Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

Αχ πολυ δυσκολο.....μια σταλια μωρακι και να τρωει ενεσεις....ουφ....

εμεις καλα ειμαστε δοξα το θεο,η αδερφουλα μου ειναι παντρεμενη στο Αγρινιο....και οπως καταλαβαινεις βλεπομαστε λιγες φορες το χρονο...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο εμενα..πηζω πηζω...εχω τη μικρη αρρωστη (τη μεγαλη δηλαδη πλεον) και με εχει παλαβωσει...γκρινιαααααααααααααα.....μολις αναρρωσουμε θα επανελθω δριμυτερη...byyyyeeeeee

Καλημέρα και καλή εββομάδα!!!

Που χαθήκατε καλέ όλες;;;

Δεσποινα περαστικά και σ'έσας....

Εμείς κάνουμε την θεραπεία μας και τα έχουνε παίξει όλοι..:tongue: (γιατροι,νοσοκόμες)! Τ ο κοριτσάκι μου κάθεται ακίνητο, της κάνουν την ένεση και δεν κάνει κιχ... Κι αυτό το φάρμακο όλοι μου είπαν πως πονάει πολύ!

Όλοι μου δίνουν συγχαρητήρια για την ψυχραιμία της κι εγώ σαν γνησια κουκουβάγια φουσκώνω και καμαρώνω!!!!:oops::oops:;):D:D

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Και πολυ καλα κανεις!!!!

Μπραβο στο κοριτσαρο σου Λενακι μου....αντε και να τελειωνετε πια με τις αρρωστιες....:)

Καλημερααααααααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τωρα;;;;συγχρονιστηκαμε;;;; :)

Μολις εβαλα τον μικρο για υπνο!

Καλα ειμαστε ολοι δοξα το θεο!

Εσενα πως παει η μικρη;ειδες διαφορα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Απαπααααααααα!!!Κι εδω τρελλο ψωφοκρυο!Δε τολμαω να βγω εξω!Το σπιτι ανοιξα και νομιζα θα κρυσταλλιασω!!!!!

Τι νεα;;;τι εγινε με τα πεθερικς;;;εφυγαν αναιμακτα;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

yessssss!!!!!! Εφυγαν!!!!!

Το αναίμακτα είναι σχετικό!!

Ηταν να έρθουν την προηγούμενη βδομάδα, αλλα η πεθερούλα μου άρχισε τα τρελλά της, αρπαχτηκαμε, γιναν τα γνωστά, ηρθαν την Κυρακή, ολα μέλι γάλα, και Φυγαν σήμερα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Γεια σας κορίτσια!

Γερμανία μου φαίνεται γίνατε κι εσείς!χαχαχα!

Άκου -7!!!!!!

Κι εδώ πάλι χιόνι ! Κι όσο μου αρέσει το βαρέθηκα πλέον.

Και εμείς ταλαιπωριόμαστε ακόμα με βήχα κτλ. Αύριο θα ξαναπάμε στους γιατρούς να δούμε τι θα μας πουν γιατί παρατράβηξε το αστείο!

Ελένη μου περαστικά στην κουκλίτσα σου ! Τι πάθατε βρε παιδί μου? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους γιατρούς -βράδυ το πήραν το πτυχίο ? Και πάνω σε παιδάκια κάνουν τις μ...ες τους? Εύχομαι να συνέρθει γρήγορα το μπουμπουκάκι σου!

Δεσποινάκι και σε εσάς περαστικά!

Elkarak φιλάκια!

3xmama τουλαχιστον βλεπετε και χιονι βρε παιδι μου!!!Εμεις και ψωφοκρυο,και ηλιος!!!Ε,ελεος δηλαδη!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...