Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Only 2 legs...too many shoes !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 934
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• JENIA

JENIA 375 δημοσιεύσεις

• ARNIKOL

ARNIKOL 125 δημοσιεύσεις

• sevoula

sevoula 103 δημοσιεύσεις

• mpap

mpap 78 δημοσιεύσεις

324194407_00001_CO_1.jpg

τα φοραγα και ειναι πολυ σουπερ ...

324194679_00002_CO_1.jpg

εεεε σε κατι τετοια αν εχουν xxxxxxxxxxxxxxxL μπορει και να μπενω...αντε να δουμε και λιγη μοδα για μας τις φαλαινογουρουνιτσες...χαχαχαχχα

για δωσε και στοιχεια εταιριας παρακαλω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ετσι οπως το λες μια φιλενάδα μου ειπε οτι η καλύτερη θεραπεία σε τέτοια θεματα ειναι το οφθαλμολουτρο χαχαχα!!

μα ποια να το ειπε αραγε????

μαεστρια που εισαι???? χαχχαχαχαχχα

κυκλοφορει το σλογκανακι σε ολα τα θεματακια χαχαχχαχα...

παλι καλα που υπαρχει και το οφθαλμολουτρο χαχαχχαχαχαχα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

μα ποια να το ειπε αραγε????

μαεστρια που εισαι???? χαχχαχαχαχχα

κυκλοφορει το σλογκανακι σε ολα τα θεματακια χαχαχχαχα...

παλι καλα που υπαρχει και το οφθαλμολουτρο χαχαχχαχαχαχα...

μην της το πεις θα θελει να της κόψουμε παροχή υπηρεσιών χαχαχχαχαχα!! χαχαχαχα!! παλι θα πληρώσουμε χαχαχαχα!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

V309037.jpg

πειραζει που τα ερωτευτικα??????

η Ελιζα βλεπει καρδουλες??? :tongue::tongue::tongue:

εγω παλι αν και τα στρας γενικα δεν ειναι του στιλ μου...προτεινω το Nude και οχι το μαυρο !!!....τo nude Μπορεις να το συνδιασεις πιο ευκολα με τα παντα ακομα και με μαυρο....ασε που ειναι πλεον το νεο μαυρο...ειναι το it=must χρωμα ;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...