Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

η Ελιζα βλεπει καρδουλες??? :tongue::tongue::tongue:

εγω παλι αν και τα στρας γενικα δεν ειναι του στιλ μου...προτεινω το Nude και οχι το μαυρο !!!....τo nude Μπορεις να το συνδιασεις πιο ευκολα με τα παντα ακομα και με μαυρο....ασε που ειναι πλεον το νεο μαυρο...ειναι το it=must χρωμα ;););)

και καρδουλες βλεπει η ελιζα και αστερακια αμα λαχει χαχαχχαχαχαχα

θα συμφωνησω μαζι σου το nude οπως το ειπες εγω κατι σε χρυσομπεζ θα το ελεγα που δεν ξερω και πολλα απο ονομασιες μου αρεσει περισσοτερο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

εγω παλι Ελιζα βλεπω καρδουλες...αστερακια..πεταλουδες με αυτο

etro.jpg

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

εγω παλι Ελιζα βλεπω καρδουλες...αστερακια..πεταλουδες με αυτο

etro.jpg

εχω καταλαβει οτι ειναι το στυλ σου ...αν βγαλεις το μανικι φερνει λιγο και στο νυφικο σου...εεεεεε με μια μονο μικρη διαφορα στο χρωμα εεεεε?

χαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

ντινα στη δουλεια τις πςερισσοτερες φορες φοραω τζιν...απο πανω απλα πραγματα....ειμαι και της μονοχρωμιας...ή λευκο ή μαυρο ή γκρι...αυτα :tongue:...με μποτες ή τακουνι ή μπαλαρινα

images?q=tbn:ANd9GcQVpXPFy3PxOn24E8BVMpzTFy4m9uhuhtOsEC-Rj3yOLkd2JHJB

εαν εχουμε κατι πιο επισημο...μιτινγκ μεπελατες κτλ...παλι κατι απλο και μονοχρωμο σε φορεμα κυριως

images?q=tbn:ANd9GcQdfHSNPPRjQfUv8sydAlr8GkOJLp7PdBr9iMvgowWRIMELh_bKBQ

ελιζαααα εχεις δικιο....τα ριχτα ειναι το στιλ μου ;)

ντινα στη δουλεια τις πςερισσοτερες φορες φοραω τζιν...απο πανω απλα πραγματα....ειμαι και της μονοχρωμιας...ή λευκο ή μαυρο ή γκρι...αυτα :tongue:...με μποτες ή τακουνι ή μπαλαρινα

images?q=tbn:ANd9GcQVpXPFy3PxOn24E8BVMpzTFy4m9uhuhtOsEC-Rj3yOLkd2JHJB

εαν εχουμε κατι πιο επισημο...μιτινγκ μεπελατες κτλ...παλι κατι απλο και μονοχρωμο σε φορεμα κυριως

images?q=tbn:ANd9GcQdfHSNPPRjQfUv8sydAlr8GkOJLp7PdBr9iMvgowWRIMELh_bKBQ

ελιζαααα εχεις δικιο....τα ριχτα ειναι το στιλ μου ;)

ετσι γιατι αρχησα να λεωω ετσι πας στην δουλεια χαχαχα!! πλακα κανω !! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ετσι γιατι αρχησα να λεωω ετσι πας στην δουλεια χαχαχα!! πλακα κανω !! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxxaaxxa....οχι μαρηηη ετσι παω στη δουλεια :tongue:

images?q=tbn:ANd9GcS2CGEK5HW6DU6RaJMdxXFi-gXeIobFK6MVTcaqm0Zh030dZ4zhlw

xaxaxaxxaaxxa....οχι μαρηηη ετσι παω στη δουλεια :tongue:

images?q=tbn:ANd9GcS2CGEK5HW6DU6RaJMdxXFi-gXeIobFK6MVTcaqm0Zh030dZ4zhlw

ειδικα αυτο το καπελο στη μεση ειναι χαρμα...μονο ετσι πρεπει να πηγαινεις στη δουλεια χαχαχχαχαχαχχαχαχα....

Διαφημίσεις

εχω ερωτευτει και σχεδον ολη την κολλεξιον της Μπεκαμ....αλλαααα....τσουζειιιιιιι η ρουφιανα

αυτο το λατρευωωωωωωωωω αν και δεν ειμαι φαν του εφαρμοστου ρουχου...σε φορεμα ;)

images?q=tbn:ANd9GcQ5urXKl7PvNfenuO-b2UPN4O8qrXfwoGCkdutwqgfWYBq5L25p

εχω ερωτευτει και σχεδον ολη την κολλεξιον της Μπεκαμ....αλλαααα....τσουζειιιιιιι η ρουφιανα

αυτο το λατρευωωωωωωωωω αν και δεν ειμαι φαν του εφαρμοστου ρουχου...σε φορεμα ;)

αυτο ειναι μαματο αρχηγε και εγω το θελω :-P:razz::-P

αγαπη μου εσυ μπορεις να φορεσεις τα πανταααααααααααααααααααααα...εμενα που μου αρεσουν τα στενα δεν τους αρεσω εγω χαχαχχαχαχχαχα:shock::shock::shock::shock:ετσι με βλεπουν και φευγουν χαχαχχαχαχχαχαχα...

αγαπη μου εσυ μπορεις να φορεσεις τα πανταααααααααααααααααααααα...εμενα που μου αρεσουν τα στενα δεν τους αρεσω εγω χαχαχχαχαχχαχα:shock::shock::shock::shock:ετσι με βλεπουν και φευγουν χαχαχχαχαχχαχαχα...

αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :mad:

εχουμε πει το στιλ μας δεν το καθοριζουν τα κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!...αλλα ο χαρακτηρας μας...η διαθεση μας και πανω απο ολα τα ΓΟΥΣΤΟ μας !!!!...εχω δει γυναικες με παραπανω κιλα και τις εχω ζηλεψει τρελα για την αντιληψη τους πανω στη μοδα...πως ντυνονται, πως επιλεγουν ρουχα κτλ :cool:

και δεν μπορω να φορεσω τα παντα ;)

αι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :mad:

εχουμε πει το στιλ μας δεν το καθοριζουν τα κιλα !!!!!!!!!!!!!!!!...αλλα ο χαρακτηρας μας...η διαθεση μας και πανω απο ολα τα ΓΟΥΣΤΟ μας !!!!...εχω δει γυναικες με παραπανω κιλα και τις εχω ζηλεψει τρελα για την αντιληψη τους πανω στη μοδα...πως ντυνονται, πως επιλεγουν ρουχα κτλ :cool:

και δεν μπορω να φορεσω τα παντα ;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...