Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

main_129x.jpg

αυτο το αγοραζω χαχαχαχαχαχχαχα!! οσο για την φετινη ταση τσιφακο θα σου πω το εξης ποτε δεν την ακολουθαγα παντα πηγενα με την διαθεση της ντινας χαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!! λολο μια ζωη :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

http://www.bartuggi.gr/product_details.asp?prodcat=7&offset=40&prodID=939

αυτή τη τσαντούλα λαχτάρησα σήμερα!!

πω πω τί κομμάτι!:o

πόσο λες να κοστίζει;:roll:

υπέροχη. την λάτρεψα.

ό,τι πρέπει για μένα.:cool:

την θέλω!

Διαφημίσεις

40Ε μου είπε στο κατάστημα προσφορά!!

κι εγώ την θέλω,δεν είχα σε αυτό το χρώμα κι έχω μπαλαρίνες,μπότες,μποτάκια κι αναγκαζόμουν να μην παίρνω τσάντα...

ποιος θα μου την πάρει δώρο?την ανέφερα στον χάζμπαντ και δεν πήρα απάντηση... αχχχ

Διαφημίσεις

σε κατάστημα που πουλάει kem,bartuggi,ψωνίζω συχνά....όταν έχω λεφτά!!!γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει αφραγκίες,δεν δουλεώ κιόλας!!

για δες...εγώ νομίζω ότι μπορεί να την βρεις και φθηνότερα...εδώ είναι ακριβά τα πάντα,μάλλον δεν θα είναι δερμάτινη,αλλά μου έκανε κλικ!!!!αχ ελπίζω να βρω τα χρήματα, γιατί και την πρηγούμενη φορά βρήκα φάκελο μεγάλο ταμπά με μεγάλο λουρί 35Ε και την έχασα!!!εξαφανίστηκε μετά...

Κορίτσια ένα σάιτ με ρούχα σχετικά οικονομικά που είδα χθες σε ένα περιοδικό Αν και δεν τρελάθηκα, ρίξτε μια ματιά: www.lizboni.gr Πάντως ένα φορεματάκι το παρήγγειλα στο part 3 με κωδικό 20093. Και που να μ' άρεσαν...έχει μισή τιμή σε όλα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

http://www.simplydresses.com/shop/viewitem-PD531182

ένα φορεματάκι για επίσημες εξόδους...

(δεν θα χάσω τα κιλά μου??θα τα χάσω που θα πάει)

Φοβερό! Ειδικά το μαύρο είναι σεξουλιάρικο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...