Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

• 1 month later...
120269_154_264_0_0_1748_3000.jpg

Δεν μπορούσα να μην σχολίασω αυτό το καταπληκτικό φόρεμα...από που;;; μην με βασανίζετε να ψάχνω πίσω..... απλά υπέροχο, με το ντεκολτέ δεν ξερω τί να βάλω μέσα... κανα πορτοκάλι μάλλον αλλα τεσπα

Καλημέρα είπα;;; δεν είπα

Δεν μπορούσα να μην σχολίασω αυτό το καταπληκτικό φόρεμα...από που;;; μην με βασανίζετε να ψάχνω πίσω..... απλά υπέροχο, με το ντεκολτέ δεν ξερω τί να βάλω μέσα... κανα πορτοκάλι μάλλον αλλα τεσπα

Καλημέρα είπα;;; δεν είπα

Καλημέρα! Στο www.madeleine.gr κοίτα, αλλά ελπίζω να μην απογοητευθείς από την τιμή, είναι λίγο ακριβά τα ρούχα τους. Βέβαια έχουν και καλή ποιότητα (δεν έχω αγόράσει όμως, να εξηγούμαστε).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...