Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑ! τσιφακο μου αρεσουν πολυ χιχιχι!! αλλα ξερεις τι θεμα θα ειχα με τον παππού αντωνη θα μου έλεγε μου αγόρασες γαλότσες για το μαντρι χαχαχα!! ρε θα με έπαιρνε στο δούλεμα ...:roll::roll:
Με γειά με γεια! καλοφόρετες! Θα ήθελα κι εγώ αλλά δεν αρέσουν καθόλου στον άντρα μου οι γαλότσες... Δεν τις θεωρεί θηλυκές:(

κορίτσια το ιδιο θεμα ειχα και με τον δικό μου:tongue:

δεν του αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ.....αλλα αφου αρέσουν σε μένα....εεε....είμαι και πονεμένη τώρα...κουβεντα δεν ειπε ....οταν μαθει ομως την τιμη......χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

Με γειά με γεια! καλοφόρετες! Θα ήθελα κι εγώ αλλά δεν αρέσουν καθόλου στον άντρα μου οι γαλότσες... Δεν τις θεωρεί θηλυκές:(

απαπα !! να σου βάλω εγω μερικές και δείχτες του !!1

ep2653_4cda545307d49_120pxx93px.jpg

κορίτσια το ιδιο θεμα ειχα και με τον δικό μου:tongue:

δεν του αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ.....αλλα αφου αρέσουν σε μένα....εεε....είμαι και πονεμένη τώρα...κουβεντα δεν ειπε ....οταν μαθει ομως την τιμη......χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ποσο βρε λολο !!1 :mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

[/u][/i][/b]

ποσο βρε λολο !!1 :mrgreen::mrgreen:

155.....:oops::oops::oops:.....σσσσσσσσοοουυυυτττ...μην το πειτεεεεε :tongue:

http://www.petropoulou.gr/gynaika-papoutsia-gynaikeia-galotses-katigoria.html

μπες εδω καλο μου και δες!! ARNIKOL

Είδα είδα, ωραίες είναι! Ειδικά οι καρώ. ΚΑΙ φθηνές!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Είδα είδα, ωραίες είναι! Ειδικά οι καρώ. ΚΑΙ φθηνές!

παιδι μου εγω δεν ειμαι mpap που βρίσκει ακριβά χαχαχαχαχχαχχαχα!!λολο :mrgreen::mrgreen: :tongue: εγω ειμαι ποιο οικονομικό άτομο λόγο και επαγγέλματος χαχαχαχαχαχχα!!

ποιο μικρα έπρεπε να βαλεις γραμματα μαρηηηηη !!! και εγω θα σε κυνήγαγα χαχαχαχααχαχα!!

σουυυττττττττττττττ.....:tongue::tongue::tongue:

τι να κανω ρε συ???....αμα κολλησω σε κάτι...κολλησα....δεν πα να μου δειχνει καποιος το ιδιο σε άλλο μαγαζι...πιο οικονομικο κτλ....ΔΕΝ !!! αμα κολλησω .....θα παρω αυτο που ερωτευτηκα....βεβαια για να λεμε και του στραβου το δίκιο....δεν εχω υποχρεωσεις παιδια κτλ...οποτε τότε στανταρ θα αλλαξουν τα πραγματα....ετσι πιστευω ;)

Διαφημίσεις

σουυυττττττττττττττ.....:tongue::tongue::tongue:

τι να κανω ρε συ???....αμα κολλησω σε κάτι...κολλησα....δεν πα να μου δειχνει καποιος το ιδιο σε άλλο μαγαζι...πιο οικονομικο κτλ....ΔΕΝ !!! αμα κολλησω .....θα παρω αυτο που ερωτευτηκα....βεβαια για να λεμε και του στραβου το δίκιο....δεν εχω υποχρεωσεις παιδια κτλ...οποτε τότε στανταρ θα αλλαξουν τα πραγματα....ετσι πιστευω ;)

και εγω τα εκανα αυτα στα νιατα μου χαχαχα!! βεβαια χωρις τα νινακια μου τοτε !! καλα κανεις αλλα κρατα και λιγο μετρο για να μην σε βλεπω εξόριστη στην ταναγρα χαχαχαχαχαχα!!

Γειά σας κορίτσια! Σας παραθέτω το post μου από θέμα που άνοιξα στο φόρουμ "Please Θέλω Ιδέες"!

Όλες οι απόψεις δεκτές..

"Γειά σας.

Στην εταιρεία που εργάζομαι, τα τελευταία 8χρόνια, συνηθίζουμε να κάνουμε μία μικρή γιορτούλα για τα Χριστούγεννα όπου κάνουμε ανταλλαγή δώρων μεταξύ μας κ αγοράζουμε από κοινού ένα δώρο για τον εργοδότη μας (41ετ.). Φέτος, λόγω περικοπών, μείναμε μετρημένοι στα δάχτυλα και συγκεντρώνουμε 100euro για να πάρουμε κάτι αξιοπρεπές. Σκέφτηκα πουκάμισο με πουλόβερ ή κασκόλ από man&manetti. Απ όσο γνωρίζω εκείνος ψωνίζει από Γιαννέτο. Ξέρετε τι τιμές παίζουν? Αν έχετε καμία άλλη καλή/πρωτότυπη και οικονομική ιδέα, please πείτε τηνicon_rolleyes.gif"

Γειά σας κορίτσια! Σας παραθέτω το post μου από θέμα που άνοιξα στο φόρουμ "Please Θέλω Ιδέες"!

Όλες οι απόψεις δεκτές..

"Γειά σας.

Στην εταιρεία που εργάζομαι, τα τελευταία 8χρόνια, συνηθίζουμε να κάνουμε μία μικρή γιορτούλα για τα Χριστούγεννα όπου κάνουμε ανταλλαγή δώρων μεταξύ μας κ αγοράζουμε από κοινού ένα δώρο για τον εργοδότη μας (41ετ.). Φέτος, λόγω περικοπών, μείναμε μετρημένοι στα δάχτυλα και συγκεντρώνουμε 100euro για να πάρουμε κάτι αξιοπρεπές. Σκέφτηκα πουκάμισο με πουλόβερ ή κασκόλ από man&manetti. Απ όσο γνωρίζω εκείνος ψωνίζει από Γιαννέτο. Ξέρετε τι τιμές παίζουν? Αν έχετε καμία άλλη καλή/πρωτότυπη και οικονομική ιδέα, please πείτε τηνicon_rolleyes.gif"

assets_LARGE_t_1465_4378774_type11104.jpg

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΕΤΑ !!

ΜΕΤΑ

Image.ashx?fid=176&w=277&q=80

ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ !!

ΑΝΑΠΗΤΡΕς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

http://www.giftnet.gr/images/2-01878.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...