Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

το βρηκαααααααααααααα...το τελειο ρουχο για δουλεια γραφειου...

χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχα

m-709080.jpg

και αυτοοοοο...

m-709087.jpg

τι να πω για αυτο...

m-709090.jpg

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

εχω ερωτευτει και σχεδον ολη την κολλεξιον της Μπεκαμ....αλλαααα....τσουζειιιιιιι η ρουφιανα

αυτο το λατρευωωωωωωωωω αν και δεν ειμαι φαν του εφαρμοστου ρουχου...σε φορεμα ;)

images?q=tbn:ANd9GcQ5urXKl7PvNfenuO-b2UPN4O8qrXfwoGCkdutwqgfWYBq5L25p

τέλειο!!!!!!!!!!!σέξυ!

αγαπη μου εσυ μπορεις να φορεσεις τα πανταααααααααααααααααααααα...εμενα που μου αρεσουν τα στενα δεν τους αρεσω εγω χαχαχχαχαχχαχα:shock::shock::shock::shock:ετσι με βλεπουν και φευγουν χαχαχχαχαχχαχαχα...

:mad::-x:-x:-xθυμώνωωωωωωωωωωωωωω!

Διαφημίσεις

τρέχοντας και φωνάζοντας "μαζεύτε την":tongue::tongue::tongue:

μπααααααααααααααααααα???!!!

πιο πιθανο βλεπω να φευγει τρεχοντας ο αντιδικος και να φωναζει εενοοοοχοοοοςςςςςςς....και να κερδισει τη δικη η Σεβη :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπααααααααααααααααααα???!!!

πιο πιθανο βλεπω να φευγει τρεχοντας ο αντιδικος και να φωναζει εενοοοοχοοοοςςςςςςς....και να κερδισει τη δικη η Σεβη :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετά να δεις πασαρέλα που θα κάνω στους διαδρόμους του δικαστηρίου.αμέεεεεεεεεε!;)

Διαφημίσεις

επίσης φετος εχω κολλησει με το μπλε κομπαλτ!!!

images?q=tbn:ANd9GcRCWJbd27kwCCHIvLZIY0svX0Pm3BSQ7K8Ej2oz1VsfP0E_Sv6s

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...