Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Mανούλες από περίχωρα Θεσ/νίκης από Επανομή, Περαία, Μηχανιώνα,Μεσημέρι, Θέρμη!!

irn

Recommended Posts

λετα μου τελειωνω πρωτα ο θεος φετος..εχω 5 μαθηματα για την αδεια ασκησεως επαγγελματος..3 τωρα και 2 τον ιουνιο.το μονο σιγουρο ειναι πως δε θελω να παει πισω το πτυχιο γιατι εχω κατακουραστει τοσα χρονια στα πηγαινε ελα , τα παιδια να μενουν πισω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 625
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω παλι καλα που ειστε καλυτερα.αυτο το δε κατεβαινει ο πυρετος με τα αντιπυρετικα μου θυμιζειτον πατερα μου που παραμονη πρωτοχρονιας μπηκαμε στην κλινικη μιας και 5 μερες ειχε πυρετο που δεν σταατουσε.τελικα ηταν πνευμονια και παλευει με τις αντιβιωσεις...πωπω χαλια ηταν φετος..

ευτυχως που ειστε καλυτερα!!

Αστα να πάνε Αγγελικούλα!!

Κι εγώ για πνευμονία φοβόμουν πιο πολύ...

Ατιμο πράγμα!! Περαστικά σας..

οσο για τον αρη δε θελω να σχολιασω αλλα απο τοτε που γνωρισα τον αντρα μου θελω να πεσει στη β εθνικη (και πριν το ηθελα αλλα οχι με τοσο παθος!)..που θα παει θα εισακουστει η επιθυμια μου καποια στιγμη..ισως καταλαβαινετε τι τραβαω..

πινω καφεδακι στηνυγεια σας!!

Πω, πω κακιούλες!!!!! Μάλλον παοκσου είσαι;

Στην υγειά σου κούκλα μου!

Λέτα καλημέρα κι ευχαριστώ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ξανακαλημερες!!!Πηγα τραπεζα πηγα για ψωνια ταισα το μωρο το εβαλα για υπνο και ελπιζω να κοιμηθει για να δουμε....

Χαιρομαι που ειστε καλυτερα Ελενακι!

Οντως και εδω ο καιρος πολυ μουχλα σημερα και τρελλη υγρασια!Χτες ολη μερα εβρεχε !!

Αγγελικουλα ευχομαι να τελειωνεις απο κει οσο το δυνατον πιο γρηγορα και να μη ξαναχρειατει να φυγεις μακρια απο τα παδακια σου...ασχετως που θα ρθουν στιγμες που θα αναπολεις αυτη τη μοναξια χιχιχι

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλέ, όλα τα πρόλαβες;;

Να σου δώσω και καμιά δική μου δουλειά να κάνεις;;; χιχιχι!!!!:tongue::tongue:

Αχ, καμια φορά σας ζηλεύω που κάθεστε...Με την καλή έννοια εννοείται...

Αυτό, το να σηκωθεις πιο αργά να πιεις τον καφέ σου σαν άνθρωπος, να πας να ψωνίσεις, πολύ το γουστάρω!!!

4Suap3.png

Μμμμ κι εγω οταν δουλευα αυτα ελεγα....οταν σταματησα να δουλευω....ελαγα τι καλα που ηταν οσο δουλευα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι, κι εγώ για λίγο εννοώ..

Ίσα ίσα να σπάει η ρουτίνα λίγο!

Ελενάκιεχω δίλημμα!

Να φύγουμε από την παιδίατρό μας ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως και τη συμπαθώ ιδιαίτερα και μου είναι πολύ δυσκολο, αλλά είναι και μακρυα και δεν ξέρω τι να κάνω...

4Suap3.png

Κοιτα....αυτο θελει σκεψη...ειδικα αν εισαι ευχαριστημενη απο τη παλια παιδιατρο...παντως για μενα η αποσταση ειναι μεγαλο θεμα...αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια αν εχω κοντα μου τη παιδιατρο και μαλλον σ΄αυτο παιζει ρολο το οτι δεν οδηγω...εσυ ομως οδηγεις!

Αυτο που πρεπει να σκεφτεις πιστευω πανω απ΄ολα ειναι το ποσο καλη γιατρος ειναι,ποσο νοιαζεται για τη μικρη σου και ποσο σε εχει βοηθησει!Βαλτα σε μια ζυγαρια9ψηφιακη ετσι;;ακριβειας οχι αντε αντε!! :) )Και θα δεις ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!!Ρε κοριτσια για ποια ομιχλη λετε..?Εγω πηγα Περαια με τον μικρο για σουπερ και κατι δουλιτσες και ηταν χαρα θεου..τον εκανα και βολτα με την ευκαιρια και ειδαμε οοοοολη την βιτρινα ενος παιχνιδάδικου,οοοοοοολα τα τζιπακια του δρομου,οοοοολα τα οχηματα διαστασεων ανω του βαν ας πουμε και ξεθεωμενη γυρισα σπιτι και ειχε ακομα χαρα θεου.Σε μας ειναι πολυ τραγικα τα πραγματα.Στην ομιχλη,την μουχλα και τους βαρδαρηδες η αγια τριαδα ειναι η βασιλισσα του δημου..απο τοτε που εχω ερθει εδω κατεστρεψα την υγεια μου,την αποτελειωσα μαλλον!!!Περαστικα και ξεχασμενα σε ολες τις μανουλες που ηταν νοσοκομες των αρρωστουλικων ανθρωπακων τους,καλη ξεκουραση σας και καλη υπομονη!!!Σας τα λεω γιατι μετα που ανακαλυψαμε πως ο μικρος ειναι αλλεργικος στην σκονη,εχω γινει γιατρος και νοσοκομα επιπλεον...!!Μακαρι να μην ξαναρρωστησει κανενα απο τα παιδακια μας και ολων των γονιων του κοσμου.Φιλακια..!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...