό!!:P:p

Να παν να σκίσουν τα πτυχία τους οι καθηγαταραδες όλοι!! Που έχουν βγάλει όλα τα παιδάκια μας αλλεργικά και τα φορτώνουν άδικα με τόσα χημικά και κορτιζόνη!

Δεν λένε ότι είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να κάνουν σωστή διάγνωση...:twisted::twisted: Αλλά για να είναι καλυμένοι δινουν ένα σορό άχρηστα φάρμακα!

Sorry για το σεντόνι αλλά έχω αγανακτίσει πια...:?

4Suap3.png

Αχ ρε Λενακι....τι να πω....

......ευχομαι να τελειωνετε γρηγορα γιατι τοσο τσιμπημα που εχει φαει το καημενο το παιδι σε μια βδομαδα σε ολη του τη ζωη δε θα το φαει!!!

Στο παιδικο τη στελνεις;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Όχι βεβαια!! Απαγορεύεται τώρα που κάνει ενέσεις..

Εχει να πάει 2 εβδομάδες και αυτή θα είναι η τρίτη γιατί μας είπε κατηγορηματικά όχι ο γιατρός!

Ας είναι καλά ο μπαμπάκας μου αλλιώς όλη η άδεια μου θα πήγαινε έτσι!!

Ασε ρε Ελένη.. Αγανάκτησε το καημένο!

Αφού να φανταστείς παίρνει τις κούκλες της και μια σύριγγα, και μια τις δίνει και καλά φάρμακο από το στόμα, και μια τις γυρνάει μπρούμητα και τις κάνει ενεσούλα για να περάσει λέει ο βηχας!!!:eek::eek:

4Suap3.png

Αντε ρε....αχ το πουλακι μου.....

το φανταστηκα οτι δε θα την εστελνες...στεναχωριεται που δε παει;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι, ρε... στενοχωριέται!!

Το γιαβράκι μου σχεδόν καθε μέρα παιρνει την τσαντούλα της και μου λέει "μαμα, εγώ τώρα θα πάω στο κολείο με το σχολίκό μου και θα παίτσω πολύ!":p:p:p

Άσε και γίνεται χαμός με τις ιωσεις στον παιδικό αυτές τις μέρες απότι μας είπε η δασκάλα της!!

4Suap3.png

Παντου χαμος γινεται ελενη....εδω στο δημοτικο χτες ειχε 5 παιδακια η ταξη!Απο το εικοσιπεντε!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πω πω!!!

Φαντάζομαι η δασκάλα θα έλεγε από μέσα της "δεν γινόταν να λείπουν κι αυτά να μην κάνω μάθημα;":tongue::tongue::mrgreen:

Εδώ έχει βγάλει έναν αέρα περιποιημένο... Βγήκα έξω για δουλειές και τα είδα όλα!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...